Play or be played

By vanessa110

2.8M 89.7K 9.1K

Jocul poate fi de atat de multe feluri. Poate fi unul nevinovat, sau o inscenare haotica in toata regula. Poa... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35

Capitolul 21

60.5K 2K 178
By vanessa110

O teama inexplicabila incoltea progresiv in sufletul fetei, aceasta simtindu-se complet coplesita de ironia situatiei care se pare ca o lovise din nou peste fata, cu o intensitate mult mai mare decat o facuse vreodata. Ceea ce simtea in momentul acela nu putea fi descris in cuvinte, cocktail-ul de emotii care o incerca dandu-i intreaga fiinta peste cap si aruncand-o brutal intr-o prapastie abisala din care nu stia daca mai avea sa iasa intreaga. Daca pana acum mai avea pana si o mica speranta infima in ceea ce priveste scaparea ei, acum toate aceste visuri desarte s-au stins, lasand loc doar pentru cele mai negre temeri si cosmaruri.

La naiba, ar fi trebuit sa intuiasca asta. Chiar daca pana acum cateva secunde se simtea de-a dreptul socata de situatia neasteptata, acum toate franturile din amintirile ei cu Ryan pareau sa-si gaseasca in sfarsit conexiunile mult asteptate. Pur si simplu, acum totul avea sens. Plecarile lui bruste, siguranta neobisnuita la volan in conditiile unei curse monstru, faptul ca avea atatia bani desi nu il auzise vreodata sa pomeneasca de parintii lui bogati, atitudinea autoritara si nu in ultimul rand, drogurile. De asta era el atat de agitat cand i-a descoperit micutul secret si a reactionat atat de dur si agresiv. Pana la urma sa te droghezi in ziua de azi nu e mare chestie, deci faptul ca ar fi aflat si alte persoane nu ar fi constituit o drama colosala. Dar adevarata problema nu era ca le consuma, ci ca le vindea, iar asta i-ar fi adus cu adevarat multe belele pe cap in cazul in care s-ar fi aflat, deci reactia lui de atunci parea destul de pertinenta in momentul actual.

Un oftat slab i-a scapat printre buze. Era distrusa si ultimul ei gram de orgoliu de asemenea. Nu suporta sa se stie in fata lui in aceasta ipostaza josnica, umilitoare, mai ales ca a incercat din greu sa ii tina piept cu mandrie atata amar de vreme. Totul era acum in zadar, absolut totul. Ii venea sa urle de frustrare, dar stia ca asta nu avea sa o ajute. Pierduse, dar cu toate astea avea de gand sa o faca cu stil, cum o facea mereu de altfel. Nu avea de gand sa ii mai dea niciun fel de satisfactie, asa ca nici nu se gandea sa mai verse vreo lacrima sau sa tradeze orice fel de sentiment care i-ar fi oglindit adevaratele trairi chinuitoare. Avea sa ramana rigida, semeata si acida pana cand isi va da ultima suflare, caci si asa nu mai avea nimic de pierdut.

In tot acest timp Ryan o privea rece si neutru, un licar de furie penetrandu-i in schimb irisii de un albastru electrizant. Nu ii venea sa creada faptul ca idiotii lui camarazi nu l-au anuntat de aceasta mica complicatie la timp. Faptul ca o lasase pe Bonnie sa sune la politie incurca si mai mult situatia si asta era ultimul lucru care ii lipsea in acel moment nepotrivit. Avea de rezolvat atat de multe chestii incat numai pe satena nu o avea pe cap, dar stia ca pentru un moment ea va deveni problema lui principala, fie ca ii convine sau nu. De ce trebuia sa aiba niste oameni atat de incapabili? Si de ce fetita aia era magnet pentru probleme de fiecare data?

Era una din putinele dati in care chiar nu stia cum sa abordeze problema, iar acest lucru il enerva si mai tare, starnindu-i cele mai intunecate reactii interioare. Cu toate acestea reusea sa se pastreze calm si dur in aparenta, chiar daca esenta ii era in acel moment imbibata cu incertitudini si framantari apasatoare. Era un lider si nu putea arata vreodata niciun semn de slabiciune in fata oamenilor, caci asta i-ar fi conferit un mare dezavantaj, iar el nu cunostea intelesul cuvantului esec.

O bataie slaba in usa a disipat putin din tensiunea apasatoare, Ryan privindu-i pe barbati cu o expresie intrebatoare. Ethan i-a facut semn lui Kevin sa deschida, iar acesta s-a conformat fara prea multe insistente, descuind usa de la intrare. Inautru a intrat un barbat batran, dar cu toate acestea destul de viril si prezentabil, fiind imbracat ca scos din cutie. Remarcand prezenta acestuia, brunetul s-a incruntat nedumerit, intrebandu-l pe Aiden pe un ton aspru:

-Cine-i asta?

-Doctorul Bennett, a raspuns Aiden prompt.

-Si ce dracului cauta aici? 

-Avem nevoie sa ne confirme daca printesa neatinsa este chiar atat de neatinsa precum sustine! a spus acesta privind-o pe Jessica cu batjocura, facand-o sa isi lipeasca rusinata fruntea de genunchi.

Nu se mai simtise in viata ei atat de penibil si pur si simplu nu si-a mai putut tine privirea ridicata pentru a-i urmari expresia brunetului. Ar fi fost deja prea mult.

-Trimiteti-l naibii acasa! a comandat Ryan iritat, punandu-si o mana peste frunte si zambind ironic in sinea lui.

-Dar de ce? a intrebat barbatul surprins.

-Voi chiar nu aveti habar cine e fata asta, nu? a intrebat acesta pastrandu-si tonul neutru, lipsit de inflexiuni

-Ar trebui?

-Ia incearca sa procesezi! a spus acesta batjocorior, incrucisandu-si bratele la piept.

Expresia lui Aiden s-a schimbat brusc in momentul in care a analizat-o mai amanuntit pe Jessica, pe fata acestuia aparand o expresie care oglindea socul, semn ca se prinsese.

-Doar nu..

-Ba da. Lasati-ma singur cu ea! a poruncit acesta drastic, indreptandu-si privirea plina de cruzime spre fata, care devenea din ce in ce mai confuza in fiecare clipa care se scurgea.

De ce ar fi trebuit sa stie ei cine este? Nu il vedea pe Ryan genul de persoana care sa isi povesteasca amanuntele vietii personale unor tipi pe care ii intereseaza doar cele strict profesionale, mai ales ca nu pareau sa fie cei mai buni prieteni. Acest lucru era complet lipsit de sens. Si atunci, care era treaba pana la urma?

-Virgina deci! a spart brunetul tacerea de indata ce au ramas singuri, zambind demonic si adoptand o tonalitate in care nu putea sa nu existe acea farama de perveristate infailibila, care ii demasca de fiecare data intentiile obraznice.

Fata doar il privea stanjenita, nefiind in stare sa lege doua vorbe coerente. Se simtea atat de intimidata de prezenta lui impunatoare, iar asta ii facea tot sangele sa clocoteasca inversunat in vene, simtindu-se atat de slaba si neputincioasa in fata lui.

-Oh pisi, dar puteam sa jur ca am facut-o cum trebuie! a spus acesta imitand o expresie jignita, indreptandu-se mai apoi cu pasi hotarati de pradator spre ea.

-Dar nu-i nimic iubire, a continuat acesta degajat, dupa care i-a atins fin pielea gatului cu degetele, determinand-o pe Jessica sa uite sa mai respire.

-Putem incerca pana ne iese, a concluzionat brunetul accentuandu-si zambetul seducator, incepand totodata sa ii traseze meticulos conturul maxilarului, infiorandu-i cu totul pielea si facandu-i intreg corpul sa vibreze pentru cateva clipe.

-Mai ales ca, sincer sa fiu, nu m-ar deranja sa te dezvirginez inca o data! i-a soptit acesta provocator, mangaindu-i senzual lobul urechii cu buzele sale moi, in timp ce degetele ii explorau nestingherite fiecare centimetru de piele descoperita, trasand linii si cercuri delicate ce lasau fiori de placere mistuitoare in urma.

Fierbinteala respiratiei acestuia se revarsa incet pe pielea tremuranda a fetei, determinand-o sa se incalzeasca toata si sa-si mareasca semnificativ bataile pe minut ale inimii, care parca avea sa-i sparga pieptul. Nu trecusera nici doua minute de cand ramasese singura cu Ryan si deja respiratia ii era sacadata ca dupa cateva ture bune de maraton, iar toate simturile ii erau invaluite de o dorinta arzatoare, aproape dureroasa. Desi in camera nu era trecut cu mult de zero grade, simtea ca mai avea putin si o sa ia foc, topind gheata care ii amortise pana acum trupul chinuit de raceala.

Nu mai judeca rational. Orice propunere isi facuse inainte de aceasta apropiere brusca dintre ei doi era acum ignorata, caci senzatiile dogoritoare resimtite reuseau sa ii anihileze orice urma de protest pe care l-ar fi manifestat in conditii normale. Si ce era si mai grav, era faptul ca dorea sa simta mai mult, sa i se ofere mai multa pasiune coplesitoare. Era atat de gresit ce gandea, iar undeva in adancul ei stia prea bine acest lucru, insa pur si simplu nu era in stare sa lupte. Era slabita, injosita si infometata, asa ca nici macar mintea nu putea actiona la capacitati normale in astfel de conditii atroce. Ceea ce i se oferea acum pe tava era poate singura atingere de acest gen pe care avea sa o mai primeasca vreodata, asa ca prefera sa o savureze in secret, ducand o lupta apriga cu propriul sine.

Observand surprins ca fata nu prezenta niciun fel de opozitie, atingerile lui Ryan au devenit din ce in ce mai frenetice, fiind acompaniate mai apoi de saruturi lungi si lascive pe gat, producandu-i Jessicai un suspin melodios ce ii mangaia urechile brunetului, determinandu-l sa continuie sa ii alinte nestingherit pielea cu buzele sale incinse.

Fara sa se opreasca din ce facea, acesta i-a luat debil mainile intr-ale sale, pozitionandu-le mai apoi dupa gatul acestuia, pentru a se putea lipi si mai bine de trupul ei firav. Satena a ofatat cand i-a simtit caldura si fermitatea corpului lucrat, devenind cu totul coplesita in momentul in care parfumul masculin al acestuia i-a invadat impetuos narile. A lasat-o usor pe spate, dupa care a inceput sa o sarute pasional, inlaturandu-i incet micuta bucata de material care ii mai acoperea cat de cat goliciunea sanilor.

La acest ultim gest Jessica a tresarit considerabil, incepand parca sa constientizeze faptul ca era cazul sa se opreasca pana cand nu avea sa fie prea tarziu si sa regrete implicit faptul ca s-a lasat din nou hipnotizata de placerile interzise. Cum putea sa fie atat de inconstienta? Un val neasteptat de revolta si determinare i-a strabatut corpul, facand-o sa realizeze in sfarsit in ce situatie dezastruoasa se afla de fapt. Dar nu a apucat sa se opuna, caci brunetul se oprise deja, o mica incruntatura ravasindu-i frumosul chip.

-Ce sunt astea? a intrebat Ryan cu o voce joasa, aratand spre ranile pricinuite de Aiden cu o zi in urma.

-Nu stiu, tu ce crezi? a intrebat satena ironic, acoperindu-se la loc cu rapiditate.

Isi revenise si era mai hotarata ca oricand sa il infrunte, chit ca stia ca se afla complet in dezavantaj. Dar cui ii pasa atat timp cat orgoliul ei nu avea si mai mult de suferit? Se saturase pana peste cap sa fie manevrata la fiecare pas.

-Lasa-ma sa vad! a spus brunetul pe un ton cat se putea de serios, aruncandu-i o privire impenetrabila, imposibil de descifrat.

-In niciun caz! i-a raspuns aceasta contrariata, strangand si mai mult materialul textil la piept.

-Oh haide Jessica, nu e ca si cum nu te-am mai vazut goala pana acum! a replicat Ryan plictisit, incercand sa ii indeparteze mainile.

-Nu imi pasa, e corpul meu si eu decid daca vreau sa il vezi sau nu! a afirmat Jessica ferm, privindu-l cu dispret.

-De fapt, avand in vedere circumstantele in care te afli, nimic din ce ti se intampla nu mai e decizia ta scumpo! i-a raspuns brunetul zambind crud, tragand mai apoi cu putere de bluza sfasiata.

Revoltata, satena s-a acoperit imediat cu mainile, sagetandu-l acid cu privirea. Ii stateau deja in gat acest gen de replici superioare, ca sa nu mai vorbim de apucaturile enervante de conducator atotputernic. Pe ea nimeni nu va putea sa o controleze vreodata, iar barbatul aici de fata in nici un caz nu facea exceptie.

-Incearca sa nu te mai joci cu nervii mei daca se poate. Nu sunt in cea mai buna perioada a mea si crede-ma ca nu vrei sa ma vezi dezlantuit! a spus Ryan pe un ton sever, penetrand-o aspru cu privirea.

-Si daca nu se poate? a intrebat ea sfidatoare, refuzand cu incapatanare sa se supuna.

O duritate implacabila i s-a imprimat pe chip, modul il care isi inclestase puternic maxilarul accentuandu-i si mai mult trasaturile perfect masculine, care o faceau sa se inmoaie necontenit pe interior, simtindu-se vadit intimidata de privirea lui patrunzatoare. Era evident faptul ca reusise sa il calce rau de tot pe bataturi, iar focul ce mocnea nastavilit in ochii lui sublinia cu tarie acest lucru. Dar cu toate acestea continua sa se tina tare, prefacandu-se ca niciuna din aceste stari sfredelitoare nu reusea sa o doboare, chiar daca ceea ce afisa acum se afla in antiteza cu ceea ce simtea de fapt.

-Ei bine, atunci si o convietuire cat de cat decenta cu noi va deveni imposibila, domnisoara Jones! a spus acesta hotarat, determinand-o pe fata sa se strambe usor.

-Ih, doar seful meu imi spunea asa! a spus satena deranjata, amintindu-si brusc de domnul Collins si de faptul ca de acum incolo nu va mai lucra pentru dansul.

-Atunci draga mea, poti sa consideri ca eu si seful tau tocmai am facut schimb de roluri, a spus brunetul cu un zambet malitios pe buze, privind-o pe fata cu superioritate, exact ca un stapan care isi priveste cu lacomie pretioasa poesesie. 

-N-ai decat sa visezi in continuare, Ryan! a raspuns aceasta contrariata, dandu-si nervoasa ochii peste cap.

-Daca nu ai de gand sa fii aranjata, impachetata si livrata la domiciliu, eu te-as sfatui sa renunti la atitudinea de fata incapatanata si sa inveti sa devii ceva mai docila si ascultatoare fata de mine. Nu sunt un erou si nici un print pe cal alb venit sa te salveze, asa ca daca ma faci sa imi pierd cumpatul nu te astepta sa te tratez diferit fata de restul baietilor care s-au ocupat de tine pana acum.

Timbrul vocii ii era scazut, iar seriozitatea pe care o emana aceasta asprime inexorabila o facea sa se cutremure chiar mai mult decat replica in sine. Ceea ce ii declarase nu a luat-o absolut deloc prin surprindere, asa ca nu s-a simtit chiar atat de afectata pe cat si-ar fi dorit brunetul. Oricum nu isi facuse niciun fel de fantezie ascunsa in ceea ce priveste posibila scapare oferita de acesta. Era si asa destul de suprinsa de faptul ca Ryan nu inteniona momentan sa o vanda, dar stia ca totul in viata are un pret, asa ca nu se entuziasma prea tare. Prefera ca de obicei sa fie realista si sa gandeasca la rece.

-Stai linistit, nici macar nu ma gandeam ca va fi altfel, a replicat satena resemnata.

-Asa de rau ti-am lasat impresia ca sunt? a intrebat el nevinovat. Dar pisi, ma jignesti. Nici macar nu ai idee cat de mult m-am chinuit sa imi arat partea buna pana acum.

Ca raspuns la replica acestuia Jessica a zambit amar, intrebandu-se oare ce avea sa o astepte de acum incolo. Daca ceea ce a afisat pana acum era partea lui buna, clar nu vroia sa aiba de a face cu cea intunecata.

-Ridica-te! Si acopera-te bine cu ceva! i-a comandat brunetul rece, indreptandu-se brusc spre usa.

-Unde mergem? a indraznit satena sa intrebe in timp ce lua bucata de bluza de pe jos, desi nu se astepta la vreun raspuns concret.

-Tu chiar nu poti sa taci si sa executi pur si simplu? a spus el taios, deschizand usa care ducea in camera principala.

-Nu sunt un caine, Ryan! a tipat ea nervoasa, afisand cea mai furioasa expresie de care dispunea.

-Nu, dar daca o mai tii mult asa o sa fii tratata ca unul.

Desi cuvintele acestuia au umplut-o de dezgust, a decis sa taca invinsa, muscandu-si puternic limba in incercarea de a se calma. Ajungand in camera cea mare, i-au ignorat cu desavarsire pe restul barbatilor, mergand mecanic spre ce-a de-a doua usa prezenta in incinta. Spre surprinderea fetei, dincolo de ea nu se afla o camera cum s-ar fi asteptat, ci un hol micut unde nu existau decat niste scari inguste din marmura, pe care probabil urmau sa urce. Ajunsi in cele din urma la etaj, brunetul a scos un set de chei din buzunar, deschizand singura usa existenta si facandu-i apoi semn Jessicai sa intre.

Fata pasi cu retinere inauntru, remarcand faptul ca interiorul incaperii era unul foarte simplist, precum restul casei de altfel. Nu exista decat un singur pat destul de incapator, o noptiera din lemn de cires si un dulap decorat in stil vechi din acelasi material. Contrar cu ceea ce se obisnuise, aici se afla un geam destul de mare, care permitea luminii naturale sa invaluie incaperea bine aerisita. Inca un lucru de remarcat era caloriferul de langa pat, ce ii asigura camerei caldura necesara unei atmosfere cat mai destinsa.

Fara sa spuna nimic, s-a asezat comod pe pat, asteptand ca Ryan sa faca urmatoarea miscare. Brunetul nu a scos nicio vorba, in schimb a deschis relaxat usa dulapului, scotand de acolo un tricou barbatesc putin sifonat, pe care i l-a aruncat fetei in brate. Prinzandu-l cu ambele maini, Jessica s-a intors rapid cu spatele pentru a se imbraca si nu a putut sa nu remarce faptul ca ii apartinea lui, de indata ce mirosul lemnos al parfumului sau inconfundabil i-a gadilat suav caile respiratorii. 

-Acum a sosit momentul intrebarilor, a anuntat Ryan pe un ton neutru, rezemandu-se lejer de perete.

-Sunt complet de acord, a aprobat bucuroasa satena, dar brunetul i-a taiat repede cheful.

-Scuze dulceata, dar doar eu am dreptul sa le pun, a spus acesta usor amuzat, continuand totusi sa fie la fel de serios.

-Dar eu am mult mai multe nelamuriri decat tine! a strigat Jessica revoltata.

-Nu imi pasa, a raspuns acesta cat se poate de indiferent.

-Deci, in primul rand as vrea sa stiu ce mama naibii cautai acolo, la ora aia, in acea noapte.

-Ce relevanta mai are acum? In plus stii prea bine motivul. Cautam un apartament.

-Vroiai sa locuiesti in zona aia? Esti mult mai inconstienta decat credeam!

-Hai sa sarim peste partea in care imi faci morala ca si cum chiar ti-ar pasa si sa trecem direct la chestiile care te intereaza cu adevarat, a spus fata pe un ton sec, constientizand faptul ca brunetul avea alte curiozitati mult mai mari in momentul de fata.

Ryan doar a oftat prelung, renuntand totusi la acel subiect si abordand unul care intr-adevar il macina mai tare.

-Ce ai auzit din discutia mea cu baietii?

-Tot, a raspuns aceasta fara ezitari, caci stia ca era inutil sa nege.

-Stii si altceva in afara de faptul ca vindem droguri si ca mai ucidem oameni ocazional? a intrebat Ryan senin, ca si cum s-ar fi interesat de cum e vremea maine.

-Nu, a spus satena confuza, infricosandu-se numai la gandul ca pe langa lucrurile deja mentionate, barbatii mai invarteau si alte lucruri bizare si ilegale cel mai probabil.

Oare pana unde erau in stare sa ajunga?

-Bun, caci daca mai aveai la cunostinta si alte chestii in plus, ma vedeam deja obligat sa te omor. Si asa stii prea multe, a spus brunetul sever, tonul fiindu-i usor glumet in contrast.

-Atunci da-i drumul, curma-mi suferinta! a exclamat Jessica vrand sa il provoace, facandu-l in schimb sa chicoteasca slab.

-Asa usor vrei sa renunti?

-Prefer asta decat sa fiu umilita de niste obsedati in calduri ca voi, a raspuns ea cu siguranta in voce.

-E bine de stiut. Acum stiu cum pot sa te chinui mai tare atunci cand esti fetita obraznica si neascultatoare! a spus acesta cu un zambet dracesc pe chip, sorbind-o pentru cateva clipe din priviri.

-Apropo, imi place cum iti sta cu tricoul meu! a declarat el lingandu-si senzual buzele. De fapt... ma excita mai degraba! a adaugat cu o voce sugrumata de dorinta, marindu-si considerabil zambetul pervers, plin de subintelesuri indecente.

Simtind cum pulsul i-o ia deja grabit la galop, fata a inghitit tematoare in sec, muscandu-si fara sa vrea buza inferioara, dar abia apoi a constientizat greseala capitala pe care a comis-o.

Atat i-a trebuit.

Continue Reading

You'll Also Like

67.2K 2.6K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
283K 11.4K 68
/~/~/NECESITA EDITARE/~/~/ Ea e o fata normala. El e un baiat bogat. Ea e obligata sa munceasca. El e obligat sa devina rege. Ea e vanduta de catre p...
112K 3.5K 23
Ea,un inger al mafiei. El,cel mai puternic om al mafiei care este pus sa aiba grija de "fetita" celui mai bun prieten de familie. Ana-Maria Vladimir...
195K 7.7K 35
Sofia Moon este o fată simplă, elevă în clasa a XII-a. Este una din cele mai bune eleve din liceu și se bucură de cei mai buni prieteni, Bella și Ale...