Adopted by 5 Seconds of Summe...

By vellysmelly

7.7K 394 206

Anna 17 jaar oud, woont al heel lang in het weeshuis eigenlijk al haar hele leven. Als ze samen met haar drie... More

ProloogπŸ™‰
Hoofdstuk 1πŸ™ˆ
Hoofdstuk 2πŸ™Š
Hoofdstuk 3πŸ™‰
Hoofdstuk 4πŸ™ˆ
Hoofdstuk 5πŸ™Š
Hoofdstuk 6πŸ™‰
Hoofdstuk 7πŸ™ˆ
Hoofdstuk 8πŸ™Š
Hoofdstuk 9πŸ™‰
Hoofdstuk 10🌈
Hoofdstuk 11πŸ™Š
Hoofdstuk 12πŸ™‰
Hoofdstuk 13πŸ™ˆ
Hoofdstuk 14πŸ™Š
Hoofdstuk 15πŸ™‰
Hoofdstuk 16πŸ™ˆ
Hoofdstuk 17πŸ™Š
Hoofdstuk 18πŸ™‰
Hoofdstuk 19πŸ™ˆ
Hoofdstuk 21πŸ™‰
Hoofdstuk 22πŸ™ˆ
Hoofdstuk 23πŸ™Š
Hoofdstuk 24πŸ™‰
Hoofdstuk 25πŸ™ˆ
Hoofdstuk 26πŸ™Š
Hoofdstuk 27πŸ™‰
Hoofdstuk 28πŸ™ˆ
Hoofdstuk 29πŸ™Š
Hoofdstuk 30🌈
Hoofdstuk 31πŸ¦„
Hoofdstuk 32🐺
Hoofdstuk 33πŸ™
Hoofdstuk 34πŸ¦„
Hoofdstuk 34.5🐺
Hoofdstuk 35πŸ™
Hoofdstuk 36πŸ¦„
Hoofdstuk 37🐺
Hoofdstuk 38πŸ™
Hoofdstuk 39πŸ¦„
Hoofdstuk 40🌈
Hoofdstuk 41🐺
Hoofdstuk 42πŸ™
Hoofdstuk 43πŸ¦„
Hoofdstuk 44🐺
Hoofdstuk 45πŸ™
πŸ’ΏEpiloogπŸ’Ώ
Promotie
OMGGG
Nieuwe cover!!!
πŸ’ŽDankwoordπŸ’Ž
One of the Boys

Hoofdstuk 20🌈

163 7 9
By vellysmelly

{ hoofdstuk 20 alweer, dat word extra lang! Jeej! Nu zijn jullie blij! Feestje🎉 vanavond 9 uur bij mij thuis, kom maar als je het kan vinden😂 }

Dan is ze offline, ik stuur nog berichten over dat ze niet weg moet gaan, dat ze moet terugkomen. Maar ze reageert niet meer. Ik ren naar beneden toe. "Jongens, Anna is oké. Ze heeft me net geappt. Vanavond om 10 uur is ze weer online. Wat nou als we haar telefoon dan traceren. Dan weten we waar ze is." Zeg ik heel enthousiast. Max en Harvey schrikken op. Iedereen kijkt me met grote ogen aan, iedereen behalve Ashton.

Eikel...

POV Anna
Ik ben al een week onderweg. Ik heb al sinds drie dagen een baantje bij een kappers zaak, ik wilde mijn haar verfen zodat ze me minder snel zouden herkennen. Nu loopt het van een soort blauw paars naar licht blauw groen.

Julia, mijn baas. De kapster die mijn haar heeft gedaan en de kappers zaak runt, is blijkbaar ook een weerwolf. Ze heeft me dus geholpen met een hele nieuwe kledingstijl enzo. Derek heb ik al een paar keer zien langskomen, maar ik ben nog niet klaar om terug te gaan. Ondertussen weet alleen Luna nog steeds dat ik oké ben. Eigenlijk moest ik al beginnen op school maar ja, wat doe je eraan.

"Anna, kan jij deze klant even helpen?" Vraagt Julia. "Tuurlijk, kom eraan." Ik loop naar de balie waar ik Luna zie staan. "Luna?" Ze lijkt even te schrikken. "Wat nou Luna, ik ben het. Maan!" Ik rol met mijn ogen en richt me weer op Luna. "Wat doe je hier?" Vraag ik. "Ik kom even kijken of echt alles wel oké gaat. Ik mis je." Ze kijkt naar beneden en ik zag wat tranen in haar ogen. "Sorry maan, ik ben nog niet genoeg hersteld. Ik beloof je dit, geef me nog 10 dagen oké?" Ze krijgt weer lach op haar gezicht.

"Ik wil met je matchen." Zegt ze dan. Ik kijk haar niet begrijpend aan. "Je haar, ik wil het dan van roze naar paars. Dan matchen we een soort van." Ik glimlach en breng haar naar een stoel. Julia heeft me geleerd hoe je dit moet doen, en omdat niemand aan het haar van mijn Maantje mag zitten, behalve Calum. Doe ik het.

Na een halfuurtje zit de verf erin en moet het alleen nog intrekken en dan uitspoelen. Ondertussen ga ik Luna even ondervragen. "Hoe heb je me gevonden?" Zeg ik terwijl ik voor de spiegel ga zitten. "Ik heb je mobiel getraceerd... met hulp van de jongens." Mompelt ze. "WHAT?!" Schreeuw ik door de zaak waardoor iedereen me raar aankijkt. "Luna, ben je gek geworden. Ik wilde even alleen zijn. Jouw kan ik nog maar net hendelen. De jongens zijn niet in de buurt he?" Vraag ik een beetje gefrustreerd, gelukkig schud ze haat hoofd. "Nee, ik wist dat je alleen wilde zijn. Daarom heb ik ze bevolen om thuis te blijven." Ik grinnik. "Mooi zo. Ik hou echt wel van ze, hun allemaal..."

Behalve Ashton...

"... maar nu moet ik even wat tijd hebben." Luna knikt begrijpend.

We hebben nog wat bij geklets en nu is het tijd om haar haar uit te spoelen.

Zo ziet Luna's haar ^^ er nu uit.

"O MY GAWD! Het is zo mooi!" Ze springt vrolijk op en neer en geeft me een enorme knuffel. "Dankjewel, Ster. Ik moet weer gaan anders denken de jongens dat ook ík ben weggelopen." Ik lach even.

Ik neem afscheid van Luna en ze neemt de bus naar huis.

POV Luna *De avond dat Anna wegliep*

"Jongens, Anna is oké. Ze heeft me net geappt. Vanavond om 10 uur is ze weer online. Wat nou als we haar telefoon dan traceren. Dan weten we waar ze is." Zeg ik heel enthousiast. Max en Harvey schrikken op. Iedereen kijkt me met grote ogen aan, iedereen behalve Ashton.

Eikel...

"Gelukkig is ze oké, ik was al bang." Zegt Calum. Ik hou ervan dat hij zo bezorgd is. Hij ziet Anna echt als een zusje. Lief. "Ik bel Derek wel, misschien kan hij haar al een klein stukje opsporen." Zegt Scott. Ik knik van dat het goed is en hij loopt naar de gang om te bellen. "Oké, maak alles klaar we kunnen niet tot tien uur wachten want ze zet haar telefoon meteen uit daarna. Iedereen knikt en gaat aan de slag. Ashton blijft op de bank zitten. Ik loop naar hem toe en geef hem klap op zijn kop.

"Auw!" Schreeuwt hij en hij wrijft met z'n hand over zijn achterhoofd. "Aan het werk klootzak! Want het is wel jou schuld! Dus je gaat zorgen dat ze terugkomt ook, en zodra ze terug is ga je je excuses aanbieden! BEGREPEN ASHTON FLETCHER IRWIN!" Schreeuw ik tegen hem alsof ik z'n moeder ben. Best wel grappig. Hij knikt en staat dan op.

Om 21:58 zitten we met z'n alle voor een computer waar Harvey druk op bezig is. Hij is nogal een genie als het gaat om computers en hacken of opsporen ofzo. Derek is ook al vertrokken in een bepaalde richting om haar te zoeken. Als het precies 22.00 is zie ik dat Anna online komt.

Anna: Hey
Luna: Hey, hoe gaat het met je?
Anna: Wel goed. Ik heb een plek om te slapen. Gelukkig... 😂😘
Luna: 😂😂😂

Er lopen tranen van geluk over mijn wangen en de jongens kijken me droevig aan. Ashton heeft zoals altijd weer geen emotie op zijn gezicht. "Ik heb haar bijna, hou haar nog ongeveer 5 minuten online." Zegt Harvey terwijl hij aardig doortypt.

Anna: Luna, ik wil niet dat je me komt zoeken, ik heb tijd nodig.
Luna: Snap ik. Ik heb alleen wel je bed geclaimt 😂
Anna: WHAHAHAHHA Slaapt het lekker?
Luna: Heerlijk!
Anna: Haha, mooi zo.

Even stuurt ze niks.

Anna: Luna, ik heb je nodig. Als je me vind, waaar je volgensmij mee bezig bent. Ik werk vast wel bij een kapperszaak ofzo. Nu moet ik gaan doei❤😭
Luna: WACHT! Ga nog niet!

Maar ze is al offline, gelukkig heeft Harvey haar gevonden terwijl ze aan het typen was. Volgende week ga ik naar haar toe.

Luna: Ik hou van je Anna, vergeet dat niet❣️
Anna: Ik ook van jouw x

Dan is ze echt offline.

"Ze is al 20 kilometer hiervandaan. Ik stuur Derek de plek van waar ze nu is." Zegt Harvey. Ik knik en ga weer op de bank zitten.

*tijdsprong van 1 week*

Ik word wakker om 10 uur 's ochtends ofzo. Meestal ben ik verdrietig omdat Anna er niet is en Derek haar nog steeds niet heeft kunnen vinden. Maar vandaag niet. Ik doe alsof ik ziek ben. En als de jongens dan weg zijn sluip ik weg en ga ik naar Anna.

Nee grapje. Ik vertel ze gewoon dat ik even naar haar toe ga en met een dag weer terug ben. Ik moet haar gewoon zien. Ik huppel vrolijk naar beneden en ga de keuken in waar Luke en Ethan blijkbaar stonden te zoenen. Ik schrik zelf ook. Ze laten los en we hebben in 1 keer twee extra tomaten. "Iemand een tomaatje?" Vraag ik aan niemand. Ze vinden het zo te zien niet leuk. "LUNA HEMMINGS!.." shit, ik was vergeten dat ik Luke zijn achternaam heb. Ik ren naar buiten richting het zwembad.

Als ik daar sta kan ik niet meer terug, ik heb mezelf ingesloten. Gelukkig kan hij me niet in het water duwen want m'n telefoon zit in m'n zak. Als Luke na een tijdje met zwembroek en al naar het zwembad toe loopt steek ik m'n telefoon in de lucht. Voordat ik iets kan zeggen heeft Ethan hem al afgepakt en op een tafeltje neergelegd. Kut Ethan!

Luke rent op me af en samen vallen we in het water. Lachend kom ik boven. Ik klim op de rand van het zwembad. Ethan staat heel dichtbij. "Ethan kan je me even helpen?" Vraag ik. Hij fronst maar steekt dan zijn hand uit. "Je hebt geen telefoon in je zak toch?" Hij schudt zijn hoofd, dan schrikt hij. Maar ik trek hem al in het water.

"AAAAAAAAHHHH!" Ethan beland bovenop Luke en ik ren weer naar binnen, na m'n telefoon en een handdoek gepakt te hebben.

Met een halfuur heb ik weer schone kleren aan. Ik heb m'n make-up opnieuw gedaan en een tas gepakt. Ik loop naar beneden en zie Luke en Micheal op de bank zitten. Calum komt uit de keuken lopen en Ashton zit waarschijnlijk op zijn kamer. De anderen zijn naar school.

"Jongens, ik ga even langs Anna. Ik ben met een dag weer terug." En ik ren zowat de kamer uit. Ik word alleen tegengehouden door Calum. "Beloof je het." Ik knik. Ik wil me omdraaien en weggelopen. Ik draai me weer om naar Calum en leun naar voren om en op zijn lippen te kussen, snel geef ik hem een kus op de wang en roep. "1-0 BITCHEZZ!"

Ik loop richting het busstation. Het is ongeveer 130 kilometer. Anna heeft best veel kilometers afgelegd in een week zeg. Jezus mina.

Na twee en een half uur kom ik aan op mijn bestemming. Nu is het nog 10 minuten lopen naar de kappers zaak waar Anna hopelijk werkt.

•••

Ik loop de zaal binnen, er staat een meisje met grijs gekleurd haar, een neus piercing en tattoo op haar schouderblad. "Hallo, ik wil graag m'n haar laten doen." Zeg ik. Het meisje kijkt me vriendelijk aan. "Tuurlijk, mijn collega zal je wel even helpen." Ik knik. Ze draait zich om en loopt naar een meisje met blauw groen gekleurd haar.

"Luna?" Hoor ik dan ineens, ik schrik en kijk het meisje goed aan. Dan zie ik pas dat het de mooie bruine ogen van mijn Ster zijn. "Wat nou Luna, ik ben het. Maan!" Ze rolt met haar ogen wat me even doet lachen. "Wat doe je hier?" Vraagt ze. "Ik kom even kijken of echt alles wel oké gaat. Ik mis je." Ik kijk naar beneden en voel tranen in haar ogen. "Sorry Maan, ik ben nog niet genoeg hersteld. Ik beloof je dit, geef me nog 10 dagen oké?" Ik krijg een lach op mijn gezicht.

"Ik wil met je matchen." Zegt ik dan. Anna kijkt me niet begrijpend aan. "Je haar, ik wil het dan van roze naar paars. Dan matchen we een soort van." Ze glimlach en brengt me naar een stoel.

"Hoe heb je me gevonden?" Vraagt Anna als de verf erin zit, terwijl ze voor de spiegel gaat zitten. "Ik heb je mobiel getraceerd... met hulp van de jongens." Mompel ik. "WHAT?!" Schreeuwt ze door de zaak waardoor iedereen ons raar aankijkt. "Luna, ben je gek geworden. Ik wilde even alleen zijn. Jouw kan ik nog maar net hendelen. De jongens zijn niet in de buurt he?" Vraagt ze een beetje gefrustreerd. Ik schud m'n hoofd "Nee, ik wist dat je alleen wilde zijn. Daarom heb ik ze bevolen om thuis te blijven." Ze grinnikt. "Mooi zo. Ik hou echt wel van ze, hun allemaal maar nu moet ik even wat tijd hebben." Ik knik begrijpend. Ookal weet ik dat ze Ashton een beetje haat op dit moment.

•••

"O MY GAWD! Het is zo mooi!" Ik spring vrolijk op en neer en geef Anna een enorme knuffel. "Dankjewel, Ster. Ik moet weer gaan anders denken de jongens dat ook ík ben weggelopen." Ze lacht even, wat me een fijn gevoel geeft.

Ik neem afscheid van Anna en neem de bus naar huis.

Thuis aangekomen zit iedereen beneden naar the Maze Runner; Scorch trials te kijken. "Heyyyy! Ik ben weer thuiss!" Roep ik. Calum komt op me afgerend en zoent me op m'n lippen. Zijn lippen voelen zacht en fijn aan. Ik hoor Michael achter ons nep kuchen. Ik laat los en kijk hem nep-boos aan. Dan kus ik Calum nog een keer snel en huppel naar de bank.

"2-1 baby." Fluister ik in Calum's oor als hij op de bank gaat zitten. Ik ga op Michael's schoot zitten. Calum trekt een pruillipje. Ik kijk ook hem nep zielig aan. Dan gaan we verder de film kijken.

Om 2 uur gaan we allemaal naar bed. Als ik Anna's kamer in wil lopen voel ik dat ik opgetilt word. Ik weet dat het Calum is. Hij draait me om en geeft me een kus in m'n nek. "2-2" hoor ik hem nog zeggen voordat hij z'n kamer inrent. Met een glimlach op m'n gezicht val ik in slaap.

HeyyyyyyLooooveeeeeeessss!

Dus, wat vinden jullie van Calum en Luna??? Naja...

Cuna...

Caluna...

Of heb je een betere shipnaam? Comment maar, want ik ben echt super slecht in shipnamen...

Oké nou uhhh....
wat was het ookal weer

Daig, dooig... nee neee nee, uhhhhhh...

DOEIGGGG👋🏻

ALL THE LOVE
DON'T DIE 🍒

Kisses -A🌈🍍

Continue Reading

You'll Also Like

11.5K 502 45
"Je zou me helpen Calum!" schreeuw ik in zijn gezicht terwijl er tranen over me wangen lopen. "Je zou me verdomme helpen! Je had het belooft" "Ik had...
866K 45.8K 76
MOMENTEEL HERSCHREVEN TOT CHAPTER 15. - Hoe zou ze nog verder kunnen met haar leven na een afschuwelijke, traumatische ervaring? Hoe zou ze ΓΌberhaupt...
3.2K 123 26
Lizz, een lief kwetsbaar meisje dat eerder dacht dat ze haar ware liefde Thomas had gevonden, maar uiteindelijk liet hij haar keihard in de steek, ju...
107K 1.4K 75
what if you become the newest model of Quadrant and get closer with your favorite formula 1 driver, Lando Norris?