14. rész

5.4K 175 15
                                    


Reggel arra ébredtem, hogy Jake az arcomat puszilgatta a következő helyzetben:

Reggel arra ébredtem, hogy Jake az arcomat puszilgatta a következő helyzetben:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jó reggelt hercegnő. - suttogta a fülembe mosolyogva amitől szokás szerint végig futott rajtam egy igen jóleső bizsergés.

-Neked is. - borzoltam bele a hajába. 

-Jó érzés volt? - húzta fel a szemöldökét vigyorogva.

-Nagggyon! - bólogattam hevesen, mire elmosolyodott, az egyik kezét levette a derekamról és a szemüvege után nyúlt. Gyorsan felkapta magára, aztán felült, magával húzva engem és megfogta mindkét combomat és lecipelt a konyhába ahol felültetett a pultra.

-Mi vagyok én kisbaba? - háborodtam fel. Tudok én járni! Persze azért jó érzés volt :D...

-Nekem igen. - vigyorgott és elővett a hűtőből müzlit meg tejet. 

-Úúúú müzli! - kezdtem el ugrándozni (ülve) a pulton. 

-Na erről beszéltem! - nevetett és mindkettőnknek töltött egy tálkába a csokis müzliből. 

-A müzli jó dolog! Természetes, hogy örülök neki! - háborodtam fel ismét. 

-Oké, oké értem én...  - vigyorgott - ...baba. - tette hozzá a végén kacsintva. Erre csak megforgattam a szemem és mosolyogva enni kezdtem. Miután befejeztük elmosogattunk, én pedig felszáguldottam készülődni. Először is megmostam a fogam és az arcom, kisminkeltem magam (már ha sminknek lehet nevezni a szempillaspirált és a natúr szemhéjfestéket), majd felöltöztem:

 Először is megmostam a fogam és az arcom, kisminkeltem magam (már ha sminknek lehet nevezni a szempillaspirált és a natúr szemhéjfestéket), majd felöltöztem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Utána a hajamat kifésültem és felkontyoltam. Utána átmentem Jake szobájához (ugyanis a húga szobájában öltöztem, ő meg a sajátjában) és óvatosan benyitottam.

-Mitől félsz ennyire? - jött közelebb Jake egy sötétkék csőfarmerben, egy fekete zokniban, immár kontaktlencsében és (szerintem) csak ujjakkal átfésült hajjal, egy pólóval a kezében.

-Attól, hogy pucér vagy. - léptem be.

-Szeretnéd te, hogy pucér legyek! - nevetett én meg eltátottam a számat.

Szeret, nem szeret...Where stories live. Discover now