8. rész

6.8K 225 18
                                    


Még mindig levakarhatatlan mosollyal ébredtem. Komolyan félek, hogy örökre így maradok.. Amúgy szombat lévén 10-kor keltem ki az ágyamból és kezdtem el készülődni. Bekapcsoltam a gépem, a Spotify-on pedig betettem egy karácsonyi lejátszási listát, ami az All I want for Christmas is you-val kezdett. Beszt krisztmöz zong evör. Szerintem legalábbis. Elmentem fogat mosni, a hajamat kifésültem és felkötöttem kontyba, majd feltettem szempillaspirált, halványbarna és sötétbarna szemhéjpúdert és elkezdtem filózni, hogy mit vegyek fel ma. Végül a választásom egy kötött fehér pulcsira, egy csősálra, egy hosszú nyakláncra, egy kék farmerre és egy csizmára esett.

 Végül a választásom egy kötött fehér pulcsira, egy csősálra, egy hosszú nyakláncra, egy kék farmerre és egy csizmára esett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aztán előhalásztam a telefonomat és megnéztem az üzeneteimet.

Jake: Liloooo! Megbetegedtem... Szóval most egy ideig nem fogunk találkozni :P. Sajnálom :(.

Lilian: Akkor átmegyek hozzátok!

Jake: Inkább ne, nem szeretném, hogy elkapd tőlem :P.

Lilian: Okés, akkor majd olyan kedd körül találkozunk csak? :(

Jake: Sajnos igen :cccc. 

Lilian: Okés, gyógyulj meg gyorsan . 

Egy kicsit ettől elszomorodtam, mert most mivel Sky Dave-el van sülve-főve ő az egyetlen barátom, de aztán összekaptam magam, átöltöztem egy kényelmesebb szettbe, és a nap hátralevő részében a szobámat takarítottam és elkészítettem a karácsonyi díszítést. A végeredményre nagyon büszke lettem, viszont úgy kipurcantam, hogy mentem is aludni fürdés után. (Igen estére végeztem). Másnap rajzoltam, fotózgattam (elkezdtem azt is, már vettem hozzá könyveket is) , énekeltem és stb. Hétfőn egész nap unatkoztam a suliban, este pedig megbeszéltük, hogy Jake elém jön holnap reggel. Reggel kipattantam az ágyból és felvettem a szombati szerkómat. Ezután elkészítettem a fejem ugyan olyanra mint akkor és leszaladva felkaptam a kabátomat. Kiléptem a házból Jake pedig épp akkor érkezett meg a házhoz. Az arcom egyből felderült és vigyorogva felé szaladtam. Ő mosolyogva kitárta a karjait én meg nagyon-nagyon-nagyon szorosan megöleltem.

-Csak nem hiányoztam? - röhögött.

-De igen. Nagyon nagyon nagyon. - morogtam a vállába. Ezen aranyosan elnevette magát és lassan letett. Egy pár percig csak a szememet és az egész arcomat fürkészte, aztán kaptam tőle egy jó cuppanós"bocsi, hogy napokig nem láthattuk egymást" puszit. - Miért én nem hiányoztam? - néztem rá bociszemekkel. 

-Háááát... - húzta el a száját mire én lebiggyesztettem az ajkam és lehajtottam a fejem. -Csak vicceltem! - nevette el magát. - Őrülten hiányoztál. - emelte fel a fejem és adott még egy puszit. - Viszont indulnunk kéne végre.

-Okéééé. - mosolyogtam, majd megfogtam a kezét és teljesen felpörögve kezdtem el húzni, ő meg csak röhögött.  A suli fele menet megtárgyaltuk a betegsége okát, folyamatát, vagyis leginkább én tárgyaltam ő csak válaszolt a kérdéseimre. Közben megérkeztünk a suliba én meg hirtelen megtorpantam az ajtó előtt.

Szeret, nem szeret...Where stories live. Discover now