5. rész

7.8K 256 8
                                    


Még mindig mosolyogva nyitottam ki a szemem. Végre minden a legnagyobb rendben az életemben. Van egy csodálatos barátnőm, aki összejött élete szerelmével, így ő is a barátom lett, engem végre nem taszítanak ki, Jake pedig valószínűleg hajt rám. Legalábbis ha a látszat ezúttal nem csal. Elbotorkáltam az asztalomhoz, elindítottam a Rockin' Around The Christmas Tree Miley Cyrus féle feldolgozását és elkezdtem készülődni. Elsőnek kiválasztottam mit veszek fel ma:

Aztán felkapkodtam magamra ezeket, elmentem fogat mosni, a hajamat pedig oldalra fonva hagytam a vállamra omolni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aztán felkapkodtam magamra ezeket, elmentem fogat mosni, a hajamat pedig oldalra fonva hagytam a vállamra omolni. Miközben a laptop átváltott a (Ariana Grande-) Santa Tell Me-re össze raktam a táskám, felkaptam a kabátom, és mielőtt elfelejtettem volna feltettem egy kis szempillaspirált. Késznek nyilvánítottam magam, így kikapcsoltam a laptopot, leszaladtam és adva anyáéknak egy-egy puszit kiléptem a kapun. Boldogan sétáltam a suli felé ahová egyedül értem be. Furcsálltam is, mert Skyler-rel mindig találkozunk út közben.  A helyemre ülve ledobtam magamról a kabátot és elővettem a könyvemet azzal a szándékkal, hogy olvassak, ám Jake megérkezett és persze, hogy nem hagyta szó nélkül. 

-Mi jót olvasunk? - kapta ki a kezemből a könyvet.

-Semmi újat. Továbbra is Éhezők Viadala, csak ezúttal 2. rész. - mosolyogtam rá. 

-Tetszik a rész ahol tartasz. Nincs kedved kipróbálni? - vigyorgott. Épp annál a résznél tartottam ahol Katniss és Peeta az arénában csókolóznak. 

-Ha-ha. - forgattam a szemeimet mosolyogva. - Majd talán később. 

-Ez azt jelenti, hogy egyszer igenis sikerülni fog? - vigyorgott továbbra is.

-Az rajtad múlik. - mondtam rá sem nézve, miközben előpakoltam a cuccom. 

-Ez megfelel? - ölelt meg hirtelen oldalról, miközben olyan aranyosan mosolygott mint egy 5 éves kisgyerek. 

-Jó úton haladsz. - nevettem és szembe fordultam vele, mire kicsit eltávolodott tőlem, de csak annyira, hogy a szemembe tudjon nézni.

-Pici vagy. - billentette oldalra (és egyben le) a fejét miközben elmosolyodott.

-Nem is vagyok! - fontam keresztbe a karjaimat magam előtt és próbáltam durcis képet vágni. 

-Cuki vagy mikor durcis vagy! - nevetett és nyomott egy puszit a hajamba.

-Na eressz! Barátoknál ennyi a megengedett időkorlát! - vigyorogtam, mire lebiggyesztette a száját és leült a helyére. - Sajnálom, majd legközelebb. - néztem rá ugyan olyan boci szemekkel mint ő rám. Nemsokára belépett a tanár, mire mindenki elcsendesedett és leült a helyére. Matek. Egyenlő rajzlapot elő. Békésen rajzolgattam, különböző emberi figurákat próbálgattam rajzolni, miközben Jake a másik felére próbálta azt csinálni amit én csakhogy ő inkább pálcika embereket rajzolt. Így míg az én felem változatosan és tűrhetően nézett ki, addig az ő felén ugyan az a pálcika ember sorakozott fel többször. 

Szeret, nem szeret...Where stories live. Discover now