Bun, inainte de toate, stiu ca acest capitol si cel anterior au anumite greseli. Imi pare rau, dar nu am apucat sa le corectez. O voi face atunci cand voi putea! Multumesc ca ati citit pana aici. Am deja peste 1500 de citiri si sunt fericita! Sper ca va place si aceste capitol. Nu uitati sa dai VOT si sa imi spuneti parerea voastra. Conteaza mult pentru mine! Va pup :*

Luke's POV

Ma apropiam de Grace. Pur si simplu acest moment m-a facut sa vreau sa o sarut. Desi pare greu de crezut, nu am mai facut asta pana acum. Inainte sa ajung pe aceasta insula, tatal meu era prea ocupat cu viitorul meu. A vrut intotdeauna sa fiu mana lui dreapta si sa il asist la afacerile sale. Eu nu am vrut niciodata asta, iar el nu prea ma intelegea. Credea ca cel mai bine pentru mine este sa ii urmez cariera. Eu, in schimb, intotdeauna am vrut sa explorez locuri noi si sa ma documentez despre natura. Latura mea creative era mult mai dezvoltata.

Am incercat de multe ori sa ii spun tatalui meu ce cred eu despre viitorul meu, dar nu a vrut sa ma asculte.

,,Luke, haide sa ti-o prezint pe fiica sefului meu!" , era una dintre replicile sale. Casa noastra fiind una foarte mare, gazduia adesea petrecerile pe care tata le dadea cu colegii sai de la servicu. Ma ruga de nenumarate ori sa raman si eu cu ei, dar eu imi sfarseam ziua, de cele mai multe ori, in cada mea imensa din baie. Preferam sa stau acolo si sa imi planuiesc una dintre cele mai mari explorari din viata mea: aterizarea pe o insula care mi-a captat atentia. Nu are un nume pentru ca nimeni nu s-a interesat de ea inainte. Pe unele harti, nici nu este desenata.

Chiar daca nu imi doream sa ii cunosc pe colegii tatalui meu, in acea seara am coborat sa-i fiu alaturi, deoarece mi-a spus ca este o intalnire foarte importanta pentru el. Aveam impreisa ca tata voia ca eu sa imi gasesc o fata si aranja tot felul de intalniri ca sa imi prezinte fete din diferite familii bogate.

,,Ah, Luke, ea este Jenny! Sunt sigur ca va veti intelege foarte bine."

M-am uitat la fata pe care tata mi-a prezentat-o. Era o fata intradevar foarte frumoasa, dar era prea plina de sine. Machiajul ei ii acoperea frumusetea reala, iar atitudinea o facea sa fie respingatoare. M-am prezentat politicos, iar apoi am incercat sa ma retrag. S-a tinut dupa mine toata seara, chiar incercand sa ma sarute. Nu imi doream asta, mai ales cu ea. Am respins-o politicos, iar ea a inceput sa faca o criza refugiindu-se in bratele taticului sau. Tatal meu nu a inteles ce s-a intamplat, iar eu nu ma simteam in largul meu. Toata lumea priviea uimita scena, iar seful tatalui meu a luat cuvantul.

,,Nu va permit sa va comportati asa cu fiica mea! Mi-a spus ca fiul dumneavoastra a vrut sa o sarute, agresand-o. Nu voi semna nimic pentru tine, Jayden!"

Tatal meu se uita furios la mine, iar eu am incercat sa ii explic ca nu a fost asa. Seful sau nici nu a vrut sa auda. Si-a luat fiica si a plecat trantind usa dupa el. Apoi toti angajatii au facut la fel. S-a lasat o liniste mormantala intre mine si tatal meu. As fi vrut sa ii spun ca nu a fost asa, dar nu avea rost, nu ma credea.

Dupa o scurta vreme, tata a luat cuvantul si mi-a spus ca este foarte dezamagit de mine. Eu am continuat sa ii explic ca nu s-a intamplat cum spusese Jenny, dar el s-a suparat si mai tare. Apoi am inceput sa strigam unul la altul, el spunandu-mi ca din cauza ca nu imi plac afaceriile, am incercat sa i le distrug. Nu imi venea sa cred ca el gandeste asa despre mine. Nu am mai spus nimic si am fugit in camera mea, inchizand usa dupa mine. L-am auzit pe tatal meu strigandu-ma, dar nu m-am intors. Eram nervos si am vrut sa plec din casa accea. Imi doream sa hoinaresc intr-o padure si sa ma gandesc la viata mea. Cum ar fi daca tata m-ar lasa sa plec sa explorez? Tata avea nevoie de acea semnatura, iar eu nu mai puteam face nimic in momentul acela.

In The Heart Of The ForestCitește această povestire GRATUIT!