Viata Complicata vol I Război

Da ChristianeBlack

12.4K 431 68

In urma cu cinci ani, cand Louise isi pierde vederea, singurul ei dar de a-si trai viata cu entuziasm, cu pla... Altro

Razboi
PROLOG
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Teama
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Anunt
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Anunt!
Capitolul 29
Capitolul 30
Moarte vie
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Intre Rai si Iad
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
EPILOG

Capitolul 44

84 2 0
Da ChristianeBlack



Criminal cu inima de inger



Privesc in jur înghețând precum o stana de piatra, încercând a-mi mișca picioarele dar era in zadar. Pur și simplu nu îmi mai puteam mișca picioarele și corpul din cauza socului de la auzul focului de arma. Înghit in sec simțind cum îmi bate inima cu 100 de bătai pe minut.
Îmi inclestez pumnii, incordandu-mi maxilarul. Trag aer in piept facandu-mi curaj și luând-o înainte. Aprind lumina , după care o văd pe Louise întinsa pe o canapea. Era intr-o balta de sânge. Simt cum îmi fierbe sângele in mine de nervi strângând din dinti și îndreptându-ma spre ea. Era înconjurată de o droaie de sânge , corpul ei fiind plin de răni.

- Louise, iubito?

Ma aplec încet spre ea, intorcandu-i corpul cu fata spre mine. Ma ridic rapid intrând intr-un șoc. Nu era Louise. Era doar o fata ce probabil lucra ca dansatoare in barul lui Brian.

Nenorocitul m-a mințit. Nu pot sa cred ca am intrat ca idiotul in jocul lui și el m-a făcut pe degete. Încă nu s-a terminat Brian, nu te voi lasa sa câștigi niciodată .

Analizez atent cadavrul acelei fete, după care ma întorc cu spatele dând sa ma îndrept spre usa, dar apare Brian brusc începând a rade.

- Ți-ai găsit iubițica?

- Brian unde este Louise? Ce i-ai făcut?!

Îmi scot pistolul de la spate îndreptându-l spre el.

- Spune-mi in momentul asta unde este Louise sau te vei alege cu un glonț in cap. Crede-ma sunt in stare sa te omor Brian. Am replicat aproape tipand de nervi simțind cum îmi creste pulsul.

- Dacă ma vei omora....nu vei afla niciodată unde este Louise fiule.

- Nu îmi spune așa! Am țipat apropiindu-ma nervos de el lipsindu-i botul pistolului de frunte. Spune-mi sau apas pe trăgaci. Nu ma provoca Brian.

- De ce ai face asta Gate? Sunt tatăl tău.

Șoptise privindu-ma cu atâta intensitate.

- Eu mi-am omorât adevăratul tata. Este imposibil ca tu sa fi acela. Tatăl meu este mort, chiar eu l-am omorât. O mai am pe jegoasa de Kassandra sa o omor. Dar vipera se ascunde foarte bine. Rad precum un psihopat apăsând botul pistolului peste fruntea sa.

- Nu îmi e frica de tine Gate. Te cunosc. Îți știu boala de care suferi.

- Taci! Indepartez pistolul făcând cativa pași. Tu nu sti nimic . Taci din gura aia Conroy.

- Gate, ești fiul meu normal ca te cunosc idiotule. Tu și cu Blake sunteți fiii mei. Îți promit ca îți voi spune curând adevarul.

- Este imposibil. Tu nu sti nimic despre mine. Mi-a luat luni întregi sa te găsesc pentru a te anihila din peisaj și tu acum îmi spui ca ești tatăl meu biologic. Nu mai înțeleg nimic. Toată povestea e încâlcita . Eu...eu...eu nu mai știu nimic. Argh!

Cad la pământ punandu-mi mainile pe cap, începând a ma legăna nervos.

- Capul meu. Ma doare capul.

- Este normal Gate. Din cauza t...

- Taci! Nu pronunța acel cuvant, nu pronunța acel cuvant. Tu nu sti nimic. Ești un nenorocit infect și te urăsc . Tu nu ești tatăl meu, nu ai nicio legătura cu mine. Eu...e...eu nu am nicio legătura cu tine și cu Blake. El a vrut sa...sa ma omoare pe mine și pe Louise, așa ca i-am dat ceea ce merita.

- Este fratele tău Gate. Nu îl poți omora.

- Poate sa fie și verișor și unchi, ce o fi...nu îmi pasa. Înțelegi ? Ataca ceea ce iubesc mai mult de pe lumea asta, plătește pentru fapta sa. Roagă-te sa îl mai găsești încă viu.

- Gate, jur ca nu ai sa o mai vezi pe Louise niciodată dacă nu îți eliberezi fratele .

Îmi ridic privirea spre a sa, respirația devenindu-mi din ce in ce mai șubreda zambind și începând a rade batjocoritor.

- Dacă ii faci ceva lui Louise, Blake moare!

- Gate! Nu ai face asta.

- M-ai făcut sa trec printr-o tortura cu jocul tău prostesc, cu ruleta rusească și ai impresia ca îmi inspiri mila? Acum te dai drept tatăl meu biologic și ai tupeul fantastic sa te accept. M-ai adus pana aici ca sa ce? Haide! Omoară-ma!

Ii simt mainile cum îmi apuca gulerul de la tricoul apropiindu-ma de el lipsindu-mi botul pistolului de tâmpla apăsând, degetul fiind pe trăgaci.

- Haide! Trage dacă te tine.

- Gate te joci cu focul.

- Defapt...eu manevrez focul după cum vreau eu. Iar eu dacă vreau ca tu sa te arzi, vei arde printre flăcările Iadului...exact ca și tatăl meu.

- Eu sunt tatăl tău Gate. Tipul acela a fost doar un nemernic care mi te-a luat de lângă mine.

- Dacă sunt fiul tău, de ce mi-ai luat femeia pe care o iubesc? De ce ai venit acum ca sa îmi spui toate astea? De ce?! Am replicat aproape tipand

- Dar sunt tatăl tău! A replicat tipand spre mine.

- Și Maddox? De ea ai uitat?

- Gate, Maddox nu este sora ta adevarata. Blake este singurul tău frate.

- Minti. Am replicat, acesta indepartandu-se de mine, lăsând pistolul jos.

- Maddox nu are nicio legătura cu tine Gate, doar i-ai simplificat viața creîndu-i una noua.

- Tu chiar crezi ca scrie prost pe fruntea mea? Cât de idiot ma crezi? Te cunosc Brian și nu ești tu tatăl meu adevărat. Dacă erai ai fi știut ca Maddox este sora mea. Ai fi știut ca eu nu iert o trădare și nu am inima. Ai fi știut de Kassandra, mama mea adevarata. Ea nu a făcut un băiat , ci o fata, pe Maddox.

- Stai...cum?

- Ești surprins Conroy? Poate îți amintești de Raven Adeline Stokes? Mm..îți spune ceva, numele asta?

Fac cativa pași in spate privindu-l degustat și așteptând răspunsul sau la întrebarea ce îl pusese pe gânduri câteva minute bune.

- Ce este Brian? Nu îți mai amintești?

- Raven! Fiica mea...dar ...Blake? El este fiul meu este imposibil.

- Imposibilul devine posibil. Poate ca m-ai făcut sa trec printr-un chin astăzi Brian, dar războiul nu l-ai câștigat încă. Am sa o găsesc pe Louise cu sau fără ajutorul tău de doi bani.

Dau sa plec, împleticindu-mi picioarele spre usa, simțind cum îmi apuca brațul oprindu-ma lângă el. Îmi îndrept privirea spre a lui incruntandu-ma.

- Nu o vei gasi pana nu îl eliberezi pe Blake! A exclamând tragandu-mi o privire urâta .

- Ție chiar nu îți pasa de fiica ta nu?

- Gate...nu am știut de ceea ce a făcut Kassandra.

- Acuma sti!

Îmi smulg brațul din mâna sa, îndreptându-ma nervos spre usa.

- Când ai de gând sa le spui adevarul?

Ma opresc brusc inclestandu-mi pumnii și ramanand gânditor.

- Gate....trebuie sa știe ...

- Nu va afla nimeni niciodata.

- Tumoarea te va distruge Gate.

Trag aer adânc in piept strângând pumnii, apucându-mi intre dinti buza de jos trăgând de ea ușor. Rămân câteva secunde pe gânduri, aplecand capul spre pământ. Îmi ridic mai apoi privirea, intorcandu-ma spre el, fixându-l cu privirea .

- Nu s-a născut nimeni pentru a-l distruge pe Gate Cooper! Nu ma poate distruge nici măcar o boala.

- Sti ca Louise îți ascunde și ea ceva nu? De aceea am preferat sa o ascund .

- Ce sa ascunzi? Cadavrul ei?

- Gate eu...

- Știu ca i-ai făcut ceea ce i-am făcut eu "scumpului tău fiu" , dar chiar era necesar sa faci acest lucru? Ha? Chiar era necesar sa ii faci asta femeii pe care o iubesc ?! Am țipat spre el nervos

- Gate, ai in mainile tale viața unei ființe care va prinde viața.

- Ce? Ce vrei sa spui cu asta? Rămân perplex îndreptându-mi privirea spre a sa.

- O sa aflii când o vei găsii pe Louise, pana atunci nu îți pot spune nu este dreptul meu.

- Adică...m-ai chinuit atâta cu prostia aia de joc cu Ruleta Rusească și acuma ce faci? Ma zgornesti de aici? Ai merita sa îți trag 20 de gloanțe sa îți i-au cadavrul și sa ți-l dau hrana crocodililor.

- Mai devreme sau mai târziu Gate...îți vei da seama ca am acționat pentru tine, ca am acționat corect. Tot ce am făcut am făcut ca sa îți dai seama de Greșelile tale. Nu le ascunde prietenilor tai ceea ce ai. Nu lasă tumoarea sa te învingă.

- Tu nu sti nimic despre mine. Nu ai fost lângă mine sa ma crești , sa îmi oferi o educație, sa ma duci la școala, sa faci temele cu mine. Ce sti tu despre datul lecțiilor. Habar nu ai cum se creste un copil. Blake de-asta a ajuns așa cum este. Un criminal fără scrupule , psihopat din cauza ta ca nu ai știut ce educație sa ii oferi și l-ai crescut in puf fără sa știe ce înseamnă sa primesti o palma de la viața. Eu știu. Am fost crescut de cea mai educata și minunata femeie care m-a iubit mai mult decât orice pe lumea asta. Și nu era mama mea adevarata. Dar singura care este mama mea ești Ayma. Care a murit și regret enorm de mult ca am pierdut-o și nu am putut sa am banii care ii am acum sa ii salvez viața. Regret ca nu eram atunci ce sunt acum. Dar eram un biet copil care toți îl batjocoreau și abia făceam rost de bani pentru a cumpara doua pâini și câteva pastila pentru ai ameliora durerea provocată de boala. Nimeni nu știe cât am îndurat și cât de mult am suferit, numai eu îmi știu durerea și suferinta . Numai eu!

Câteva lacrimi sunt prezente in ochii mei, scoțând un oftat scurt printre buze. Brian nu spunea nimic, era liniște.

Acesta se întoarce cu privirea spre a mea, ochii fiindu-i inundați de lacrimi. Îmi las privirea in jos , văzând cum își inclesteaza pumnii nervos.

- Ayma a fost iubirea vieții mele. Nu am știu cum sa o pretuiesc . Era prea sensibila și firava pentru lumea in care trăiam eu, așa ca am decis sa ii rup sufletul in mii și mii de bucatele părăsind-o fără ai da explicații decât sa continui sa o pun in pericol. Bărbatul pe care l-ai omorât nu a fost decât un bețiv ordinar din mafia rivala . O mafie de gangasteri care nu a vrut decât sa se răzbune pe mine, luandu-te din casa mea. Te-am căutat. Dar nu te-am găsit niciodată. Am aflat ca Ayma născuse cu ceva timp in urma, dar bebelușul nu a supraviețuit. Dacă ar fi născut bebelușul, Ayma...ar fi murit. Așa ca medicii au salvat-o pe ea. Nu avea pe nimeni la vremea aceea care sa se fi ocupat de înmormântarea sa, așa ca au decis sa ii salveze ei viata.

Îmi incordez muschii feții pentru a nu izbucnii in plâns ascultându-i povestea mai departe.

- După ce am aflat ca a supraviețuit operației, am decis sa plec împreuna cu echipa mea și sa o las sa fie fericita. Chiar dacă asta ar fi insemnat suferinta mea și a ei. Știam ca ea era îndrăgostită de mine, dar am preferat sa îmi impun ca ea nu simtea nimic pentru mine ca sa pot sta departe de ea și sa nu ii pun viața in pericol de moarte. O iubeam mult prea tare ca sa fi lăsat sa pățească ceva. La scurt timp cineva a venit și mi-a spus ca Ayma murise. Nu mi-a venit sa cred așa ca de nervi m-am îmbătat și am ajuns in clubul unde mama ta, Kassandra dansa.

- Aia nu este mama mea. Este doar o femeie ușoară. L-am intrerupt nervos.

- Cum ai spus și tu...era o femeie ușoară dar care știa sa pună pe jar orice bărbat .

- Cum de...s-a născut Blake? Și de ce are numele de Hamliton și nu de Conroy ca al tău dacă este fiul tău?

Brian surâde, lasandu-și privirea in jos.

- Tu ii sti numele complet Kassandrei?

Stau câteva secunde pe gânduri după care ii răspund :

- Nu. Niciodată nu l-am aflat.

- Aste pentru ca este atât de inteligenta încât se pricepe destul de bine sa își ascundă identitatea. Chiar dacă este o femeie ușoară care își vinde corpul tuturor depravatilor nu înseamnă ca este și proasta. Știe sa profite foarte bine și este foarte șireata.

- Ok, am înțeles. O duce puțin capul. Am replicat nervos. Numai gândul la ea ma făcea sa îmi pierd controlul și sa dau frâu liber nervilor .
Dar care este numele ei complet?

- Numele ei complet este...

Acesta se oprește timp de câteva secunde, apucându-și buza inferioară intre dinti , suflecandu-și mânecile cămășii.

- Ai de gând sa îmi spui?!!

- Ești nerăbdător. Semeni foarte mult cu mine.

- Nu seman cu nimeni. Nu am moștenit nimic de la tine stai calm.

- Gate...

- Brian, spune-mi odată numele ei întreg.

Se fastaceste de câteva ori in jurul unei mese, ca și cum avea o reținere, ca și cum ii era frica de reacția mea la auzul numelui ei. Acele secunde care treceau in liniște ma făceau sa înnebunesc rupând tăcerea.

- Brian spune-mi odată pentru ca simt cum îmi pierd rațiunea.

- Gate...numele ei complet este... Kassandra Raylli Koorei. Iar numele fals pe care îl folosește este Evelin Kay.

- Așa deci. Koorei este numele ei de familie.

- Gate sa nu acționezi înainte sa ...

- Înainte sa ce Brian? Cum as putea eu sa am încredere in tine după toate aceste faze? Hmm? Nu mai știu ce sa cred și ce sa înțeleg! Nu înțeleg de ce ai luat-o pe Louise de lângă mine de ce m-ai făcut sa trec prin toate aceste lucruri traumatizante? Nu înțeleg și deja simt cum îmi pierd rațiunea. Eu nu o sa am liniște pana nu o omor pe femeia aia.

- Gate... Blake nu este fiul meu adevărat. L-am luat de la Kassandra după ce îl făcuse cu un alt bărbat. Cel puțin asta mi-a zis cineva.

- Nu ai făcut un test ADN?

- Nu...

- Și ai îndoieli?

- Oarecum..

- Ok!

Am replicat îndreptându-ma spre usa auzind cum îmi răsuna in urechi vocea sa joasa și groasa.

- Gate! Ce este? De ce m-ai întrebat toate lucrurile astea?

Respir ușor, stand cu spatele la el aplecandu-mi privirea .

- Nu are rost sa îți spun . Continua sa Asculți gura lumii in continuare. Părerea mea oricum nu contează pentru tine.

- Gate sti foarte bine ca vreau sa te am aproape de mine și pe tine și pe Blake.

- Îmi pare rău. Eu nu am tata și mama. Și nici frate. Decât o singura sora care a trecut prin multe și are nevoie de mine.

- Gate te rog. Ne putem alia împreuna. Tu chiar crezi ca prietenii tai îți vor fi mereu alături? Te vor trăda. Deja o fac!

- Ei sunt familia mea. Nu ma vor trăda nicioadata. Știu ce ii așteaptă dacă ma trădează .

- Ce?

Rămân pe gânduri timp de câteva secunde, intorcandu-mi capul și privind in stânga spre un geam, privindu-l pe Brian cu coada ochiului.

- Moartea.

- Ai fi in stare sa îți omori un membru al familiei?

- As fi in stare sa te omor și pe tine dacă m-ai calca pe coada .

- Ohh serios? Dar de Louise ce zici? Dacă te trădează prin simplul fapt ca îți ascunde adevarul? Ei ce o sa ii faci?

- Același lucru.

- Ei nu i-ai face asta Gate, recunoaște.

- As face orice ca sa o am acum lângă mine. Dar tu ai luat de lângă mine îngerul ce îmi alina durerea și calma demonii din mine.

- Gate...

- Nu! As fi spus ca tu ești Diavolul care a dat viața unui Demon. Mie. Dar e cazul sa spun ca eu sunt Diavolul ce deține toți demonii sub controlul sau in propriul Iad.

- Gate greșești amarnic.

- Ce lecții îmi dai tu mie Brian? Mm? Cum sa ma faci sa îmi doresc și mai mult moartea ta? Ești neimportant pentru mine. Iar asta este ultimul meu cuvant.

Ies din camera respectiva, trântind usa in urma mea. Pășesc pe holul lung și linistit, bagandu-mi pistolul la spate continuând sa merg vazandu-l pe Seán.

- Gate!

Aceste aleargă spre mine .

- Ce este? Unde sunt restul?

- Afara la mașini ne așteaptă . Am crezut ca ai pățit ceva.

- Hm. Serios? Ți-ai făcut griji pentru mine Seán?

- Pai...da..

- Ok, lasă asta Chris...Umm... ai găsit vreo urma ceva?

- Urma?

- Da Chris, urma. Dacă ai găsit ceva care sa ne ducă la Louise.

- Din păcate nu. Am analizat cu Zac fiecare colțișor și nu am găsit nimic.

- Ok. Atunci nu ne mai rămâne decât sa mergem acasa și sa cercetam mâine, acum nu mai avem ce sa facem este prea tarziu. Haide.

Îl bat ușor pe umăr, îndreptându-ma spre iesire.

Rămân câteva secunde in spatele lui Gate primind un mesaj :

" Ai pus planul in aplicare?"

Stau câteva secunde pe gânduri fiind agitat, uitându-ma in jurul meu pentru a nu aparea nimeni și apelez la numarul respectiv.

- Ce mai vrei acum?

- Ați găsit-o pe Louise?

- Nu! Nu am găsit nici urma de ea . De ce?

- Trebuie sa o găsești Chris, înaintea lui Gate sa ii câștigi încrederea omului lui Brian și sa ii poți arata lui Lou, imaginile cu mine și Gate.

- Ivonne ....Gate nu este așa prost precum crezi tu.

- O vrei pe Louise sau nu?

- Sti foart bine ca o vreau si îmi vine sa urlu de nervi ca este îndrăgostită de Gate, dar nu am ce sa fac IV ! Nu îl pot păcăli așa ușor pe Gate. Nu e idiot încât sa nu se prindă de mișcare.

- Îți e frica de el cumva?

- Nu îmi e frica de Gate, dar fără ajutorul lui nu am cum sa dau de Louise.

- Aliază-te cu unul din oamenii lui Brian împotriva lui Gate , afla unde o tin pe Louise și o faci sa creadă ca aceia sunt oamenii lui Gate care o tin departe de Brian ca sa nu fie in pericol. După câteva zile, facem planul B cu Gate și beția. Apoi te duci la Louise și aduci vorba de relația ei cu Gate ii vorbește de rău despre el și ii arați pozele si cu filmulețul. Ai înțeles?

- Ok, am înțeles . Batem palma!

- Ok. Abea aștept sa o văd pe proasta de Louise cum va suferii. Gate in sfârșit va fi al meu.

- Da, cum spui tu.

- Ce? Rase. Nu ești fericit? Louise in sfârșit va fi a ta . In acest fel fiecare primește ce și-a dorit. Nu? Nu am dreptate?

- Ba da Ivonne ai dreptate . Nu mai pot vorbi, ma așteaptă Gate și restul la mașini vorbim când ajung acasa Ok?

- Ok, sa faci cum ți-am zis da?

- Da șefa.

Imi dau ochii peste cap închizând apelul, uitându-ma in jur pentru a ma asigura ca nu m-a auzit nimeni cât am vorbit la telefon, apoi ma îndrept spre ieșire.

***

Îmi suflec mânecile, împleticindu-mi picioarele spre camera unde ma lăsa-se acel tip dubios. Ma așez pe pat plictisita și agitata.

Am privit pe geam și in urechi mi-a răsunat de departe un glas răgușit.

Îmi întorc privirea spre usa vazandu-l pe tipul respectiv intrând cu o sticla de apa.

- Îți este sete?

- Umm...nu, mersi.

- Trebuie sa bei măcar puțin .

- Nu, nu vreau, sunt bine.

- Louise!

Rămân perplexă marindu-mi ochii cât cepele fixându-l cu privirea.

- D...de...de unde îmi sti numele ?

- De la Brian.

- De...de ce nu mi-ai...f...făcut nimic? Ma balbaui încercând sa respir.

- Pentru ca eu nu sunt un om rău și nu am de ce sa te rănesc.

- Am înțeles.

Se aseaza lângă mine punând sticla de apa pe noptiera de lângă pat.

- Eu sunt Dark.

- Incantata Dark.

- Ești Ok? Ești cam palida.

- N...nu. Sunt bine.

- Louise, de ce nu ii spui lui Gate și la restul despre boala ta.

- Uite, nu înțeleg de unde sti atâtea despre mine dar nu cred ca este cazul sa te bagi in viața mea. Și așa ma țineți aici închisă ca pe un caine departe de Gate.

- Louise, cancerul este o boala foarte grea mai ales ca tu ești și....și însărcinată cu copilul lui Gate.

Ma ridic de pe pat indreptandu-ma in fata biroului sprijinindu-ma de el și stand cu spatele la Dark.

- El nu trebuie sa afle. Nu își dorește copii. De-asta am decis sa ascund sarcina de el.

- Da dar are nevoie sa știe asta. Mai ales de cancer. Ce o sa faci?

Ma întorc cu fata spre el lăcrimând.

- Doctorul mi-a zis ca mai am 5 ani jumate de trăit. In acești 5 ani pot face multe. Asta depinde de evoluția cancerului însă pot naște fără nicio problema .

- Și cum ai de gând sa ii ascunzi sarcina lui Gate?

- Asta este problema mea nu te privește pe tine și chiar nu înțeleg de ce te bagi.

- Tu chiar nu realizezi nu?

- Ce? Ce sa realizez?

- Brian nu te-a omorât pentru ca știa de sarcina și de cancer. A preferat sa te ducă departe de Gate pentru a lua o decizie finala fata de el. Trebuie sa faci ceva Louise, este copilul lui are tot dreptul sa știe.

- Nu! Gate nu își dorește un copil Dark, el nu vrea sa fie tata. Nici eu nu sunt pregătită sa fiu mama, dar nu pot sa ma descotorosesc așa pur și simplu de el, este un biet prunc care nu are nicio vina. Plus de asta...este rodul iubirii noastre și nu am cum sa îl avortez, este parte din mine, crește in pântecul meu Dark.

- Asta este foarte frumos Louise , dar de ce nu ii spui și lui Gate ce mi-ai si mie?

- Nu ar intelege. Caci se pare ca relația dintre un inger și demon nu este posibila . Are un scut in jurul sau care nu ma lasă sa pătrund cu adevărat in interiorul sau. Iar Scutul acela este mult prea puternic fata de mine. Nu îl pot distruge.

- De ce nu încerci mai mult?

- Fiindcă Gate nu va renunța niciodată la orgoliul sau bărbătesc.

***

Intru nervos in casa trântind usa in urma mea.

Ma așez pe canapeaua din hol dandu-mi parul pe spate și încercând sa ma calmez , Ținându-mi nervii in frâu.

Stau câteva minute pe gânduri privind in gol. Ea era singura fata care ma accepta așa cum simtă. Un criminal cu o inima de piatra care nu avea sa simtă afecțiune pentru cineva niciodată dar care avea o anume dependentă de ea. Îmi doream sa o am numai a mea sa o simt lângă mine sa o pot strânge in brațele mele si sa ii pot șopti cât de mult o apreciez pentru ceea ce este.

Apuc intre degete sticla de Wiskey , aplecand sticla spre pahar și tunrnand , băgând 3 cubur de gheata.

Așez sticla la locul ei dând rapid paharul de Wiskey pe gat, simțind cum îmi arde pereții gâtului.

Privesc in gol suflecandu-mi mânecile cămășii, rasunandu-mi in urechi vocea lui Louise. Auzeam glasul ei subțire și dulce ce ma făcea mereu sa schitez câte un mic zâmbet pe fata mea.

Trebuie sa aflu neaparat unde o tine Brian captivă , trebuie sa aflu cât mai rapid pentru a o putea salva din ghearele monstrului.

***

Îl privesc pe Dark inghitind in sec, temându-ma de răspunsul sau.

Nu voiam ca Gate sa știe de boala mea, mai ales de sarcina caci m-ar fi pus sa avortez in secunda următoare fără a mai sta pe ganduri. Îl iubesc atât de mult dar nu as renunțat la copilul meu pentru el niciodata. Nu ar merita sa fac asta.

- Și ce ai de gând sa faci? Pana la urma tatăl copilului este un asasin. Un asasin psihopat fără scrupule și periculos . Foarte periculos.

- Nu Dark! Eu m-am îndrăgostit de un criminal cu inima de inger !







Îmi cer scuze pentru Greșelile făcute, este din cauza oboselii. Sper sa va placa capitolul o sa lucrez și la următorul :*

Continua a leggere

Ti piacerà anche

203K 29.2K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...
451K 20.6K 62
Cine ar fi crezut ca un accident iti poate schimba total viata?! Ea, o simpla fata cu o viata frumoasa si tot odata grea. A cunoscut iubirea doar o...
327K 3.9K 8
Cartea a fost împărțită în trei volume pe care le puteți găsi în format fizic, dar și electronic. Pachet Volumul 1+Volumul 2: https://royalink.ro/pac...
29.6K 2.1K 152
-de ce ma înnebunești așa? -nu o fac intenționat,nu este vina mea că te exciți prea ușor. -Jimin,eu nu sunt genul de om care dă ușor. -asta este o am...