Spolu až do konce

By marinnet99

20.1K 1.5K 213

Malá holčička Marinette Dupain- Cheng v dětství přijde o všechno co jenom jde. Je převezena na tajné vládní... More

Prolog - Marinette a Tikki
Prolog - Adrien a Plagg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Epilog

19

401 29 1
By marinnet99

Strávili jsme v jídelně skoro dvě hodiny než jsme všechno snědli. Tolik druhů jídla a chutí jsem snad ještě nikdy neochutnal na jednou, bylo to jako kdybych na chvíli zavítal do vyhlášené asijské restaurace a dal si všechno jídlo z nabídky. Potom jsme se přesunuli do kuchyně a všechno uklidili. Všechno to bylo v naprosté tichosti a přesto jsme oba cítili to lehké napětí mezi námi. Nevěděl jsem co ke mně přesně cítí, ale byl jsem připraven o ní bojovat po dobu kdy mě bude hlídat jako "vězně". Srdce mi říkalo, že ona je ta pravá a jediná se, kterou bych mohl být skutečně šťastný. 

Marinette

Všechno nádobí bylo již uklizené včetně jídelny, když si mě Adrien přitáhl za boky blíž k sobě. Trochu mě to děsilo, protože jsem prožívala pocity co jsem neznala. Pravou rukou mi zvedl jemně bradu a já se ponořila do jeho smaragdových očí. Vlasy měl jako vždycky do všech světových stran a na sobě jen mikinu a tepláky. V duchu jsem se musela pousmát jak přesně jsem trefila velikost. Tušila jsem již dřív, že tady s ním skončím jen jsem nevěděla, že to budu mít nařízené od šéfa. 

"Posledních pár dní nebylo zrovna ideálních a můžu za to já." řekl a díval se mi do očí.

"To neříkej, navíc to nebylo tak zlé, jsem zvyklá na horší zacházení."

"Můžu za to, nedokázal jsem tě pustit, byl jsem až moc sobecký a skončilo to několika denním mučením." 

"Adriene, vše je v pořádku a já ti nemám co vyčítat." řekla jsem a položila si hlavu na jeho hruď. 

"Slíbil jsem, že tě pomstím. Sice jsem tě odtud nedostal, ale můj otec je pro mě jako člen rodiny mrtvý a já chci vědět co je zač.....mám právo to vědět." automaticky mě objal a já měla pocit, že mi čichá k vlasům?! 

"Něco jsem ti slíbila na druhou stranu tě nebudu držet, pokud mi slíbíš, že tentokrát budeš poslouchat." 

"Budu." 

"Věřím ti a teď pojď." vzala jsem ho za ruku a odvedla ho do obývacího pokoje, kde jsem se společně usadili na gauč. Ještě dlouho dobu jsem si povídali dokud jsem nebyli unavení. Doprovodila jsem Adriena k jeho pokoji a popřála mu dobrou noc a vydala se do svého pokoje. Můj pokoj se od těch ostatních lišil tím, že neměl dveře. Stačilo jen, abych se dotkla určitého místa v rohu zdi a na krátkou chvilku se zeď odsunula a já se dostala do pokoje. 

Jsem sice v institutu něco přes rok, ale už jsem si vydělala dost peněz, abych si mohla takový dům postavit. Bylo tady spoustu vychytávek a svým způsobem to bylo místo, které se nedalo satelitně lokalizovat takže to byla taková luxusní pevnost. Všechno bylo promyšlené do nejmenších detailů jako například okna. Pokud dotyčná osoba stála v místnosti viděla všechno co se děje venku, ale pokud by stála venku, uvidí dovnitř, ale už neuvidí osoby uvnitř sídla. To samé platilo když byly rozsvícená světla. Bylo to z důvodu, aby jsem měla výhodu překvapení. Každá místnost, byla luxusně a přesto jednoduše zařízená. K domu byla připojená i veliká garáž kde parkovali ostatní má auta a pod domem se nacházela, taková menší laboratoř. V domě byla i tělocvična, hrací místnost nebo i meditační a tréningová místnost. 

Když jsem vešla do svého pokoje uviděla jsem nádhernou místnost s prosklenými okny a balkónem. Veliká postel se spoustou polštářů, veliká šatna i s botníkem a nádherná koupelna. Na stole jsem měla notebook a složky co jsem dostala od šéfa. 

Sundala jsem ze sebe oblečení a zalezla do postele. Před spaním, přemýšlela jsem o tom co se stalo uplynulé dny i to jak to všechno skočit s Gabrielem Agrestem. Také jsem pořád musela myslet to co říkal Adrien, to co ke mně cítí a tak. Věděla jsem, že ráno Tikky odjede a já tu s ním budu sama. Bála jsem se a na jednu stranu jsem se těšila na to co všechno se může stát. 

Teď bylo nejdůležitější, abych se uzdravila a dokončila misi a Gabriela Agresta dostala do vězení, protože měl pravdu. Už nejsem ta tvrdá a neoblomná holka co nemá slabé místo. Ano už mám slabé místo....Adriena. Neriskovala bych jeho život, kdybych ty injekční stříkačky nevyměnila. Ta látka co v nich byla, je určena k tomu nejhoršímu druhu mučení a i když je to prototyp, v Divizi se často využívala na slabých jedincích, kteří celé týdny trpěli a nakonec zemřeli. 

V podstatě na ní není protilátka, pouze ten kdo má naprosto dokonalý imunitní systém a zaberou na něj hromada různých protilátek na něco jiného má šanci přežít, i když opravdu mizivou. 

Tehdy Divizi ukradl mafiánský gang onen kufřík se třemi stříkačkami a mým úkolem, bylo ho přinést. Na této misi jsem také poprvé uviděla Adriena a následně s ním utekla, ošetřila a jednu mu nechala pro jeho otce. Už tehdy v tom pokoji jsem vyměnila látku za obyčejný fyziologický roztok, který jsem katalyzátorem lehce obarvila. Díky tomu nemohl nikdo na první pohled říct, že je v ní něco jiného a oba jsme svým způsobem daný úkol splnili. 

Tu noc co jsem se poprvé za celý život zachovala lidsky ke svému nepříteli a zachránila mu život, jsem za to nenesla žádné následky. Institut to nezjistil a já vyvázla bez trestu. Možná to bylo příčinou toho, že jsem později začala Adriena vyhledávat a nakonec jsem mu částečně i podlehla. 

Nevěděla jsem jestli k němu cítím lásku .... opravdovou lásku, nebo si se mnou jen hrají moje city, které jsem si i přes to všechno uchovala a navenek předstírám, že jsem bezcitná. Bohužel pro mě jediný cit, který neznám je láska a to ať rodičovská, k muži, ke zvířeti nebo nějaké věci natož sebeláska k sobě samotné. 

Pomalu a jistě jsem se začala ponořovat do svých myšlenek a střádat plány. Nakonec jsem okolo třetí hodiny ráno usnula. Byla jsem tak vyčerpaná a tak moc se mi stýskalo po měkké posteli, že jsem se ani nepřevalovala a zůstala jsem tak jak jsem usnula.

Ráno mě po šesté hodině, přišla probudit Tikky a rozloučit se s tím, že kdyby se cokoliv dělo mám dát vědět. Objala jsem jí a rovnou jí řekla, kdy za ní přijedu a uděláme si holčičí den. Když odešla z místnosti, zachumlala jsem se znova do peřin a usnula hlubokým spánkem. A ano dodržuji řád a program, nicméně Tikky mě naučila občas vypnout a na nic nemyslet a to jsem dělala právě teď. 

Do pokoje dopadaly poslední sluneční paprsky dne, když v tom mě probudil křik a několik tupých a zároveň zvučných ran. 

"Né.... Marinette.....Marinette.....au to bolí...sakra...." vylítla jsem z postele div jsem nezbořila půlku pokoje, protože jsem poznala Adrienův hlas. 

Continue Reading

You'll Also Like

11.4K 352 37
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
14.3K 1.1K 39
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
4.9K 333 19
Rozálie, nepoučitelná, drogové závislá a někdy jako smyslu zbavená. Lukáš však viděl pod tou vrstvou něco víc. A Rozálie vlastně neviděla vůbec nic. ...
130K 12K 32
Když lidstvo zničí svůj svět, je potřeba zázraku. Zázraku, nebo záhadné organizace OOL, která tvrdí, že vyrobila přístroj, který nahradí vytěžená pal...