Szeret, nem szeret...

By Dorri01

193K 5.4K 496

Lilian egy mások állítása szerint stréber, okoskodó lány, míg Jake tipikusan az a fiú akiért mindenki oda van... More

Szereplők
1. rész
2. rész
3. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
Történet átírás, olvassa el mindenki!
10. rész
11. rész
12. rész
13.rész
14. rész
Köszönöm!
15.rész
16. rész
Több, mint 1000
17. rész
18. rész
19. rész
20. rész
21. rész
22. rész
23. rész
24. rész
25. rész

4. rész

8.5K 302 57
By Dorri01


Vigyorogva ébredtem az Imagine Dragons Thunder-jére. Igaz 0. órám van, de ma megyünk moziba szóval nagyon fel vagyok pörögve. Nem mellesleg egyre közeledik a karácsony, hiszen ma van december 1. Berohantam a fürdőbe, bekapcsoltam a Christmas is coming lejátszási listát a Spotify-on, megmostam a fogam, feltettem szempillaspirált a hajamat kifésültem és kivasalva kibontva hagytam. A laptopommal együtt be ugráltam a szobámba és kiválasztottam az öltözékem a Last Christmas-t énekelve:

(A táska nélkül)

Pár pillanat alatt felkaptam a ruhadarabokat aztán leszáguldottam a lécsőn és felkapva a táskám és a kabátom mosolyogva léptem ki a kapun. 

-Akkor majd 5 felé jövök! - kiáltottam még vissza majd megfordultam és elindultam. Illetve egy vigyorgó Skyler várt rám szóval előbb megölelgettük egymást és utána indultunk.

-Nahát, hogy kiöltözött valaki! - vette észre egyből Sky.

-Hát igen... Az van hogggy ömm.. Én is megyek veletek moziba... Jake-kel. - motyogtam elpirulva.

-NA neee! - esett le az álla.

-De ha nagy baj akkor megyünk máskor! - kaptam fel a fejem ijedten.

-Baj? Megőrültél? - vigyorgott. - Dupla randi a suli két legjobb srácával. Hűűű! - ujjongott. A suliba érve szokás szerint elváltunk egymástól, én jobbra ő pedig balra ment. Mosolyogva huppantam le a székemre és pakoltam elő. 

-Látom felkészültél rendesen. - köszöntött Jake mosolyogva és szintén helyet foglalt, majd felém fordult. 

-Én? Dehogyissss! - kamuztam. Elég rosszul. 

-Aha, látom. - vigyorgott önfeledten. 

-Amúgy Skyler-ékhez gyere te is, mert segítek neki készülődni. Nagyon be van zsongva.

-Okés. És te nem? 

-Én? Miért lennék? Csak egy mozi.

-Ne legyél te abban olyan biztos. - kacsintott amibe belepirultam úgyhogy inkább nevetve elkaptam a fejem. Mire bármit is mondhatott volna a másik becsöngettek és a nyelvtan tanár pontosságához híven már bent is volt a teremben.

-Jól van gyerekek, üljetek le és nyissátok ki a könyvet ... - kezdte a szokásos szövegét. A székemre huppanva elővettem egy rajzlapot és jó szokásomhoz híven rajzolgatni kezdtem. Csak hát nem egyedül. Jake bele trollkodott az egészbe.

-Jakeee! - nevettem fel halkan.

-Mi az? Csak szebbé teszem. - vigyorgott.

-Aha látom. Olyan gonoc vagy. - biggyesztettem le a számat. Erre halkan felnevetett és rajzolt a lapra nekem egy csomó szívecskét. Mondjuk elég nyomorékok lettek de nem baj nekem tetszettek.

-Na? - mosolygott.

-Nagyon művészi. - mosolyogtam újra. 

-Tudom, talán még kiderül, hogy jobb rajzos vagyok mint te.

-Biztos vagyok benne. - kuncogtam. Ezután közösen rajzoltunk egy tájképet illetve én rajzoltam ő meg a kezemre firkálgatott és engem nézett. A többi órán nem történt semmi különös, gyorsan elrepültek. Ebédnél Skyler-rel halkan visítozva magyaráztunk egymásnak. 

-Nah menjünk, nem bírok tovább várni! - ugrott fel Sky és elsietett a tálcájával együtt.

-Várj már meg te bolond! - nevettem aztán utána siettem. Miután leraktuk a tálcáinkat kézen fogva elkezdett húzni, ki az utcára és ott sem engedte el a kezem. - Egy 10-es skálán mennyire nézhetnek hülyének? - néztem le a kezünkre aztán fel Sky-ra.

-11. - vágtuk rá egyszerre. 

-Én is így gondoltam. - mondtuk továbbra is egyszerre.

-Ez ijesztő! Hagyd abba! - kiabáltunk egymással egyszerre, miközben megszakadtunk a röhögéstől. Hamarosan odaértünk Sky-ékhoz és belépve megöleltük a szüleit, majd feltrappoltunk a szobájába. 

-Tényleg nem tudom mit vegyek fel! Lilo segíííts! - nyöszörgött fel s alá járkálva én meg kinyúltam az ágyán. 

-Nyugi Sky te mindig tökéletesen festesz. - mosolyogtam rá biztatóan. 

-Olyan aranyos vagy. - ugrott rám amitől nyögtem egy marha nagyot és mindketten el kezdtünk nevetni. 

-Örülök de inkább menj készülődni, mert fél óra múlva indulunk.

-MI?!! - sikított és azonnal berohant a fürdőbe. Amíg ő készülődött én a laptopján olvasgattam. 

-Na, hogy nézek ki? - lépett ki egy 25 perc múlva. Tusvonal, szempillaspirál, alapozó és szájfény volt a sminkje. Feketés-szőke haját begöndörítve engedte ki, ruhának pedig ezt választotta:

-Gyönyörű vagy mint mindig. - mosolyogtam.

-Víííí! - ugrált aprókat, mivel a magassarkújában valószínűleg kitöri a bokáját ha esze veszetten ugrándozik. - Akkor indulás! - húzott megint maga után mint egy őrült.

-Látom nagyon be vagy zsongva. Mit szívtál? - röhögtem.

-Én? én ugyan semmit. De gondolja bele. Dave és Jake, én és te. Ahhhwww!!

-Értem. - nevettem. Kiérve a ház elé úgy nézett ki a felállás, hogy Sky maga után húzott mint egy őrült én meg végig röhögtem, Sky hirtelen megtorpant én meg hátulról neki futottam és majdnem feldöntöttem amitől mindketten szakadtunk. Feltételezem a fiúk miatt torpant meg, mert pár perc múlva észrevettem őket is.

-Hallod, ezek szerintem ittak egy keveset mielőtt kijöttek. - szólt oda Jake Dave-nek.

-Nem kizárt. De én inkább kokóra tippelnék nem piára. - tárgyaltak teljesen komolysággal, mire mi Sky-jal egyre jobban röhögtünk. 

-Nah elég legyen. - jöttek oda hozzánk és inkább megfogva kezünket maguk után húztak. Hát igen. Erre mindketten elhallgattunk.

-Nah mi történt? - nézett rám Jake kedvesen.

-Az ég világon semmi. - ráztam a fejem hevesen. 

-Aha látommm. - vigyorgott édesen. Előre hajoltam egy kicsit, hogy lássam Sky-ékat, ugyanis úgy jöttünk, hogy két oldalt voltunk mi lányok középen pedig a fiúk. Ahogy elnéztem nagyon jól elvoltak végig dumáltak szóval inkább nem zavartam bele. 

-És amúgy mit nézünk? - kérdeztem.

-Az AZ-t. - vigyorgott Jake. Igazából nagyon örültem neki, mert imádom a horrort.

-Hah! Ne örülj ennyire! Nem fogok visítozva az öledbe ugrani, én szeretem a horrort. - emeltem fel az állam.

-Majd meglátjuk. - kacsintott mosolyogva. Hamarosan oda értünk a mozihoz és átvéve a jegyeinket beálltunk a büfé sorába. Sorra kerülve egy körül belül 20 éves eladó kért számon minket.

-Sziasztok! Mit adhatok? - kérdezte 1000 wattos mosollyal a fején egyfolytában engem bámulba. Igazából mintha csak nekem tette volna fel a kérdést. Normál esetben egyébként Sky-t nézte volna, csakhogy ő elment mosdóba amíg mi kaját kértünk. 

-Öhm... - makogtam. - Jake?Dave?  Válasszatok előbb ti. - néztem rájuk megilletődve. Jake aggódva fürkészett, összekulcsolta a kezeinket aztán az eladó felé fordult.

-Én egy nagy Colát és egy nagy popcorn-t szeretnék.

-Én ugyan ezt. - mosolygott kedvesen Dave. - Ja és egy nagy nachost és egy üveg ásványvizet. - adta le Sky rendelését is.

-Rendben. Na és te baby? - nézett rám kacsintva. Jake idegesen ökölbe szorította a másik kezét és Dave is elég pipának tűnt. 

-Khm. - krákogtak egyszerre.

-Öhm. Egy nagy nachost, egy nagy popcornt és egy üveg mentes ásvány vizet szeretnék. - adtam le a rendelésemet. Jake meglepődötten, Dave pedig elismerősen nézett rám aztán elkezdett Sky-jal cseverészni mivel időközben ő vissza jött.

-Ez mind beléd fér? - húzta féloldalas mosolyra a száját Jake. 

-Persze! Utána akár egy pizzát is be tudnék vágni. - simogattam a hasamat, mire Jake felnevetett. Aztán visszajött az eladó amitől megint elkomorodott és felvont szemöldökkel figyelte őt.

-Tessék. - adta át a kajákat aztán kifizettette velünk. - Hé csajszi! Itt a számom. Hívj ha megont jönnél moziba. - kacsintott rám vigyorogva és egy papírfecnit tolt elém. Mielőtt bármit mondhattam volna Jake felkapta a papírkát és darabokra tépte, majd a srác arcába szórta. 

-A helyedben leszállnék a barátnőmről. - hangsúlyozta a "barátnőm" szót. Erre a srác csak morgott valamit amit nem értettünk aztán elviharzott. 

-Barátnőd? - kérdeztük egyszerre 3-an Jake-et pásztázva.

-Mi van? Csak így tudtam lekoptatni. És mind tudjátok, hogy így lesz. - vigyorgott körbe aztán megállapodott a tekintete rajtam. 

-Hah! - horkantam fel megemelve az állam.

-Egyet kell értenem Jake-kel Lily. Mindannyian tudjuk mi lesz a vége. - vigyorgott önfeledten Dave.

-Adom! - szólt közbe Sky is. 

-Pffff! - fújtattam aztán előre indultam. 

-De legalább nem tagadta le. - vihogott Jake aztán utánam siettek. Beérve a terembe elfoglaltuk a helyeinket ami úgy nézett ki, hogy bal oldalt Dave, mellette Sky, mellette én, mellettem pedig Jake. Pont a film kezdetére ültünk be így mindegyikünk elhallgatott, ugyanis eddig végig beszélgettünk és vihogtunk. A film első ijesztő részénél Sky-jal egymás keze után kaptunk, de még nem sikítottunk fel. A másodiknál Sky feladta és felsikított, ennek hatására Dave átkarolta a vállát, ő pedig ráhajtotta a fejét Dave vállára. Én a harmadikig bírtam. Büszke vagyok magamra azért. Szóval ennél én is felsikítottam, Jake pedig mosolyogva rákulcsolta az ujjait az enyéimre. 

-Szóval te nem vagy ijedős, mi? - kérdezte a fülembe suttogva. Kirázott a hideg tőle, de persze csak jó értelemben. 

-Én? Dehogy is. - háborodtam fel mosolyogva és tovább néztük így a filmet. Az egyik aranyos résznél ráhajtottam a fejem a vállára, mire ő fejét az enyémre hajtotta. A film végénél mindannyiunk vigyorogva indult ki a teremből. - Ez olyan jó vooolt! - ugrándoztam Sky-nak.

-Nekem mondod? Bár nekem nem feltétlenül a film tetszett. - vigyorgott. 

-Mit nem mondtál el nekem Skyler? - néztem rá meglepetten.

-Hát... Dave majd elmeséli. 

-Miért én? - röhögött az említett. - Amúgy annyi, hogy beszart, erre én megcsókoltam és összejöttünk. 

-Milyen nyugodtan és természetesen adod ezt elő. - bólogattam elismerően.

-Hagyd. Fiúból van. - vigyorgott Sky aztán barátja mellé pattant. Szívből örültem nekik.

-Te nem ijedhettél volna meg jobban? - kérdezte mosolyogva Jake.

-Nem, nem. Nem adom magam ilyen könnyen! - mosolyogtam büszkén.

-Jaj, te lány! - sóhajtott aztán átkarolta a vállam és így sétáltunk ki a moziból. Mindannyian elszállingóztunk haza , illetve engem Jake, Sky-t pedig Dave haza kísérte. 

-Akkor holnap. - kezdtem bele a búcsúzkodásba. 

-Holnap. - mosolygott Jake aztán nyomott egy puszit a fejem búbjára, miközben átkarolta a derekam. Csak kicsit ájultam el... Na mindegggy... - Aranyos vagy mikor elpirulsz. - suttogta a fülembe.

-Ó szóval csak akkor? - háborodtam fel.

-Nem. Te mindig. - mosolygott aztán nyomott még egy puszit a hajamba és itt hagyott. Vigyorogva rontottam be, adtam mindenkinek egy-egy puszit, felrohantam a fürdőbe, elvégeztem az esti rutinomat és még mindig vigyorogva zuhantam az ágyba. Mosolyogva nyomott el az álom.


Sziasztok! El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan nőnek a megtekintések és a vote-ok! Nagyon szépen köszönöm!!! Hamarosan hozom a kövi rész, remélem eddig tetszik :) <3. -Dóri

Continue Reading

You'll Also Like

284K 8.6K 55
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
3.2K 433 24
Ivy és Mason szerelmi története! A történet Skóciában játszódik, mindketten ott laknak, de valahogy még sose találkoztak egymással, egészen mostanáig...
10.2K 812 23
Sokszor érezzük úgy, hogy az a bizonyos kötelék végleg elszaladt. Végleg vége mindennek, viszont az Élet vagy a Sors alakítását nem lehet semmibe ven...
8.5K 360 64
-helyesírási hibák előfordulhatnak -káromkodás lehetséges -lehet ship-et kérni/ajánlani -a történetek, cselekmények nem egyeznek meg a valósággal!