Kauhutarinoita

By henkinenkipu

91.1K 1.9K 498

Kerron selkäpiitä karmivia ja kylmiä väreitä nostavia kauhutarinoita sinulle, jos vain uskallat lukea... Osa... More

1. Tappava lapsuus
2. Pimeä kartano
3. Spiritismi
4. Nukke
5. Punaiset silmät
6. Sisko
7. Tylsyydestä spiritismiin
8. Pienen tytön henki
9. Henkiä mökillä?
10. Unihalvaus
11. The closet game
12. The Midnight game
13. Ikkuna
14. Pelottavia urbaanilegendoja
15. Pelottavia urbaanilegendoja #2
16. Spiritismiä koulun vessassa
17. Bloody Mary
18. Kokemuksia unihalvauksesta
19. Hissirituaali
20. Pelottavia urbaanilegendoja #3
21. Rätisevä mökkiradio
22. Virhe
23. Pelottavimmat lasten sanomat asiat
24. Pelottavia tositarinoita
25. Daruma-San
26. Yllätysvieraita
27. Dear David
28. Julmat kidutusmenetelmät
29. Pelottavia urbaanilegendoja #4
30. Posliininukke
31. Vainoharhaa?
32. Junamatka
33. Jalaton tyttö
34. Mies unihalvauksessa
35. Slenderman
36. Pelottavia urbaanilegendoja #5
37. Uni dystooppisesta muumilaaksosta
38. Pelottavia urbaanilegendoja #6
39. Slendermanin kohtaaminen
40. Paranormaaleja kokemuksia
41. Disneyelokuvien synkät versiot
43. Keskustelupalstojen tarinoita
44. Rituaalit ja pelit #2
45. Julmat kidutusmenetelmät #2

42. Rituaalit ja pelit

1.7K 27 4
By henkinenkipu

Tässä osassa kerron muutaman ehkä vähän pelottavamman rituaalin, joita voit kokeilla vaikka itse. Olen pahoillani jos käännökset englanninkielisistä versioista ovat jollain tavalla väärin. Muistakaa myös pysyä turvassa, mikäli pelaatte jotain.
Toivottavasti tykkäätte!

Sandman
Yksi osallistujista valitaan makaamaan kasvot kohti lattiaa, muut istuvat ympyrässä hänen ympärillään. Joku valitaan puhujaksi ja kaikki muut ovat hiljaa. Puhuja kertoo tarinan, jossa maassa makaava henkilö murhattiin ja hänen kehonsa täytettiin hiekalla. Sitten puhuja hieroo kevyesti makaavan jalkoja ja käsiä, ja edelleen jatkaa tarinaa. Lopussa henkilö nousee ylös, ja hänestä tuntuu kuin keho olisi oikeasti täynnä hiekkaa.

Candyman
Mene kylpyhuoneeseen, sulje ovi ja sammuta valot. Katso peiliin ja sano 5 kertaa Candyman. Tarinan mukaan, Candymanin pitäisi ilmestyä ja tappaa sinut koukullaan, jota hän kantaa mukanaan. Erityisesti jos sinulla on lääkekaappi jossa on peili, ota huomioon, että urbaanilegenda perustuu todelliseen tarinaan, jossa murhaaja menee lääkekaapin läpi tappaakseen saaliinsa.

Red Door, Yellow Door
Tarvitset vähintään kaksi ihmistä tähän peliin. Toinen voi olla "oppaana" ja toinen itse kohteena. Kerron ohjeet siitä näkökulmasta, että itse olisit kohde.

1. Opas istuu lattialle tyyny sylissään, sinä makaat pää tyynyllä ja silmät kiinni.

2. Nosta kädet ilmaan ja koeta rentoutua. Silmät on pidettävä kiinni koko pelin ajan.

3. Opas alkaa hieromaan ohimoitasi pyörivällä liikkeellä samalla kun sanoo "Red door, yellow door, any other color door", uudestaan ja uudestaan. Jos huoneessa on muitakin ihmisiä, heidän tulisi sanoa sitä mukana.

4. Kun koet olevasi "transsissa", eli niin sanotusti irtaantunut ympäröivästä todellisuudesta, laske kätesi. Sinun pitäisi nähdä huoneen tai ovia edessäsi. Muut lopettavat lauseen toistamisen, ja peli voi alkaa.

5. Opas esittää kysymyksiä joiden pitäisi saada sinut kuvaamaan ympäristöäsi ja kehottamaan ovien avausta. Aina kun hän esittää kysymyksen, vastaat siihen.

Tässä vähän esimerkkejä oppaan kysymyksiin:
"Oletko sinä huoneessa?"
"Kuvaile huonetta."
"Minkä värisiä ovet ovat?"
"Mitä ajattelet violetista ovesta/miltä se sinusta tuntuu?"
"Avaa violetti ovi ja mene sisään."

Vinkkejä:
-Jos kohtaat ihmisiä huoneissa, ei kannata ottaa kontaktia heihin. Yleensä he osoittautuvat pahoiksi ja huijaavat.
-Jos joudut huoneeseen, joka on täynnä kelloja, lähde heti. Ne voivat "vangita" sinut.
-Voit mennä minne haluat, mutta on parempi mennä ylös kuin alas.
-Vaaleat asiat ja värit ovat yleisesti parempia kuin tummat.
-Jos jäät jumiin huoneeseen, yritä herätä tai muuten saatat pysyä transsissa ikuisesti.
-Sanotaan, että jos kuolet pelissä niin kuolet myös oikeasti.
-Jos kohtaat miehen puvussa, joka saa olosi levottomaksi tai epävarmaksi, peli täytyy lopettaa heti.
-Jos et hätätilanteessa pysty heräämään, oppaan täytyy ravistaa sinut hereille.

Picture Game
Tässä pelissä yritetään ottaa kuvia hengistä/kummituksista. Täytyy olla vähintään kaksi ihmistä, mitä enemmän pelaajia, sitä parempi.

Tarvitset:
-pitkän narun tai köyden
-pienen peilin jokaiselle pelaajalle
-lasin (sekä vähän alkoholia)
-sakset tai veitsen

1. Tee köydellä ympyrä ja sido siihen solmu, jonka jälkeen aseta se huoneen keskelle. Täytä lasi alkoholilla ja laita se ympyrän sisälle.

2. Kaikki pelaajat istuvat narun ympärille ja pitävät peiliä kädessään, jotta se osoittaa kattoon.

3. Sammuttakaa valot. Kaikki sulkevat silmänsä ja pitävät käsistä kiinni. Jokainen sanoo peräkkäin vuorollaan "I trust you." (Suomeksi "Luotan sinuun.")

4. Kaikki sanovat yhteen ääneen "The door is open, please come in." (Suomeksi "Ovi on auki, tule sisään.") Voitte avata silmänne.

5. Laittakaa kamera kiertämään jokaisella henkilöllä ringissä. Kuva otetaan suoraan siitä mitä näet edessäsi, salama päällä. Kun otat kuvan, sano "I caught you." (Suomeksi "Sain sinut kiinni.") Älkää katsoko kuvia vielä. Kamera kiertää jokaisen kohdalla kolme kertaa.

6. Pelin lopettamiseksi kaikki sulkevat silmänsä ja sanovat yhteen ääneen "It is time to go home." (Suomeksi "On aika mennä kotiin.") Sitten kääntäkää peilit lattiaan päin ja laittakaa valot päälle. Leikatkaa köysi saksilla tai veitsellä ja kaatakaa alkoholi pois.

7. Nyt voitte katsoa kuvat.

Varoituksia, joita tulee ottaa huomioon:
-Älkää astuko ympyrään missään vaiheessa pelin aikana.
-Jos joku alkaa itkemään tai tulee huono olo kesken pelin, älkää antako hänen ottaa kuvia.
-Jos joku alkaa käyttäytyä oudosti, eikä ole oma itsensä, lopettakaa peli heti.
-Jos joku sanoo, että heitä pelottaa tai tuntuu epävarmalta, lopettakaa peli heti tai henki saattaa käyttää heikkoa henkilöä hyväkseen.

Fortune Game
Fortune Game (toiselta nimeltään Tsuji-ura) on vanha japanilainen ennustamisrituaali ja voit pelata sitä yksin tai kavereiden kanssa. Tarvitaan kampa ja jotain jolla voit peittää kasvosi.

Varoitus: En välttämättä suosittele ketään kokeilemaan tätä. Syynä se, että jotkut japanilaiset ovat tehneet itsemurhan, koska eivät ole pitäneet heille annetusta ennusteesta.

1. Ota kampa, ja mene ulos johonkin tien risteykseen, illalla pimeällä.

2. Vedä sormella kamman "hampaita" pitkin, jotta siitä kuuluu ääni, sekä lausu: "Tsuji-ura, Tsuji-ura, grant me a true response." (Suomeksi "Tsuji-ura, Tsuji-ura, anna minulle oikea vastaus.") Tee tämä kolme kertaa.

3. Odota tuntemattoman menevän ohi, se ei saa olla joku jonka tunnet. Kun näet hänen lähestyvän, peitä kasvosi, esim. kirjalla, sanomalehdellä tai laukulla. Jos useammat henkilöt pelaavat, heidän täytyy myös peittää kasvonsa.

4. Pyydä tuntematonta kertomaan tulevaisuudestasi. Jos hän ei vastaa tai kieltäytyy vastaamasta, täytyy koettaa uudestaan toisen tuntemattoman kohdalla.

Euroopassa uskottiin, että kuolleiden henget kävelivät yöllä teitä pitkin, ja että paholaiset ovat risteyksissä ihmismuotoon naamioituna.
Et voi koskaan tietää, jos tuntematon on vain aavemainen vaeltaja, taikka itse saatana.

Toinen syy siihen, etten suosittele pelaamaan peliä, (varsinkaan yksin) on se, että tienhaarassa seisominen pimeällä voi olla todella vaarallista.

Veronica
Urbaanilegenda alunperin Meksikosta, jossa yritetään saada kontaktia kuolleeseen tyttöön. Hän ilmestyy peiliin ja vastaa rakkautta, sekä kuolemantapahtumia koskeviin kysymyksiin. Kuten saattaa huomata, peli on vähän Bloody Marya muistuttava.

Legendan mukaan Veronica oli teinityttö, kotoisin pienestä kylästä. Hän pelasi paranormaalia rituaalia kavereidensa kanssa hylätyssä talossa. Kyseisessä rituaalissa käytettiin saksia ja raamattua, jotta saataisiin yhteys henkiin. ("El Juego de la Tijeras y el Libro", eli huonosti suomennettuna "Saksien ja kirjan peli".)

Kuten monet varmasti tietävät, Spiritismi on todella vaarallinen peli, eikä sitä ikinä täytyisi käsitellä vitsinä. Veronica ei noudattanut sen sääntöjä, ja loukkasi henkiä koko ajan.

Yhtäkkiä naru katkesi, raamattu putosi maahan, ja sakset lensivät itsestään Veronican kaulan lävitse. Ystävät olivat voimattomia auttamaan, he vain huusivat ja pakenivat kauhusta.

Kun he palasivat myöhemmin tapahtumapaikalle, löytyi vain Veronican ruumis verilammikon keskeltä. Hänet oltiin puukotettu kuolemaan, kädessään raamattu ja toisessa oli kaulaansa upotetut veriset sakset.

Sanotaan, että tytön henki ei kykene lepäämään rauhassa, sillä tämä kuoli paranormaalin rituaalin aikana. Seurauksena hän on nyt loukussa elävien ja kuolleiden maailman välillä.

Pelin pelaamiseen tarvitset vähintään kaksi ihmistä, sekä seuraavat asiat:
-kirja, mieluiten raamattu ja kovakantinen
-sakset
-kynttilän, sekä jotain jolla sytyttää se
-narun tai narunpalan, mieluiten punainen
-pimeä huone jossa on peili, suositeltavin olisi vessa tai kylpyhuone

1. Pujota nauha saksien "kahvassa" olevien reikien läpi ja kääri niin, että se on tiiviisti suljettu.

2. Avaa kirja, suunnilleen puolivälistä ja laita sakset sivulle, sitten sulje se. Saksien kahva täytyy tulla ulos kirjan toisesta päästä.

3. Mene vessaan (tai huoneeseen, jonka valitsit) sulje ovet ja sammuta valot.

4. Sytytä kynttilä ja aseta se peilin eteen. Laita siihen myös kirja siten, että saksien kahva osoittaa sinua kohti.

5. Kaksi ihmistä seisoo peilin edessä ja molemmat pistävät etusormensa saksien reikien läpi.

6. Sulkekaa silmänne, ja lausukaa yhdeksän kertaa "Veronica".

Voitte nyt avata silmät ja kysyä häneltä kysymyksiä rakkauteen tai kuolemaan liittyen.
Mikäli olet saanut yhteyden, Veronica vastaa liikuttamalla saksia oikealle tai vasemmalle. Oikealle tarkoittaa ei, vasemmalle tarkoittaa kyllä.

Varoitus: Tämä peli on erittäin vaarallinen, jos jotain menee väärin, se voi osoittautua kohtalokkaaksi. On ollut kokemuksia, joissa sakset ovat lentäneet kirjasta ja puukottaneet ihmisiä rintaan tai silmiin. Sanotaan myös, että kaikki veitset tai lähellä olevat työvälineet saattavat yllättäen lentää uhrien kauloihin. Joten jos kokeilet, ole varovainen.

On myös tapa saada Veronica näyttämään itsensä. Se tapahtuu niin, että nuori tyttö, joka on "puhdas" (neitsyt) seisoo alasti peilin edessä, kynttilä kädessään. Täytyy sanoa kolme kertaa "Veronica! Veronica! Veronica!" niin hän ilmestyy.

Jos onnistut, et näe heijastustasi enää peilissä. He jotka ovat kokeilleet, kertovat nähneensä naisen valkoisella iholla, tummilla silmillä ja pitkillä mustilla hiuksilla.

Tässä menetelmässä ainoa kysymys, jonka voit kysyä Veronicalta on tosirakkautesi identiteetti. Hän kertoo nimen ja henkilön kasvot ilmestyvät peiliin.
Kuitenkin, tällä tavalla tytön kutsuminen johtaa kiroukseen. Tosirakkaus ilmestyy muutamaa päivää myöhemmin oikeassa elämässäsi, ja kuolet tavattuanne.

[Kirjoittajan kommentti:] Kolme viimeisintä rituaalia löysin alla linkatulta sivulta.

https://www.scaryforkids.com

Continue Reading

You'll Also Like

364 33 15
Tämä on tarina Äidistä ja Helenasta, sekä Nakin seikkailuista parhaan ystävänsä Hämähäkki-sedän kanssa.
688 42 11
Thea elää melko lailla normaalia elämää, kunnes hän alkaa näkemään jatkuvia unia hahmosta, joka seuraa häntä. Thea ei ensin ajattele tämän merkitsevä...
2.3K 99 6
Tarina siitä kuinka neljä nuorta päättävät viettää yön autiotalossa, eikä sen jälkeen mikään enää palaa ennalleen.
91.1K 1.9K 45
Kerron selkäpiitä karmivia ja kylmiä väreitä nostavia kauhutarinoita sinulle, jos vain uskallat lukea... Osa netistä, jotkut ovat omasta päästä tai m...