18. rész

4.2K 151 0
                                    


A sok film miatt elég nehezen keltem és a fejem sem volt tőle túl szép. Egyből a fürdő felé vettem az irányt ahol megmostam a fogam, majd arcmosás után felkentem egy kis alapozót és szempillaspirált, kifésültem a hajamat és fejre késznek nyilvánítottam magam. Utána visszaindultam a szobámba és gyorsan felöltöztem:

Mivel a pulcsi nagyon vastag volt nem vettem kabátot csak felkaptam a táskámat és már indultam lefelé

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Mivel a pulcsi nagyon vastag volt nem vettem kabátot csak felkaptam a táskámat és már indultam lefelé. Kilépve a bejárati ajtón egyből megpillantottam Jake kócos fejét. Mosolyogva megindultam felé és szorosan megöleltem.

-Mi van picur hiányoztam? - kulcsolta össze az ujjainkat.

-24 óra sem telt el azóta, hogy találkoztunk. A lófasznak sem hiányoztál. - indultunk a suli felé.

-Úgy érzem megrontottalak. - vonta fel röhögve a szemöldökét. 

-Nem tudom miről beszélsz. - pislogtam rá ártatlanul. Hamarosan megérkeztünk Sky-ék utcájához ahonnan Sky már messziről kiszúrt minket. Dave-vel érkezett kézen fogva amikor pedig végigfuttatta a szemeit rajtunk lefagyott egy percre.

-Lilian Winter! Mit nem mondtál el nekem??!! - akadt fent a szeme összekulcsolt kezünkön. 

-Ami azt illeti nagyon sok mindent meg kell beszélnünk... - húztam össze félve a szemem. 

-Délután. Suli. Után. Nálunk. Tali. - tagolta szép lassan a szavakat, hogy biztosan felfogjam.

-Okés! - nevettem, majd elindultunk a suli felé. Pár perc múlva megérkeztünk a rémálomba, Skyler-rel elváltak útjaink, mivel mindegyikünk a saját terme felé indult. Rajzzal kezdtünk amitől tökre felpörögtem. A kedvenc tantárgyam, bár gondolom rájöttetek magatoktól is. Épp Jake-nek magyaráztam, hogy elkezdtem fotózást tanulni és, hogy nem tudok választani a gépek közül, mikor Kylie lépett a terembe és egyből megindult felénk, amint meglátott minket Jake-kel.

-Lilian lennél szíves, és megengednéd, hogy beszéljek Jake-kel? - varázsolt magára egy angyali művigyort. 

-Már csak te hiányoztál... - morogtam úgy, hogy senki se hallja. -Persze, nyugodtan. - erőltettem magamra én is egy mosolyt egy sóhajtás kíséretében.

-Egy perc az egész. - nézett a szemembe Jake, adott egy puszit és Kylie-val a terem egyik sarkába vonultak. Én addig előpakoltam a cuccom, leültem, oldalra fordultam, hátamat a falnak vetettem és felnéztem Jake-ékre. Kylie nagyban magyarázott, majd rám nézett, elvigyorodott és megcsókolta Jake-t... Egy-két másodpercig csak lefagyva néztem őket, majd felpattantam a helyemről és kiviharzottam a teremből egyenesen a mosdóba. Berontottam az egyik fülkébe, remegő kézzel lehajtottam a WC fedelét és leülve rá kitört belőlem a zokogás. Persze próbáltam visszafogni, hogy ne legyen olyan hangos. Pár perc múlva arra lettem figyelmes, hogy valaki beront a mosdó ajtaján, így én befogtam a számat és visszatartottam a könnyeimet.

Szeret, nem szeret...Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora