Hate and Love- DOKONČENO

By Nikol-eska

16.6K 879 86

18.3.2017#47kategorie romance Co se stane když se obyčejná holka jako je Charlott zamiluje do kluka, který je... More

☺Seznámení☺
1
2-Noha
3-Doktor
4-Vše je dobré
5-Loučení
6-Proč?
7-New York
9-Nový začátek
10-Poprvé v nové škole :/
11-špatný dojem
12
13
Děkuji
14-Líbí se ti ?
14-seznámení
15
16
17
18
19
20
info
21-pohled Jamese
22
❤❤❤❤❤❤❤❤
23-večeře
24-změna!
25-SPOLU?!?
26
27
28
29
30
31
❤😅😍😍😘❤
32
33
34
35
36
37
?!?
38
39
40
41
42
43
44
45
46
😊
47
48
49
50
51
52
53
54
Nový cover ???
56-2den
57-6den
58
59
60
:(61
62 <3
63
64
64_nevím co se stalo
65
66
67
68
EPILOG
Ahooj <3

55-1den

114 7 0
By Nikol-eska

Když budou na lyžáku budu kapitoly číslovat takhle ^^^

Ještě na začátek vám tady dám Rebeccu

Tak a jdeme na to!!!!

**

crrrr.....crrrrr......crrrrrr

"Buď sticha." řekla jsem budíku jako by to byl člověk, který mě neposlechl.

crrrr.....crrrrr

"Ale už dost!"

Sedla jsem si a budík vypla. Promnula jsem si oči a podívala se vedle sebe. James spokojeně spal, budík ho očividně vůbec nezajímá.

Ch: Jamesi vstávej!

A nic. Dám mu pusu na pusu a James se pousměje.

J: Ještě jednu.

Řekne svým raním sexy chraplákem. Awww. Přiblížím se k němu a přilepím se na jeho rty.

J: Víš o tom že tě miluju?

Ch: Vážně? To jsem nevěděla.

J: Tak už to víš.

Ch: Já tebe taky Jamei.

Chvíli jsme se jen tak váleli v posteli a potom jsme se šli najíst. Ell už seděla u stlo na kterém ležely tousty.

Ch: Mňamíííí.

Sedla jsem si ke stolu a dala se do jídla. Po jídle jsem šla do koupelny. Lehce jsem se namalovala, vyžehlila si vlasy, vyčistila zuby a zavítala do šatny. Vzala jsem si světlé rifle, světle růžový svetr, na postel jsem hodila kabát a šla se podívat jestli mám všechno.

J: Charlott, Ell jedeme!!!!!

Zařval James a my hned vyšli před dům zamkly ho a jeli. Ještě se musíme stavit k mamce a předat jí Lizzy, aby se o ní postarala.

Stojíme před školou u autobusu, kufry už máme v kufru autobusu (to je divná věta :D). Jamesovi dovolili zaparkovat na školním dvoře, aby mu to auto nikdo neponičil nebo neukradl.

Ch: Jamesi.

J: Ano lass?

Ch: Sedneš si prosím s Andrewem?

J: Proč?

Ch: Protože Nici sedí s Tomem a kdyby si seděl se mnou tam Ell bude muset sedět s Andrewem a to by nedopadlo dobře.

J: To dobře a sedneme si za vás nebo před vás ju?

Ch: Ju.

Učitelka si nás svolala a začala číst jména. Z naší 'party' (Charlott, Ell, Nici, Emilly, James, Tomas, Michel a Andrew) zavolali nejdříve mě. Vlezla jsem do autobusu a chytila místo před námi a za námi. Ke mě si přisedla Ell, za nás James s Andrewem a před nás Tom s Nici a přes uličku vedle nás Michael s Emilly.

Všichni jsme už seděli a učitelka ještě zkontrolovala jestli jsme všichni. Když se ujistila tak jsme vyjeli. S Ell jsme si daly sluchátka a poslouchaly písničky. Teď mi došlo že jsem tu neviděla tu novou, ale tak co. Možná onemocněla nebo už tam je. Cesta trvala asi dvě a půl hodiny. Když jsme stáli před hotelem, vzali jsme si kufry a šli dovnitř.

Uč: Tak studenti poslouchejte mě! Vítám vás na tomto pobytu a všechny iformace a bezpečnostní pokyny dostanete večer. Celý den až do večera máte volno. Oběd bude každý den v 14:30, večeře v 19:00 a snídaně v 7:30. Teď vám rozdělím pokoje a uvidíme se na obědě. 

Učitelka začala rozdělovat pokoje a už byli skoro všichni pryč.

Uč: Pokoj E45 mají Charlotta, Elizabeth, Nicola, Emilly a Rosie. Holky Rosie je vaše spolubydlící a nová spolužačka.

Ukázala na holku která seděla na křesílku a kolem sebe měla asi tři růžové kufry. Výstřih měla snad až někde u pupíku. Bože to zase bude kráva. Vydali jsme se do výtahu. Zmáčkla jsem 3 a výtah se rozjel nahoru. Potom jsme se vydali najít náš pokoj ve kterém strávíme následujících 10 dní. E42...E43...E44....Tadáá E45.

Jako první se tam nahrnula barbie a po ní až my. Pokoj byl rozdělený na dva v jednom byla manželská postel a v tom druhém manželská postel a dvě jednolůžkové postele. Samozřejmě barbie číslo 2 si zabrala pokoj s jednou manželskou postelí. A možná je to lepší aspoň nebudeme mít na očích ty její silikony a umělou prdel. Já s Ell jsme si zabraly manželskou postel, vpravo byla Emilly a vlevo Nici. Rozdělily jsme si kde kdo bude mít věci a začaly si to vybalovat. Věci na lyže jsme si daly do rohu a lyže s lyžáky si zanesly do lyžárny. Měli jsme to vybalené poměrně rychle, protože jsme si nevybalily vše. Za to naše barbie ani nezačala, protože tu neměla kufry. Byla zrovna na chodbě za které vedly troje dveře a to k nám na pokoj, k ní na pokoj a do koupelny která byla uplně boží.

Ch: Ahoj jsem Charlotta.

R: Čau.

Odsekla.

Ch: Kde máš kufry.

R: Ještě mi je nedonesli.

Vybuchla jsem smíchy a holky taky.

R: Co se směješ?

Ch: Víš ty kufry si musíš donést sama. Nikdo ti je nedonese.

Furt jsem se smála. Ona na nás hodila vražedný výraz. Otevřela dveře a čekala.

R: Hej kocoure můžu tě o něco poprosit?

Někoho se zeptala, zajímalo by mě na koho to volala.

..: Jasně kde je máš?

Ten hlas...ten hlas bych poznala i kdyby byl ten člověk na druhé straně zeměkoule. James! Tak to ne jak on tak i ona dostanou kázání. Žádné takové nedovolím ji aby mi ubližovala. Ona odešla a já to šla říct holkám jejich reakce byla stejná jako ta moje.

Ell: Dávej si na ni pozor.

Em(illy): Tvl. Jestli něco zkusí na Michaela tak dostane.

N: To mi povídej, budeme muset dát chlapcům kázání. Začaly jsme se smát. Za chvíli se nám barbie vrátila a za ní šel James který měl v jedné ruce jeden kufr a v druhé dva. Jelikož jsme měli otevřené dveře tak jsem ho viděla moc dobře. Kufry ji položil na chodbě a Rosie nebo jak se jmenuje k němu přišla a položila mu ruku na hruď a chtěla něco říct, ale já byla rychlejší a odkašlala si. James se na mě podíval a hned šel ke mě.

J: Ahoj lásko.

Místo pozdravu jsem ho políbila, aby naše barbínka viděla že je zadaný. Když jsme se odtáhli tak jsem se povýšenecky podívala na Rosie a ona jen zasyčela a odešla do svého pokoje, samozřejmě nezapomněla třísknout dveřmi. James pozdravil holky a chtěl odejít.

Ch: Jamesi?

J: Ano miláčku?

Ch: Jaký máte pokoj?

J: E60. Máte dveře vždy otevřené, kdykoli přijďte.

Ch: Jasný. Vy taky.

James odešel s holkami jsme si povídali. Bylo 14:05 a my se převlékli do nějakého oblečení na hotel jelikož jsme pořád byly v tom v čem jsme přijely.

V 14:25 jsme šli do jídelny kde jsme se měli sejít. Mezitím co nám rozdávali jídla tak se slova znova ujmula učitelka. "Po večeři bude jak už jsem říkala takové seznámení s pobytem a nějaké ty pravidla. Když se budete chovat slušně tak potom bude ještě krátká diskotéka na přivítanou. To je asi vše u vidíme se zase u večeře. A v 20:00 se sejdeme v společenské místnosti." dořekla a my začali jíst. U stolu jsme seděli všichni z party protože byla tak akorát 8 míst. Barbína seděla u stolu s nějakýma klukama, kteří jsou děvkaři.

/Posuneme se trochu dál, jdeme už na večer. Už jsou po večeři./

Seděli jsme na posteli a vybírali so co si vezmeme na sebe. Za půl hodiny máme sraz takže to stíháme. Já jsem si dala šedé triko,  pod to tílko, černé džíny a náhrdelníky.

Holky se oblékly podobně a mohly jsme pomalu vyrazit. Samozřejmě barbínka měla triko s výstřihem až nevím kde, kraťasy které byly asi tak krátké jako kalhotky. Bože ona vypadala jako prostitutka. Podívala jsem se na holky a mám tušení že si myslí to co já. Všechny jsme vyšli do společenské místnosti. Kluci tam už byli a seděli na křeslích. Šli jsme k nim a já, Nici a Emilly jsme si sedly na své miláčky a Ell si sedla na křeslo vedle křesla na kterém sedím já s Jamesem.


Učitelka nám vysvětlila všechny pravidla, jak to bude a všechno. Lyžovat se bude dopoledne od 9 do 13:30. Odpoledne bude vždy po odpoledním klidu který je od konce oběda do 16h. nějaký program, který na každý den vymýšlí jedna skupinka (po pokojích). Vychází to přesně je nás jakoby 9 skupinek a poslední den už nic nebude takže tak.

Po proslovu nám řekli že máme do 22 hodin diskotéku což znamená hodinu a půl. Zpustili se písničky a začali jsme tancovat. Užívali jsme si to jako malé holky, ostatní se přidávali. Paní silikon kam se podíváš se tam kroutila a snažila se balit kluky. Samozřejmě že jistá skupinka byla ráda. Na chvíli jsme si šli sednout a potom se zapl ploužák. James vzal mě, Nici Tom, Emilly Michael a s Ell chtěl jít Andrew, ale než se ji na to zeptal tak se k němu přimotala Rosie a začali spolu tančit. Ell tam seděla jako pecka, ale ne dlouho. Za chvíli u ni byl nějaký kluk, kterého jsem asi nikdy neviděla asi je o rok starší. Ell s ním šla tančit a já byla ráda že tam nesedí sama.

Ch: Jamesi.

J: Ano lásko?

Ch: Dávej si na ni prosím pozor.

Pořád jsme tančili.

J: Na koho?

Ch: Na tu novou.

J: Budu. Mám tebe a ona mě nezajímá. Miluju tě.

Dal mi pusu do vlasů, protože jsem asi o hlavu a půl menší.

Ch: Dobře, a neznáš toho co teď tančí s Ell?

Koukl se a pousmál se.

J: Jo znám ho je to můj kámoš z basketu. Je fajn a neboj není děvkař, je slušný a jmenuje se Markus ale říkají mu Mark. A je nezadaný

Ch: To ráda slyším, možná něco zajiskří.

J: Mohlo by, on potřebuje holku.

Potom jsme už mlčeli a tancovali po ploužáku jsme seděli a povídali si. Byl další ploužák a my už jsme neměli na nic náladu. Ale v tom k nám nacupitala barbie. "Kocoure pojď si zatančit." podívala se na Jamese a podávala mu ruku. "Sory, ale já jsem šťastně zadaný a nemám zapotřebí se zahazovat s nějakou jinou." pousmála jsem a byla šťastná že to řekl. "Jo a aby si věděla tady jsou zadaní všichni kluci kromě toho co si s ním tančila minule. Takže se drž dál." vložila jsem se do toho. Ona se otočila a naštvaně odešla.

V deset jsme se všichni odebrali do pokoje a šli se osprchovat a spát. Naše barbie už byla na pokoji a vypadá že už ležela. Jedna po druhé jsme se sprchovali. Když jsme ležely tak jsme si povídaly a potom usly. Dokonce jsem se Ell zeptala na toho kluka a řekla že je fajn a pěkný. Tak uvidíme. Dobrou noc.

***

Tak dneska další kapitolka. Nějak mě to chytlo a rozepsala se. Zítra by moha vyjí další.

Tak co si myslíte že tam Rosie vyvede?

Vaše N.I.K.O.L. <3

Continue Reading

You'll Also Like

27.3K 1.1K 62
Vládce podsvětí Lucius Darkmoon, dostal ultimátum od svého otce, vládce nebes i země. Do tří let si musí najít ženu svého srdce, nebo mu otec vezme...
5.1K 1.2K 13
Někdo bere svou vášeň až moc vážně. A někdo chce prostě jen milovat.
9K 486 17
Po jejich odloučení nastal ve světě mafiánů obrovský chaos. Nikdo neví, čeho je kdo schopný a co si mohou dovolit, aby nevyhlásili válku. Po tom, co...
10.2K 1.1K 40
Anna má problém. Její strýc, u kterého žije, jí dal ultimátum. Musí se konečně postavit na vlastní nohy nebo už se na jeho podporu nemůže dále spoléh...