Breathe ( Harry Styles f.f) B...

By KrmenFarkas

84K 2.8K 151

- Soha többé nem hagylak el!- Suttogta fülembe, majd könnyes szemeit rám emelte, melyek most még zöldebbnek h... More

0.
1.What's wrong with me?
2. Shocking news
3. Unexpected call
4. Universum VS. Me
4/2. Universum VS. Me
5. My life is suck
6. He is good or bad?
A szívem szakad meg...
#1.Díj
7. He loves her not me
8. A day with Louis
09. I love you
10. Sex in the Hospital
11. Suprise!
12. Life is short
13. He is so good
14. It's a good day
16. I'll stand by you
17. Living with him
18. Public
19. Back to England
20. Problems
21. You're gonna be a daddy
#2. Díj
22. The big question
23. Love is everything +18
24. I do
25. Pandora's box
26. You lie to me!
27. Stay with me
Köszönet
Epilógus

15. Short hair don't care

2.2K 81 3
By KrmenFarkas

2016. Szeptember 02.

Lassan kezdek megőrülni. Niall látogatása óta senki nem volt bent nálam. Anyáéknak haza kellett utaznia Luke bepasizott a fiúja az ország másik felén lakik, így ezen a hétvégén őt látogatja meg, a srácok mind elfoglaltak a saját dolgukkal. Jézusom, még Elijha-nak is örülnék, de ő már nem jár kezelésre. Szerencsés volt és még az elején kezelést kapott, aminek nagyon örülök, de bevallom hiányzik. Reggel 6 óra van én pedig már két órája fent vagyok. Hiába forgolódom egyik oldalamról a másikra, hiába számolok vissza száztól semmi nem hat. Hallgatom az infúziót, ahogy csepeg a folyosóról beszűrődő halk beszélgetést. Úgy döntök elég volt a fekvésből, átcserélem a pizsamám lábaimra kapom a cipőm lecserélem a sapkám megragadom az infúziós állványt, majd magam előtt tolva elhagyom a szobám. A folyosón találkozom néhány kedves ápolóval, akiknek mosolyogva kívánok "jó reggelt". Lesétálok az előtérbe, ahol már néhány vendég tartózkodik. Kedvesen rájuk mosolygok, majd folytatom utam a kis büfébe, hogy vegyek magamnak valami reggelit. Tegnap előtt a bácsikám végzett rajtam egy teljes kivizsgálást, és ennél jobb híreket nem is kaphattam volna.
Azt mondta, hogy bár megszenvedtem érte, de a rákos selytek kezdenek "eltűnni", és szerencsére nincsenek áttétek se. Azt mondta, hogy már jobban festek. Kezdem vissza szedni a leadott kilókat, s a karikák is kezdenek eltűnni a szemem alól. Miután vettem egy sonkás szendvicset vissza indultam a hatalmas lifthez, ami felvisz a szobámhoz. A lifthez érve egy magas rövid hajú fiú állt háttal nekem. Nem nagyon fordítottam neki nagyobb figyelmet, csak Harry járt az eszemben, és az hogy ha felmegyek a szobámba írok neki egy sms-t. A lift csilingelve jelezte, hogy a szinten van. Megragadtam az állványt, majd a srácot követve beszálltam a felvonóba.

- Bébi!- Harry hangja mintha csak mögülem jött volna. Lassan megfordulok, és egy pillanatra azt hiszem képzelődöm, mert a rövid hajú fiú, az nem más mint Harry.

- Harry?- Végig mérem a magas izmos testét, s megállapítom szerencsére más nem változott rajta.

- Nem tetszik?- Mutat aggódva az új hajára.

- Hát... de nagyon jó, csak még szokatlan!- Dadogom.

- Akkor jó, viszont, te ma is gyönyörű vagy mint mindig!- Mosolyog rám, s közelebb lép hozzám. Épp mikor készült volna megcsókolni, ami után már két hete epekedtem a lift ajtó kinyílt, s a másik oldalán egy halom orvos és rezidens volt. Harry össze kulcsolta ujjainkat, majd kihúzott a liftből egyenesen be a szobámba. Az ajtó alig csukódott be, mikor ő szorosan neki préselt, s vadul ajkaimnak esett. Nem kímélve engem hevesen csókolni kezdett.

- Annyira hiányoztál!- Morogja számba, miközben kezeit fenekemre vezette, s bele markolt. Ölébe vont, ő a fenekemet tartotta, míg én szorosan öleltem a derekát a lábammal. Hirtelen megindult az ágy felé, ám az infúziós állvány nem jött utánnam, így az kiszakadt a kezemből.

- Harry, ez nagyon fáj!- Sikítottam miközben a vérző karomra pillantottam.

- Jézusom, én annyira sajnálom!- Letett az ágyra, majd idegesen a hajába markolt.

- Csak szólj Margarett-nek!- Próbáltam viszonylag nyugodt hangon beszélni, nem szerettem volna, ha sokkot kapna.

- Rendben!- Bólintott, majd gyorsan kirohant a folyosóra. Hallottam, ahogy kétségbe esetten kiáltja Margarett nevét.

- Charlotte, hogy érzed magad?- Rohan be az idős nő kezében néhány kötszerrel. Őszintén nagyon fáj egy tízes skálán kilences volt a fájdalom, és a vérzés még mindig nem múlt el. Ám ekkor Harry-re pillantottam, aki a könnyeivel küszködve állt az ágyam végében, s a kezeit tördelte.

- Jól vagyok!- Hazudtam. Nem akartam, hogy ez miatt rosszul érezze magát, mert az nekem is fáj.

- Rendben, drágám akkor most bekötöm ezt a kezed, a másikba pedig berakok egy új branűrt. - Nem mondtam semmit csak bólintottam. Harry, még mindig az ágy végben állva figyelte a történéseket. Bal kezem felé nyújtottam, jeleze hogy foglaljon helyet mellettem. Bizonytalanul, de helyet foglalt mellettem.

- Bébi, én tényleg annyira de annyira sajnálom!- Motyogta a fülembe, miközben arcát nyakamba fúrta.

- Harry, túl élem!- Fogtam meg kezét, s erősen megszorítottam azt, mikor Margarett a karomba szúrja a tűt.

- Rendben, akkor most magatokra hagylak titeket!- Mosolyog kedvesem rám a nő, majd össze szedi a dolgait, s távozik is a szobából. Harry-re pillantok, aki lehajtott fejjel ül mellettem, és halkan motyog.

- Harry!- Kezem arcára vezetve kényszerítettem, hogy figyeljen rám. A szívem majd' megszakadt, mikor könnyáztatta arcára pillantottam. Szemei vörösek voltak ajkai pedig felvoltak dagadva.

- Sajnálom, hogy fájdalmat okoztam!- Gyengéden átölelte a derekam, én pedig rövid hajába túrtam.

- Már nem is fáj!- Nyugtattam meg. Közelebb hajoltam hozzá, majd ajkaira szorítottam enyéim.

- Hiámyoztál!- Suttogta miközben ölébe másztam.

- Te is nekem nagyon!- Dörgöltem hozzá ölem ágyékához.

- Hogy vagy?- Nyögi miközben lassan körözni kezdtem csípőmmel.

- Jól, azt mondta a bácsikám, hogy nincsenek áttétek, és hogy már csak pár kezelés van hátra!- Motyogtam miközben nyakát puszilgattam.

- Az remek! Mit szólnál hozzá, ha a szülinapodon elmennénk ünnepelni?- Ledönt az ágyra, majd lábam közé férkőzött. Teljesen ki is ment a fejemből, hogy három nap múlva itt van a szülinapom. Jól esne már elmenni és lazítani eggyet, és az hogy Harry-vel lehetek még jobbá teszi.

- Tetszik a rövid hajad, de mért vágattad le?- Pillantottam fel rá.

- Hát a film miatt és, mert már túl hosszú volt, és eladományoztam, hogy parókát csináljanak belőle.- Ránt vállat, s közben mellém fekszik az ágyban. Fejem kemény mellére hajtom, míg jobb lábam átvetem csípőjén.

- Te vagy a legjobb szívű és lelkű ember, akit valaha is ismerhetek!- Suttogtam. Karjával még szorosabban vont magához, miközben egy puszit nyomott a fejemre. Annyira jó érzés a karjai közt feküdni, hogy azt szinte szavakkal el sem mondható. Mellette előnek érzem magam, a mosolyt le sem lehet törölni az arcomról. Tudom, hogy számomra ő az igazi, akihez egyszer feleségül fogok menni, akinek annyi gyereket fogok szülni amennyit csak akar, és majd eggyütt fogunk megöregedni a házunk verandáján. Ezt a képet látom magam előtt akárhányszor csak behunyom a szemem, s mással el sem tudom képzelni az életem. Örökké áldani fogom azt a napot, mikor találkoztunk abban a kávézóban, és örökké hálás leszek akkori barátnőmnek, amiért rámerőszakolta, hogy menjek oda hozzá és kérjek tőle egy aláírást és egy közös fényképet.

Continue Reading

You'll Also Like

75.3K 1.8K 42
- Érdekes, nem igaz? - suttogja. - Micsoda? - nyelek egy hatalmasat. A bőre, a borostája, az ajkai, a pimasz mosolya, a csokoládébarna szemei, az őrj...
32.2K 1.2K 28
North sosem arról volt híres, hogy izgalmas életet élne. Egy teljesen átlagos lányként tengeti napjait az egyetemen, ám minden fenekestül felfordul k...
39.6K 1K 32
°° - Tudod milyen szexi vagy? Legszívesebben letépném rólad a ruhát és a Szűz Mária szobor alatt ténnélek magamévá - suttogta, mire zavartan néztem m...
16.3K 1K 58
In our Dreams / Az álmainkban Egy világban, ahol csupa előítélet és lenézés van, vajon milyen egy alsóbbrendű ember élete? Származás, alacsonyabb ren...