Demon 2 (LT fanfiction)

Oleh blazklau

67.9K 5.3K 509

◇◇◇◇◇ -Noriu ,kad mylėtum savo gyvenimą taip ,kaip myli mane.-Sušnabždėjau ir atrodo jis klausėsi ,nes vis da... Lebih Banyak

Promo
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis
14 dalis
15 dalis
16 dalis
17 dalis
18 dalis
19 dalis
20 dalis
21 dalis
22 dalis
23 dalis
24 dalis
25 dalis
26 dalis
27. dalis
28. dalis
29. dalis
30. dalis
31. dalis
32. dalis
33 dalis
34 dalis
35 dalis
36 dalis
37 dalis
39 dalis
40 dalis
41 dalis
42 dalis
43 dalis
44 dalis
45 dalis
46 dalis
47 dalis
48 dalis
49 dalis
50 dalis
51 dalis
52 dalis
53 dalis
54 dalis
55 dalis
56 dalis
57 dalis
58 dalis
59 dalis
60 dalis
61
62
63 dalis
64 dalis
65 dalis
66 dalis
67 dalis
68 dalis (Paskutinė)

38 dalis

457 39 4
Oleh blazklau


**Allison**


-Suplėšiu tave į skutelius jei nepaleisi manęs Arlen.-Suurzgiau ,kai ji tiesiog stovėjo prie laužo. Keisčiausia ,kad manęs niekas nerado ,kai esam vidurį kažkokio miško juk tai atvira vieta.

-Tikrai? Norėčiau tai pamatyt.-Nusijuokė ir priėjus arčiau atrišo mano virves. Nieko nelaukus vampyrišku greičiu čiupau jai už kaklo ir prirėmiau prie medžio.

-Tu lavonas.-Suurzgiau ir suleidau dantis jai į kaklą ,tačiau ji nesipriešino. Suspaudžiau ją stipriau priversdamas suinkšti.

-Įdomiau bus pažiūrėt ką Horan tau padarys sužinojęs ,kad išgėrei visą Katherinos kraują.-Po jos žodžių greit atsitraukiau suprasdama ką darau juk tai Katherinos kūnas.

-Taip Allison jei nužudysi mane mirs ir Katherina. Žinai ,kas man labiausiai patinka ,kad tada Niall nužudytu tave argi tai ne smagu? Ta meile tarp vampyro ir žmogaus tokia galinga.-Nusijuokė ,kai su ranka nusivaliau lūpas vis dar jausdamas kraujo skonį. Norėjau pabėgt nuo jos ,tačiau negalėjau aplink mane buvo nupieštas ratas ant žemės ir man tai jautėsi ,kaip stiklas.

-Atrodo užstrigai mieloji.-Šyptelėjo ir supratau ,kad ji panaudojo burtus.

-Su malonumu žiūrėsiu ,kaip Niall tave gražins į pragarą.

-Vadinasi susitiksim ten.-Ji ėjo aplinkui ratą ir bėrė kažkokius juodus miltelius panašius į pelenus.

-Tarumo morga.-Jai ištarus šiuos žodžius ratas aplink mane užsiliepsnojo.

-Smagaus badavimo Allison.-Su tuo ji išėjo palikdama mane vidurį miško ir negalėdama pajudėt.


**Niall pozicija**


-Paklausiu dar kartą ,kaip turėčiau ją sustabdyt?-Paklausė Jordan ir visi susimąstėm ,nes dar apie tai nepagalvojom.

-Tu juk pragaro šuo ne mes.-Sarkastiškai pakomentavau.

-Tapau toksai prieš kelias dienas ir net nenumanau ,kaip valdyt visą tai.

-Tiesiog įsakyk jai grįžt atgal į pragarą ar kažką panašaus.-Numojo Liam ir visi patraukėm link durų ,kur mūsų laukė Tara.


Sukakus lygiai dvyliktai stovėjau vidurį parko ir laukiau Katherinos. 

-Tu vienas?-Girdėjau balsą už savęs ir atsisukau pamatydamas Katherina.

-Pirmiausiai Allison.-Nužvelgiau jos kūną pamatydamas kraują ant palaidinės ir žaizdą ant kaklo. Taip ir maniau ,kad užuodžiu kraują. 

-Allison norėjo nužudyt tavo mieląją Katherina ,Niall.-Jos žaizda ant kaklo akivaizdžiai buvo vampyro įkandimas ir pagalvojus ,kad tai Allison darbas man sukėlė pyktį. Juk ji seniausiai turėjo suprast ,kad sužeis tik Katherinos kūną ir nieko daugiau.

-Jeigu nebūčiau jai sutrukdžius ji būtų tai padarius. Niall, aš te noriu Cerberio ir tu atgausi Katherina ji man nereikalinga.-Ji bandė įlyst man į galvą ,tačiau nesiruošiu patikėt jos melais. 

-Ji stipresnė už tave Arlen ir tu to bijai.

-Abu žinom ,kad tai ne tiesa. Man nėra ko bijot merginos ,kuri prislopinta guli stalčiuje. Aš manau ,kad tai tu bijai to kokia ji tapo argi ne taip? Būdama vampyre ji aklai tavim tikėjo ,tačiau bijai kad tapus žmogum ji susivoks ,kad tu nesi viskas ko ji nori. Kiek daug melo ir kraujo buvo pralieta tik dėl jos.-Ji lėtai ėjo aplink mane ,kas kėlė nerimą.

-Ar manai toji nekalta mergina norės žudiko ,kuris pražudė jos šeimą?  Manai jai reikės tavęs taip kaip tau jos? Ji niekada nebebus tokia kaip anksčiau ,nes aš jai įkrėčiau proto. Aš jai padėsiu supast ,kad jūsų elgesys nepateisinamas. Padėsiu suprast ,kad tai ne meile.-Pyktis sukilo ir nesusivaldžiau čiupdamas jai už kaklo.

-Tu nieko nesupranti Arlen ir tai ne tavo valioj. Katherina pati žino ko nori ir tavo įtaka nieko nepakeis.

-Tikrai? Tavo pyktis rodo kitaip. Tu bijai Horan. Bijai ,kad ji pabus ir supras ,kad tai tebuvo kvailas sapnas.-Neleidau nieko daugiau pasakyt stipriau suspausdamas jos kaklą.

-Niall prašau man skaudą.-Ji suinkštė ir jausmai Katherinai privertė ją paleist ,kas privertė ją nusijuokt.

-Jus apžaist taip lengva. Nejau patikėjai ,kad tai ji ?-Žengiau žingsnį arčiau jos ir ji ištiesė ranką į mane.

-Dar žingsnis ir Allison mirs.-Perspėjo surimtėjus ir žinojau ,kad metas vykdyt planą.

-Liam.-Ištariau jo vardą ir jis pasirodė kartu su Jordan ,kuris atsistojo priešais Arlen.

-Arlen, įsakau grįžt atgal! Tu čia neturi jokios galios.-Atrodo tai suveikė ,nes Katherinos veide dingo šypsena ir ji susiėmė sau už krūtinės.

-Niall.-Ji ištiesė ranka link manęs ir spėjau atsirast prie jos ,kad sugaučiau jos kūną.

-Kate? Aš čia ir viskas bus gerai.

-Jaučiu ją vis dar manyje Niall.-Ji kalbėjo taip ,kad vos galėjau girdėt.

-Nepasiduok Katherina. Tu esi stipresnė už ją. Neleisk jai užimt tavo kūno. Kovok už tai ką myli.-Kartojai jai žiūrėdamas į akis ,kai visi suklusę tiesiog žiūrėjo.

-Aš myliu tave Niall.

-Aš ir tave myliu ,todėl turi jai nepasiduot.-Po mano žodžiu jos veide atsirado šypsnis ir sutrikau suraukdamas antakius.

-Nejau manėt ,kad pavyks. Oh kad matytumet savo minas.-Nusijuokė ir staigiu judesiu ją paleidau suprasdamas ,kad Arlen tik apsimetinėjo ir mūsų planas nepavyko.

-Ar tikrai manėt ,kad viskas vyksta tiesiog ištarus kelis žodelius? Ir dar ta įkvepenti kalba ,kad Katherina nepasiduotu ir kaip ją myli nedaug trūko ,kad susigraudinčiau.-Nusijuokė ,kas sukėlė pyktį ,tačiau kai norėjau prie jos priartėt ji tiesiog mane sustabdė vienu rankos judesiu.

-O dabar mano eilė.-Jos akys pajuodavo ir vėjas aplink mus pakilo. Nesupratau ką ji daro ,kai atsisuko į Jordan ir vis kartojo kažkokius žodžius.

-Niall! Neleisk jai sukalbėt burtažodžio kitaip jis taps jos !-Suriko Tara.

-Aš šiek tiek užsiėmęs jei nepastebėjai.-Suurzgiau bandydamas pajudėt iš vietos ,tačiau tai buvo beviltiška.


**Tara**


Mačiau ,kad Niall negali pajudėt ,o kai Liam puolė prie Katherinos buvo nublokštas vėjo gūsio. Ji neleido niekam prie jos prisiartint ,kai tuo metu Jordan stovėjo nežinodamas ką daryt ,tačiau aš žinojau.

-Jordan turi virst tikruoju savimi jis žinos ką reikia daryt.-Jis tik suraukė antakius ,tačiau po kelių sekundžių suprato apie ką ,tačiau ,kad ir kaip stengėsi jam nepavyko.

-Negaliu, Tara , aš nežinau kaip jį valdyt.-Suurzgė bandydamas ir vėl. 

-Surikaupk.-Suurzgiau trenkdama jam ir jis suurzgė. Trenkiau dar kartą tik šį kartą stipriau ,kai mus iš šono stebėjo Niall su Liam.

-Supyk Jordan!-Surikau ir užsimojau dar ,tačiau akimirksniu mano ranka buvo sugauta ir susitikau su ugnies geltonumo akimis. 

-Jordan?-Ištariau jo vardą ,tačiau jis nereagavo tik paleido mane ir staigiai atsisuko į Katherina. Jo visas kūnas užsiliepsnojo ir jis pajudėjo link jos. Nei vienas nesupratom ,kas vykta tačiau priėjęs prie pat Katherinos čiupo abiem rankom jai už smilkinio. Burtas ,kuri ji buvo pradėjus kalbėt nutrūko ir Liam su Niall pagaliau galėjo pajudėt.

Katherinos riksmas užpildė orą aplink mus ir Jordan kūnas užsiliepsnojo dar labiau taip uždegdamas ir Katherinos kūną.

-Jis ją nužudys.-Suurzgė Niall ,tačiau neleidau jam prisiartint.

-Jo ketinimai tik susigrąžint ištrūkusį kalinį jis jos nesužeis.-Visi stebėjom ,kaip ji šaukia vis garsiau ,kol jos balsas tapo nepakeliamas ,net mūsų ausims. Skausmas perėjo per ausis ir Jordan suspaudė jos smilinį dar labiau ,kai ji išsižiojo dar kartą ,tačiau jai nespėjus surikt jis apkabino jos kūną blokuodamas jos riksmą ugnimi. Kažkas panašaus į sprogimo bangą privertė neatsilaikyt ant kojų ,kai aplinkui mačiau tik daugybę dulkių.

-Jordan?-Nusikosėjau lėtai atsistodama ir Liam su Niall padarė tą patį ,kai pamačiau link mūsų einant Jordan ,o jam ant rankų Katherina. Jis vis dar liepsnojo ir gaubė liepsną aplink ją lyg taip apsaugodamas ir atrodo net nematė mūsų tiesiog praeidamas.

-Kur jis eina?-Niall suraukė antakius.

-Nežinau.-Atsakiau nuoširdžiai ,nes net nenumanau ,kodėl pragaro šuniui prireikė Katherinos juk Arlen jau bus sugrąžinta į pragarą. 



Ką manot? Manipuliuojanti Arlen išnyko ar vis dar Katherinos kūne? Laukiu nuomonių ;)



Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

282K 25.8K 104
Įsivaizduok šaltį, minusinę temperatūrą, kad net tavo venose esantis kraujas, kvėpavimas ir širdis nustoja funkcionuoti, o kūnas tiesiog sušąla į led...
9.4K 717 45
"Sesers svajonė" - tai ne šiaip pasakojimas apie seserišką meilę ir atsidavimą. Šioje istorijoje išvysite daug skausmo, baimės ir atsidavimo, kurio g...
114K 4.1K 54
Aš iki ausų įsimylėjusi savo pusbrolį, bet jis apie tai nežino. Markui aš tik sesuo kurią jis brangina. Naktimis aš tik įsivaizduoju kaip jis ir aš...
92.5K 4.4K 26
1# bad boy (2019) 1# love (2018/2019) Pasigirdo didžiulis durų trenksmas. Pasukau galvą ir tuomet mūsų žvilgsniai susitiko..