Capitolul 11

75.5K 2.5K 160
                                    

-Mai ai mult? a strigat Bonnie din baie, facand ultimele retusuri la machiajul ei de seara.

-Doua minute si sunt gata! a raspuns promt Jessica, straduindu-se din greu sa isi termine de indreptat parul ondulat.

-Super, chem un taxi atunci! 

-Bonnie? a intrebat satena pe un ton destul de scazut.

-Da?

-La petrecerea cui mergem?

-Oh, nu ti-am zis? Pai e organizata de Mark, a raspuns acesta luandu-si plicul rosu de pe pat.

-Mark? Care Mark? a intrebat Jessica cu o usoara panica in glas, sperand sa nu fie persoana la care se gandea in acel moment.

-Stiu ca am iesit cu multa lume in ultimul timp, dar chiar nu ti-l mai amintesti pe Mark? a spus Bonnie cu un vag amuzament in voce.

-Singurul Mark pe care il stiu e prieten bun cu Justin.

-Pai da, el e.

-Cum adica el e? Bonnie, tu esti intreaga? Justin la petrecere inseamna sanse imense ca si Ryan si Chris sa mearga! Cand naibii aveai de gand sa imi precizezi acest mic amanunt? a intrebat Jessica ceva mai nervoasa, intrerupandu-si orice fel de activitate.

-Calmeaza-te, draga! De Ryan iti zic sigur ca nu merge si ma indoiesc si in ceea ce il priveste pe Chris, a raspuns bruneta incercand sa isi linisteasca prietena din ce in ce mai agitata.

-De ce esti tu atat de sigura? 

-Pentru ca Dean vroia sa ne cheme sa iesim in seara asta cu el, Ryan si niste prieteni de-ai lor intr-un club nou deschis in centru. Deci ei oricum or sa se duca acolo la noapte asa ca nu te mai panica aiurea.

-Si Chris? 

-De el nu stiu, insa nu prea cred ca o sa mearga. Doar pentru ca-i prieten cu Justin nu inseamna ca sunt casatoriti si merg peste tot impreuna, ce naiba.

-Presupun ca e in regula atunci, a replicat Jessica oftand lung.

-Acum hai odata! Si asa e destul de tarziu.

***

*Din perspectiva Jessicai*

Capul imi bubuia, iar alcoolul din sange isi facea simtita prezenta dandu-mi o stare placuta de ameteala, euforia coplesitoare curgadu-mi prin vene. Peretii continuau sa se invarta odata cu restul persoanelor prezente la petrecere, incaperea fiind invaluita intr-un joc inedit de lumini. Nici nu mai stiam cum am ajuns sa dansez pe masa sau cat am baut, dar un lucru il stiam sigur: ma simteam bine. Si presupun ca asta e tot ce conteaza nu?

-Jess! Hai sa mai dam un shot, ce zici? a strigat Bonnie chicotind, fiind cuprinsa de aceeasi stare de extaz ca mine.

-Mai intrebi? am raspuns eu aproape imediat, balansandu-ma cand pe o parte cand pe alta in drum spre prietena mea.

-Pana la fund!

-Pana la fund!

Alcoolul imi ardea gatul, trezindu-mi la viata toate simturile, amplificandu-mi trairile si intunecandu-mi din ce in ce mai mult ratiunea. Ma simteam usoara dar cu toate astea nu eram capabila sa ma misc, privind astfel neputincioasa scenele ce se derulau in fata mea, de la dansuri lascive pana la saruturi patimase si certuri din gelozie, toate manifestandu-se pe ritmul alert al muzicii.

-Bonnie! 

-Da?

-Nu am mai fost de mult atat de beata! am afirmat eu izbucnind intr-un ras prostesc si incontrolabil, ceea ce a determinat-o si pe bruneta sa ma acompanieze cu acelasi val de chicote molipsitoare.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum