Capitolul 13

74.8K 2.5K 208
                                    

-Ce te intereseaza pe tine? a intrebat Jessica pe un ton intepat, rastindu-se mult mai mult decat era necesar, lucru care a facut-o sa isi dea o palma mintala in momentul in care si-a remarcat atitudinea exagerata si destul de nepotrivita.

-Se pare ca ai fost la petreceri si mai bune! a replicat Ryan amuzat de modul in care satena s-a acuzat singura prin atitudinea defensiva de mai devreme.

-Se poate spune si asa, a oftat aceasta iritata de faptul ca nu a reusit sa isi ascunda starile interioare prea bine.

-Ce s-a intamplat? a continuat brunetul curios, privind-o cu o expresie intrebatoare ce parca vroia sa patrunda in adancurile incalcite ale mintii ei.

-Asta ma priveste strict pe mine, nu e problema ta! a raspuns fata satula deja de aceasta discutie deranjanta, dorind sa termine cat de repede posibil de cumparat cele necesare ca sa se poata intoarce linistita acasa sa-si planga in tihna de mila.

-Cu cine ti-ai tras-o? a intrebat acesta senin cu o expresie degajata, de parca doar ce o intrebase ce era diseara la TV.

In acel moment expresia Jessicai a devenit una socata, dezgustul si repulsia citindu-se pe chipul care acum oglindea starea intensa de nervozitate resimtita, ce incepea sa o toace marunt si dureros pe interior cu fiecare cuvintel in plus rostit de brunet. Inca se intreba cum poate o persoana sa fie atat de lipsita de orice farama de bun simt si sa ofere astfel de replici ce erau oricum numai la locul lor nu. Cine l-a educat pe omul asta? O maimuta in calduri? Neah, sigur ar fi facut o treaba mult mai buna.

-Sa fii un cretin cu diploma e ceva dobandit la nastere sau e o abilitate pe care ti-ai dezvoltat-o pe parcurs? i-a raspuns fata in cele din urma tot cu o intrebare, folosind un ton ironic si batjocoritor acompaniat de o privire veninoasa pe masura.

-Asta e noul mod de a te eschiva cand nu vrei sa raspunzi la vreo intrebare sau ai ceva de ascuns? a continuat acesta plictisit, total neafectat de replica rautacioasa de mai devreme.

-Nu, asta e doar modul meu de sublinia faptul ca esti cel mai impertinent om pe care l-am cunoscut pana acum.

-Oh pisi, dar observ ca am onoarea sa fiu primul in multe chestii care te privesc, a adaugat acesta zambind triumfator, pregatindu-se sa isi aprinda tigara proaspat scoasa din pachet. 

In regula, asta a fost o replica care, desi ii venea greu sa isi recunoasca pana si ei insasi, a reusit sa o inchida pe moment. La naiba cu Ryan! Si la naiba cu situatiile de rahat in care reusea sa o bage de fiecare data! 

Simtea cum vena capului ii pulsa de nervi si pur si simplu ii venea sa tipe de frustrare pentru simplul fapt ca mintea ei nu procesa nicio replica inteligenta care sa-l puna pe idiot la punct si sa ii spulbere astfel zambetul ala enervant de pe fata.

Era atat de satula de stadiul in care brunetul reusea mai mereu sa o aduca, mai ales ca era obisnuita ca ea sa aiba de fiecare data ultimul cuvant, persoana de langa plecand capul invinsa dupa ce satena ii adresa cateva replici acide ce reuseau fara indoiala sa ii puna la pamant respectul de sine si starea pozitiva pentru cel putin o zi. Mereu i s-a zis ca insensibilitatea ei iesita din comun si personalitatea acra se vor intoarce impotriva ei intr-o zi. A naibii karma! Sigur ea era de vina pentru toate astea!

-Nu te mai flata atat, dragule. Ai avut pur si simplu bafta sa fii la locul si momentul potrivit. Oh, si ai mai avut si norocul sa nu iti cunosc personalitatea incantatoare care nu inceteaza sa ma dea pe spate, a replicat Jessica in cele din urma plina de sarcasm adoptand o atitudine zeflemista.

-Dupa ce ca sunt frumos, inteligent si al naibii de sexy mai sunt si norocos! Hai da-ma dracu ca-s perfectiunea intruchipata! a spus acesta cu aroganta, expirand fumul calmant in valuri aromatice dense, ce ii alunecau senzual printre buzele apetisante, care acum formau un zambet irezistibil ce era capabil sa topeasca pana si o calota glaciara.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum