21. rész

5.6K 163 7
                                    


Szóval feltrappoltam Jake húgának szobájába (igen a kedves szülei és ő megint elutaztak itthonról) és kerestem valami egyszerű, minél kevesebb ruhadarabból álló szettet:

Szóval feltrappoltam Jake húgának szobájába (igen a kedves szülei és ő megint elutaztak itthonról) és kerestem valami egyszerű, minél kevesebb ruhadarabból álló szettet:

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Utána fogat mostam, hajamat csak kifésültem és hagytam kiengedve, majd leugrándoztam a lépcsőfokokon. Lent Dave és Sky már várt, Jake meg még a könnyeit törölgette, de már készen volt ő is. Szegényt nagyon elkapta a röhögőgörcs. Tulajdonképpen összeöltöztem vele, mert ugyanolyan cipő, egy fekete csőfarmer és egy ugyanolyan pulcsi (csak neki nem volt ilyen hosszú) volt rajta. 

-Tetszik a szetted hercegnő. - röhögcsélt miközben átkarolta oldalról a derekamat és elindultunk négyen a legközelebbi étterem felé. 

-Szerintem ez be van baszva.... - állapítottam meg Skyler-ékhez fordulva. 

-Nem kizárt. - bólogatott helyeslően Dave. 

-Dehogy vagyooook! Én sohhhha! - rázta hevesen a fejét Jake.

-Szedd már össze magad! - vágtam fejbe nevetve. Nem árt neki néha egy kis verés...

-Emberek ver az asszony! - sipákolt Jake, miközben Dave és Sky dőltek a röhögéstől. Megint. Mi van ma reggel??

-Dehogy ver. Csak simogat. Jót tesz. - simogattam a buksiját aztán még egyet csaptam rá, mire elkapta a csuklóm és a szájához emelte.

-Megharapjam vagy megharapjam? - nevetett miközben próbált fenyegetően nézni.

-Lehetőleg egyik se. - kuncogtam.

-Sajnálom, olyan nincs. - vonta meg a vállát majd nyugodt szívvel beleharapott egyet a csuklómba.

-Idióta! - kaptam el röhögve a kezem. -Te megvesztél! 

-Igen, megveszek érted. - vigyorgott önelégülten, mire a szememet kezdtem forgatni, de azért mosolyogtam. Hát de most nem aranyos? 

-Végre megjöttünk! - sóhajtott fel Sky nevetéstől könnyes szemmel mikor megérkeztünk egy aranyos reggelizőhöz. Még nem jártam itt, de egyből nagyon megtetszett. Egy lépcső vitt fel egy egész kicsi, viszont annál hangulatosabb helyiségbe. A falak színesek voltak, mindenféle absztrakt kép és szobor díszítette. Tele volt virággal és ablakokkal amik az asztalok fölött helyezkedtek el. Az egyik sarokban volt egy boksz ami kicsit feljebb volt emelkedve és nem lehetett belátni a növények és a választófalak miatt. Oda ültünk be. Belülről úgy nézett ki mint egy nappali. Középen volt egy asztal körülötte végig ülőhelyként egy nagy kanapé szolgált, ami csak a "bejáratnál" ért véget. A kanapén párnák voltak elhelyezve a kanapé fal felőli oldalán pedig egy ablak volt előtte egy kisebb kiülős résszel. Egyből nagyon megtetszett.

-Ide többször kell jönnünk. - vigyorodtam el és behuppantam az ablak elé. Ki is másztam volna a kiülős részre ha Jake feje nem vetődik hirtelen az ölembe. A fél fal menti részt elfoglalva ezzel. Mivelhogy elfeküdt konkrétan. Dave és Sky az én másik oldalamra ültek és az étlapot tanulmányozták velem együtt hiszen már farkas éhesek voltunk. 

Szeret, nem szeret...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن