19. rész

4.6K 157 0
                                    


Napok teltek el mióta Jake-kel szakítottunk. A suliban kerültük egymást, nem szóltunk egymáshoz én Sky-jal voltam, ő pedig Dave-vel. Sky-nak hála nem sírtam végig a napokat sőt még nevettem is. Hála az égnek ő végig mellettem állt és segített mint mindig. 

Karikás szemekkel ébredtem hála a visszatérő rémálmoknak. Csak most durvultak ezek az álmok. A rablóknak sikerült elvinnie, a piszkos és büdös helyszínen pedig a faszfejeken kívül Jake és Kylie volt akik egymást falták amíg meg nem láttak, amikor pedig észrevettek elnevették magukat és utasításokat adtak ki a fickóknak. Mikor a barmok hozzám értek elkezdtem ficánkolni, tombolni és felébredtem. Így ment egész este csak mindig máshol játszódott és néha mások is voltak benne. Ma van a suli utolsó napja, holnap, 22-én pedig a szülinapom. A fürdőbe csoszogva egyből fogat mostam, hajamon átfuttattam párszor az ujjaimat és felkötöttem egy laza kontyba. Amióta Jake-kel szétmentünk majdnem teljesen elhanyagoltam magam, csak az alapszükségleteimet teljesítettem, bár azok közül az evést elég ritkán. A rémálmok sem segítettek, aminek következtében sikeresen fogytam néhány nap alatt 4.5 kilót pedig eddig is elég vékony voltam... Na mindegy, kibírom. Ezek után visszamentem a szobámba és felöltöztem:


Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Hát igen az öltözködésemet sem szoktam túltolni azóta

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Hát igen az öltözködésemet sem szoktam túltolni azóta. Felkaptam a kabátomat és a táskámat, majd leszáguldottam a lépcsőn. Sky már várt rám kint, megöleltük egymást és a suli felé indultunk. Nem voltam beszédes kedvemben amit Sky is észrevett ezért az út csendben telt. Belépve a kapun elváltunk egymástól. A terembe lépve a helyemhez somfordáltam és lehuppantam a székre. Becsöngetésig a fotós könyvemet olvasgattam. Jake nem volt sehol. A következő órán sem. És az azutánin sem. Egész nap nem volt iskolában amit tulajdonképpen nem is bántam. Egyedül indultam el ebéd után (amiből semmit nem ettem) mivel Skyler-nek még volt egy órája. Lassan sétáltam, sőt kerültem is, mert semmi kedvem nem volt otthon ülni és bámulni ki a fejemből. Mikor hazaértem egyből csörögni kezdett a telefonom. Sky volt az. Ennyi ideig sétáltam volna? Na mindegy. 

-Csajszi, legyél kész 6 órára. Szüleiddel mindent lezsíroztam, ne kérdezz semmit csak csinosítsad ki magadat oké? A házatok előtt fogok majd várni. - csapott bele a közepébe.

Szeret, nem szeret...Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz