4. rész

8.4K 302 57
                                    


Vigyorogva ébredtem az Imagine Dragons Thunder-jére. Igaz 0. órám van, de ma megyünk moziba szóval nagyon fel vagyok pörögve. Nem mellesleg egyre közeledik a karácsony, hiszen ma van december 1. Berohantam a fürdőbe, bekapcsoltam a Christmas is coming lejátszási listát a Spotify-on, megmostam a fogam, feltettem szempillaspirált a hajamat kifésültem és kivasalva kibontva hagytam. A laptopommal együtt be ugráltam a szobámba és kiválasztottam az öltözékem a Last Christmas-t énekelve:

(A táska nélkül)

Pár pillanat alatt felkaptam a ruhadarabokat aztán leszáguldottam a lécsőn és felkapva a táskám és a kabátom mosolyogva léptem ki a kapun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pár pillanat alatt felkaptam a ruhadarabokat aztán leszáguldottam a lécsőn és felkapva a táskám és a kabátom mosolyogva léptem ki a kapun. 

-Akkor majd 5 felé jövök! - kiáltottam még vissza majd megfordultam és elindultam. Illetve egy vigyorgó Skyler várt rám szóval előbb megölelgettük egymást és utána indultunk.

-Nahát, hogy kiöltözött valaki! - vette észre egyből Sky.

-Hát igen... Az van hogggy ömm.. Én is megyek veletek moziba... Jake-kel. - motyogtam elpirulva.

-NA neee! - esett le az álla.

-De ha nagy baj akkor megyünk máskor! - kaptam fel a fejem ijedten.

-Baj? Megőrültél? - vigyorgott. - Dupla randi a suli két legjobb srácával. Hűűű! - ujjongott. A suliba érve szokás szerint elváltunk egymástól, én jobbra ő pedig balra ment. Mosolyogva huppantam le a székemre és pakoltam elő. 

-Látom felkészültél rendesen. - köszöntött Jake mosolyogva és szintén helyet foglalt, majd felém fordult. 

-Én? Dehogyissss! - kamuztam. Elég rosszul. 

-Aha, látom. - vigyorgott önfeledten. 

-Amúgy Skyler-ékhez gyere te is, mert segítek neki készülődni. Nagyon be van zsongva.

-Okés. És te nem? 

-Én? Miért lennék? Csak egy mozi.

-Ne legyél te abban olyan biztos. - kacsintott amibe belepirultam úgyhogy inkább nevetve elkaptam a fejem. Mire bármit is mondhatott volna a másik becsöngettek és a nyelvtan tanár pontosságához híven már bent is volt a teremben.

-Jól van gyerekek, üljetek le és nyissátok ki a könyvet ... - kezdte a szokásos szövegét. A székemre huppanva elővettem egy rajzlapot és jó szokásomhoz híven rajzolgatni kezdtem. Csak hát nem egyedül. Jake bele trollkodott az egészbe.

-Jakeee! - nevettem fel halkan.

-Mi az? Csak szebbé teszem. - vigyorgott.

-Aha látom. Olyan gonoc vagy. - biggyesztettem le a számat. Erre halkan felnevetett és rajzolt a lapra nekem egy csomó szívecskét. Mondjuk elég nyomorékok lettek de nem baj nekem tetszettek.

Szeret, nem szeret...Where stories live. Discover now