17. rész

4.8K 161 3
                                    


Reggel nagyokat pislogva ébredtem az ablakredőnyön beszűrődő napfény miatt. Egy szál bugyiban és Jake pólójában feküdtem, találjátok ki kinek a karjaiban. Jake a kulcscsontomnál ölelt át, a lábai pedig át voltak lendítve az enyémen, a nyakamon pedig éreztem egyenletes szuszogását  így esélyem sem volt megmozdulni. Egyébként egy szál alsógatyában volt úgyhogy nem is akartam mocorogni. Helyette megpróbáltam visszaaludni ami persze nem sikerült, viszont egyfolytában rám törtek az emlékképek tegnapról ami fülig érő vigyort csalt az arcomra. Nem tudom, hogy hogyan, de Jake megérezte és mosolyogva morogni kezdett a nyakamba:

-Mit vigyorogsz hercegnő? 

-Nem is vigyorgok. - hazudtam.

-Aha. Hallom. Ismerlek ám hercegnő! - nyomott egy puszit a nyakamra.

-Ha nem hiszel nekem nézd meg. - húztam fel az orrom mire áthajolt rajtam én meg fapofára váltottam, amit pár percig bírtam is. Az is több mint a semmi. Nem? Há de! 

-Hah! - mosolyodott el győztesen Jake én meg kiöltöttem rá a nyelvem.

-Ha nem húzod vissza megharapom. -nézett rám összehúzott szemekkel mire még inkább mosolyogtam és még inkább kinyújtottam a nyelvem mire rátapadt az ajkaimra, amikor pedig már el akart hajolni én megfogtam az arcát és közelebb húztam, de pár pillanat múlva elváltunk, Jake visszadőlt a helyére és magára rántott engem is és a hasára ültetett.

-Túl fáradt vagyok második menethez. - vigyorgott csukott szemmel én meg röhögve karon csaptam és a nyakhajlatába bújtattam a fejem.

-Idióta. - morogtam bele és adtam egy nedves puszit a nyakára mire szaggatottan sóhajtott egyet.

-Lilo... - kezdte rekedtes hangon.

-Igen? - adtam puszit a vállára.

-Ne csináld ezt... - motyogott.

-De mit? - néztem rá ártatlanul miközben a számat harapdáltam. Tudtam, hogy ezzel megőrjítem, hihiiii. 

-Lilian.. - nézett rám komolyan mire felkaptam a szemüvegét és sóhajtva tovább rágcsáltam az alsó ajkamat. Erre ő fordított a helyzetünkön és felém kerekedett, majd megcsókolt.

-Nagyon nehéz neked ellenállni... - suttogta miközben óvatos puszikkal bombázta a nyakam, majd eltávolodott tőlem lekapta rólam a szemüvegét, magára helyezte, felpattant és két kézzel fel-alá sétálva beletúrt a hajába.

-Bocsiii! - nevettem és a hátára ugrottam mire elnevette magát és elkezdett velem forogni. Sikítozva kapaszkodtam meg benne, ő kicsit előredőlt amitől majdnem leestem, de ő erősen tartott, majd nevetve letett.

-Barom! - leheltem röhögve ajkaira egy csókot. 

-Még csak most jöttél rá csibe? - karolta át a derekam és vezetni kezdett a konyha felé.

-Nem, de abban reménykedem, hogy ha sokszor mondom neked akkor végre változtatsz magadon. - karoltam át a nyakát és felugrottam, ő vette az adást, előre nyújtotta kezeit ezáltal én azokba ugrottam bele és így vitt le tovább.

-Most képzelj el engem full komolyan és normálisan. Borzalmas lenne. - borzongott meg.

-Azért valahogy elviselném. - nevettem, mire felvonta a szemöldökét.

-Simán ledoblak ám. - fenyegetett mosolyogva.

-Ugyan! - legyintettem. - Nem lennél rá képes, meeert... - hajoltam felé - szereeetsz! - adtam egy cuppanós puszit a szájára aztán visszahanyatlottam a karjaiba és a hasamra fektettem a kezem, a fejemet meg hátra döntöttem és konkrétan próbáltam aludni, miközben ő cipelt. Mire elhelyezkedtem leértünk a nappaliba ő meg nyugodt szívvel kihúzta alólam a karjait, nekem egyből kipattantak a szemeim és sikítottam egy rövidet, egy tized másodperc múlva pedig azon kaptam magam, hogy a szőnyegen terülök szét, Jake meg fentről röhög rajtam.

Szeret, nem szeret...Where stories live. Discover now