In The Heart Of The Forest

By Mihrimah19

2.9K 208 45

Poate părea imposibil să trăiești o viaţă departe de civilizaţie fără tehnologie și fără prieteni cu care să... More

1. O zi din viata mea
2. Nu mă înţelege cum vreau eu!
4. Ce viata diferita!
5. Cred, doar cred, ca imi place pestele !
6. Sa fie asta cea mai buna cale?
7. Te rog, trezeste-te!
8. Vom reusi!
9. Stai, ce?
10. O sansa?
Anunt!
11. Dezamagirea!
12. Pas cu pas spre mai bine.
13. Mai mult decat fericita!
14. O farama din trecut.
15. Momentul mult asteptat.
16. Ce bine ca te am langa mine! Partea I
16. Ce bine ca te am langa mine! Partea II
17. Cea mai buna zi.
18. Iubirea adevarata se sacrifica.
19. Dorinta
20. Prea multe lacrimi.
21. Voi fi aici pentru tine
22. Totul se intampla cu un motiv
23.Bucura-te de lucrurile mici

3. Sa fie acesta raspunsul la intrebarea mea?

197 15 2
By Mihrimah19

Grace's POV

A doua zi , dis de dimineata , m-am trezit cu o idee . Daca nu am voie sa merg in padure , acolo unde ma relaxez si unde pot sa ma gandesc la tot si la cum as putea sa gasesc o cale sa aflu cine sunt , o sa ma duc pe furis . Nu imi poate interzice sa fac asta . Nu gresesc cu nimic daca o intreb cine sunt . Bine, paote ca devin enervanta uneori , dar am tot dreptul sa stiu.

M-am uitat atent sa vad daca parinti mei s-au trezit .Deobicei nu se trezesc asa devreme . Singurul motiv este ca nu au ce face . Da, pana si adulti nu au ce face intr-o padure ca asta . Vedeti de ce vreau sa vad cine sunt si ce caut aici ? Pur si simplu vreau sa plec de aici .De multe ori ma intreb , oare ei nu s-au plictisit sa fie doar ei ? Nu s-au saturat sa stea izolati de tot ? . Din cate am auzit , atunci cand am ascultat ce vorbeau parinti mei , un oras este mult mai frumos mai aglomerat si mult mai interesant decat niste frunze si copaci . Trebuie sa recunosc ca locul meu preferat arata bine chiar daca nu intalnesti mare lucru . Este special , prin copaci si prin frunze , da stiu , am zis ca nu arata bine daca sunt doar copaci , dar acolo ii ceva mai mult de atat , nu stiu , nu conteaza . Vorbeam despre parinti mei . De ce nu vor sa plece de aici , sa gaseasca o cale spre un oras ? Le este frica ?

Am deschis usa incet , si am fugit afara . Ma simt ciudat . O sa fie o problema cand ma voi intoarce , dar merita sa risc , cine stie ?  poate ca o sa gasesc un indiciu pe care au omis sa imi spuna din totdeauna .

Eram aprope de locul meu , dar ceva nu era in regula . Parca cineva ar fi fost aici inainte . Nu are cum . Mama si tata nu stiu de acest loc . O alta persoana nu exsista . Din totdeauna am stiut ca sunt doar eu si parinti mei , desi asta auzeam , nu cred . De ce am fi doar noi ?

Aveam sentimentul ciudat ca sunt urmarita . Din nou parinti mei dorm , atunci ??!! Am incercat sa nu ma gandesc la asta si am continuat sa imi caut copacul preferat . Daca as putea sa gasesc ceva interesant . Cred ca niciodata nu am cautat asa de atent , tot timpul priveam din ansablu . Trebuie sa fie ceva aici care ar putea sa ma ajute .

Razele soarelui apropae ajungeau in locul de sus al copacilor . Asta insemna ca era aprope ora trei . Nici nu imi dau sema cum trece timpul . Dar cel mia rau este ca nu am gasit nimic care sa ma ajute . Doar daca o chestie cu mai multe butoane ajuta la ceva . Off , stiu sigur ca nu ma ajuta ! Nu voi gasi niciodata nimic ! *loveste o piatra cu piciorul , se aude ceva* ."Cine-i acolo ? '' Nu stiu de ce am spus asta , in mod normal nu vine nimeni aici . M-am ridicat fiind gata sa plec . Intodeauna ma speriau lucrurile mici . Imi este frica poate ca ma voi trezi fata in fata cu un urs din nou . Aaa , da , nu v-am spus . Nu stiti ce am patit cu un urs acuma 5 ani ? Pe atunci aveam 11 ani . Mama imi spunea mereu sa am grija , dar ca deobicei nu o ascultam . Imi place sa explorez si nu vedem nimic ne inregula cu asta . Asa ca am pornit in padure ,ne stiind ce va urma . Jumatate de ora mai tarziu fugem spre casa cu un urs in urma mea . Nu intreba-ti de unde am avut asa viteza . Adevarul este ca ursul era la o distanta destul de mare din moment ce un copil la 11 ani ajunge teafar acasa . Atunci cand mama ma vazut .....in fine stiti voi , nu am mai avut voie sa ies din casa si ursul a sfarsit intr-o prapastie departe de aici . De atunci nu am mai vazut nici unul , dar in orice caz , nici nu mai vreau sa vad .

Ma pregateam sa fug , dar de data aceasta , am auzit niste voci . Ciudat este ca nu prea inteleg ce spun aceste voci . Mi sa facut frica . Cine nu sar speria , sincer acuma !

Deci da ? Unde ramasesem ? Aa da , ma pregateam sa fug , asa ca am fugit . Dar la jumatatea drumului m-am razgandit . Ma gandeam de ce fug ? Daca acesta era raspunsul pe care il cautam . Nu trebuia sa imi fie firca . Probabil ca erau tot oameni ca si mine . Dar nu ii inteleg , ei nu vorbesc ? Doar noi folosim acest mijloc de comunicare ?

Ma indreptam inapoi , dar s-a intamplat ceva foarte ciudat , ceva ce nu mi s-a mai intamplat . Nici nu stiu cum sa ii spun , sau sa descriu . Am vazut un om . Ce era si mai ciudat , nu era unul dintre pariniti mei , era o alta persoana . Ce nu pot sa descriu este ca .....exact nu pot sa descriu . Am simtit ceva. Ceva ciudat , defpat nu ciudat , ceva ....diferit . Acesta cred ca este cuvantul potrivit .

Era un baiat . Avea parul diferit de al meu . Era mai inchis , era saten , eu eram blonda , ambi mei parinti aveau aceasta culoare . Ochii sai erau albastri . Nu stiu de ce , dar simteam asta , simteam ca inima mea bate mai tare ca deobicei si ca palmele mele imi transpirasera . Un lucru neobisnuit la mine . Dar asta nu a fost tot . Nu imi puteam lua ochii de la el si parca prinsesem radacini . Eram ascunsa dupa un fel de zid de tufe imense si ma gandeam ca mai bine plec . Nu as fi putut sa fac nimic , sincer nu cred ca as fi putut sa scot vreun cuvant mai ales daca nici nu il intelegeam .

Ma pregateam sa plec , dar lam auzit vorbind ''Rob !! ,a strigat el , no one is here !! '' M-am oprit ca impietrita . Avea un accent superb , pacat ca nu intelegeam ce spune , asa ca mam gandit sa raman sa vad ce se va intampla . '' Ok , Luke ! '' Am auzit o alta voce . Era ciudat , pe asta o intelesesem . Oare sa fie Luke numele sau ? M-a aplecasem mai tare ca sa vad mai bine , cand dintr-o data sa intamplat ceva ce nu trebuia sa se intample . Am cazut !! Ups !!!!

Sper ca va placut acest capitol !! Lasati un comentariu sa stiu daca vreti sa continui si daca este interesant .Vam pupat  :* :*

P.S M-am gandit sa traduc propozitile in engleza pentru cei care nu inteleg :

Rob !! ,a strigat el , no one is here=Rob!!, a strigat el, nu este nimeni aici .

Continue Reading

You'll Also Like

3.5K 118 8
Stray kids vor sa schimbe coregrafia de la Domino așa ca cheamă o fata ca sa le facă coregrafia ...printr-un singur cuvânt ,,HOT". De la parteneri in...
3.9K 151 16
Deși totul era perfect în viața lui Kim Rayen, totul se schimbă atunci când tatăl ei decide să o mărite cu forță pentru binele companiei lui . Oare v...
11.4K 424 25
Tanară şi mult prea implicată in viața de cartier, domnişoara Bird se deprinde uşor cu regulile unei rețele de inimi haine şi minți murdare. În ince...
144 6 5
O fata pe nume Analena este urata. Oare aceasta isk va gasi iubit dacă este urata? Citeste ca sa afli!