Mi Princesa

By Rosemarie_Meyer

242K 15.8K 1.8K

Khatrin Waild e idealul fetei perfecte. Este elegantă, educată, bună la suflet și multe alte calități puse în... More

-PROLOG-
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Interviuri!
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Epilog

Capitolul 40

2.4K 173 26
By Rosemarie_Meyer

Author P.O.V.

Imediat după aterizare o mașină i-a preluat pe Luis și Samantha de la aeroport . Lui Luis i-ar fi fost greu să spună dacă fluturii din stomac se datorau mării de sânge ce avea să urmeze sau temerei că sora lui vitregă ar putea fi rănită. Misiunile de salvare sunt cele mai grele... așa îi spusese odată tatăl său vitreg. De aceea pentru aceste misiuni speciale trebuia un plan bine pus la punct și precizie exactă, fiindcă de cele mai multe ori ceea ce vrei să salvezi este și ceea ce îți va aduce chiar propriul sfârșit. Luis fusese în multe misiuni împreună cu familia sa, dar niciuna nu avea un scop atât de puternic și nici nu își putea închipui că ar putea să eșueze, pur și simplu alunga această opțiune din minte ca pe o erezie.

Călătoria de 3 ore cu mașina a fost foarte tăcută. În mașina de teren erau doar trei oameni, șoverul, unul dintre oamenii de încredere a lui Alejandro pe nume Carlos Diez, Luis și Samantha care a închis ochii și părea a se cufunda într-un somn adânc și liniștit. Roșcate era îmbrăcată cu echipamentul ei de luptă, o cămașă neagră cu mâneci lungi pe sub care avea o vestă anti-glonț, o pereche de pantaoni mulați și lungi din prelungirea cărora niște cismez cu un toc înebunitor parcă îi ieșeau direct din picior. Samantha susținea tare și clar că pe tocuri ai cel mai bun echilibru dar Luis presupunea că e tocurile cui în sine sunt niște arme. Pe tot corpul ei în schimb erau atâtea arme câte putea ascunde. Singurele care erau la vedere erau niște pistoale pe care le purta la coapsă și care îi dăreau un aer sexy și feminin. Părul ei era răvășit în jurul trupului ei de parcă ar fi fost un scut menit să o apere. În el erau ascunse niște agrafe de păr extrem de ascuțite, ca ultimă soluție în cazul unui atac. Luis se minuna în tăcere despre femeieia de lângă el, avea atâta compasiune în suflet și totuși atâta forță în trup. Amintiri din copilăria lui o aminteau la piscina casei lor, pielea expusă dezvăluia nenumărate cicatrici ca niște firișoare albe ce îi brăzdau pielea. Erau semne ale unui vieți trăite la maxim.

Privirile lui Luis o ardeau pe frumoasa roșcată care îți mima atât de teatral somnul. În realitate ar fi făcut orice să poate dormi, dar de la vestea că unul din prețioșii săi pui a fost capturat nu a mai închis un ochi. Viața de mamă nu e niciodată ușoară, iar durerea de a-și vedea copii mari și plecați de acasă a fost dulce amară ca o limonadă. Deși știa că aceștia se vor întoarce ca niște pisoi acasă la stămânul lor și la lumea asta pentru care ea se detestă pentru că o iubește așa mult și-ar fi dorit ca măcar îngerașul ei roșcat să scape. Copia ei în miniatură și lumina ochilor ei, Carolina. Și-ar fi dorit ca ea să se îndrăgostească de un francez sau un japonez și să plece cu el în lumea deparde de arme și de vărsare de sânge. Și-ar fi dorit să o vadă la casa ei, căsătorită și cu o slujbă pe care să o îndrăgească. Și-ar fi dorit lumea pentru ea, dar nu a putut să îi ofere nici măcar siguranța zilei de mâine. 

Inima ei e ca un uragan ce se învârte și devorează tot, iar soțul ei pare turbat. În fața celorlalți e calmul tacit și înfricoșător, dar îi intimitatea lor... pare un om distrus. Pentru că nici cerul nu poate ști cât își iubește Alejandro fetița cea mică.

*

-Îți spun că ăsta e cel mai nebunesc plan pe care îl puteai concepe!

Vocea lui Alessio răsuna prin încăpere ca un fulger încât toți cei prezenți au înghețat în colțul lor.

-Când vei fi tu la conducere, dacă vei fi vreodată la conducere tu vei concepe planul, îi replică imediat tatăl său.

-Păi ar trebui să mă bucur, nu? zise Alessio încă aplecat pe masă înspre direcția lui Alejandro. După planul ăsta, voi ajunge mai curând la conducere având în vedere că vei fi mort!

-Încrederea pe care o ai în mine este pe departe una străvezie, zise capul mafiei în timp ce se uita pe tableta din mâinile lui. Nu pot muri așa ușor, băiete.

-Îmi pare rău să îți amintesc, dar ești un simplu om, care poate fi ucis doar cu o lovitură de pistol în cap.

Într-un colț Karol își răcucea părul auriu pe acele otrăvite  astfel încât să aibă două cocuri perfecte. În costumul ei negru oamenii de-abia o puteau observa în colțul încăperii, nu e de mirare că primise porecla Umbra, specialitatea ei este să se strecoare în cele mai păzite locuri fără a fi descoprită. 

-Când mama și Luis vor ajunge aici te vor opri, e de-a dreptul nebunesc ce vrei să faci, continuă Luis dar Alejandro părea deja că nu-l mai ascultă.

Karol avu puterea să chicotească, se certau așa des așa că pentru ea deveni un fel de spectacol. 

-De parcă mi-e mie frica de Samanth... iubito chiar despre tine vorbeam.

Un cap roșcat își face apariție în încăpere și instant toate privirile o urmăresc precum o făclie a speranței, pentru că ea era prin simpla ei prezență focul de răzbunare din ochii tuturor. Karol fusese așa uimită de abilitatea Samanthei de a lumina întreaga încăpere și de a aduce fiecare om de partea ei. Blondina a cunoscut-o pe Samantha atunci când cerul s-a îndurat în sfârșit de soarta ei. Era doar o copilă ce era pregărită de orice pentru a supraviețui, crescuse într-un orfelinat și mersese la o școală prost știută din periferii. În momentul în care Samantha i-a descoperit talentul de a spiona și a se ascunde printre umbre, Karol era un nume știut în lumea interlopă pentru mici furturi. Samantha i-a văzut frumusețea și înșelătoria din privire, iar acela a fost momentul în care roșcata a luat-o sub aripa ei. Era de-abia în clasa a 8-a, un copil slăbuț, fără forme, fară un contur delimitat. După ce îngerul roșcat a apărut în viața ei lumea lui Karol s-a întors la 180 de grade, cele mai scumpe haine și cea mai bună locuință pe care a putut o găsi, cel mai bun liceu și cea mai bună clasă și totul în schimbul unor informații. Cu timpul, sub îndrumarea Samanthei, lucrând ca asistenta ei personală, Karol a avansat în mafie până în vâful acesteia. Cu toate acestea puțini o observă și puțini o cunoșteau de apoape.

În încăpere tocurile Samanthei au trezit-o pe Karol din transa în care intrase. Acum roșcata stătea și lângă fiul și soțul ei.

-Ce ar trebui să nu faci? spuse aceasta în timp ce luă tableta din mâna lui Alejandro.

Acesta îi zâmbește dar Samantha nu îi întoarce zâmbetul.

-Încă ești suparată? îi șopteste acesta astfel încât cei din jur să nu audă.

Roșcată își ridică ochii din tabletă și îi arunca o privire pieziș pe sub genele lungi. Un fel de "vorbim mai tarziu" subtil.

-Deci, spune ea astfel încât să audă toată lumea. Sunteți toți în temă cu ce e de făcut.

Un murmur aprobator se aude în cameră dar este întrerupt de vocea răspicată a lui Alessio.

-Doar nu sunt de acord cu asta!

Samantha îi aruncă și fiului său una din privirile ei glaciare dar acesta îi ține piept. Când privirea Samanthei scânteie brunetul realizează cuvintele nespuse din spatele acelor ochii aprigi.

-Tu, spune el, tu ai venit cu planul.

Luis plasat într-un colț urmărea scena cu seriozitatea unui soldata înainte de misiune.

-Dar de ce? zice brunetul cu o față impasibilă.

-Pentru ca asta e cea mai potrivită mișcare prin care o putem recupera pe Carolina, vorbește în sfârșit roșcata.

-Adică îți sacrifici soțul pentru a o salva? Cum crezi că se va simți ea dacă... dacă...

-Alessio, zice Alejandro. Discuția asta este inutilă și ia sfârșit acum. Avem alte lucruri de pus la punct în afară de loialitatea ta față de mine.

Alessio se încordează și Karol simte că e momentul să intervină așa că se duce și îl apucă de braț. O privire fugară peste chipul iubitei lui pare să îl mai liniștească dar totuși dispizitia lui rămâne încordează.

-Bun, zice Samantha, acum să punem la punct ultimele detalii. Mâine în zori atacăm.

Continue Reading

You'll Also Like

104K 3.9K 25
El - Regele pistei și bad-boy la Colegiul Green. Ea - Demon pe pista și îngeraș în viata de zi cu zi. Ce se va întâmpla când cei doi se vor întâl...
6.9K 124 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...
246K 8.7K 52
Emili este o adolescentă obijnuită de 17 ani care locuieşte in New York şi se mută împreuna cu mama ei, după moartea tatălui sau, in Los Angeles. Şc...
34.4K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top