Capitolul 5

90.4K 3K 292
                                    

*Din perspectiva Jessicai*

Tremuram. Pur si simplu tremuram si nu eram inca sigura daca motivul era placerea, teama sau un amestec periculos si in acelasi timp incitant al celor doua. Cert era ca acum eram lipita cu spatele de o suprafata tare si rece, aveam ambele picioare incolacite in jurul brunetului si imi simteam fiecare particica a corpului alintata de niste maini pricepute si obraznice, in timp ce buzele imi erau captive intr-un sarut salbatic si pasional ce creea dependenta si ma facea sa doresc din ce in ce mai mult.

Stai..ce?

De cand sunt eu sprijinita de un zid? Si desi imi amintesc momentul in care si-a lipit buzele de ale mele nu imi explic cum de i-am raspuns asa de usor si cu atata intensitate, mai ales dupa acele cuvinte impertinente pe care mi le-a adresat. Si cum naiba am ajuns in pozitia asta? Si de ce ii permit sa ma atinga intr-un mod atat de indecent? Si mai ales, cum poate fi posibil sa imi pierd capul in asemenea hal incat sa ma comport ca un om dupa doua sticle de vodka baute pe nerasuflate?

Iar lucrul cel mai grav era acela ca desi acum ratiunea revenise cat de cat pe pozitii dupa o scurta si agonizanta pauza, continuam sa il sarut cu dorinta pe idiotul ce m-a impins acum si mai tare in perete, fapt ce m-a determinat sa ii simt fiecare muschi al corpului incordandu-se, ca sa nu mai vorbim de membrul intarit, acesta cautand mai apoi incet cu degetele drumul spre fermoarul rochiei mele in timp ce imi musca senzual buza inferioara. 

Ce se intampla cu mine? De ce nu fac nimic? Conflictul interior resimtit devenise chinuitor si starea de panica si confuzie generata de lipsa de cooperare creier-corp ma facea sa vreau sa urlu de disperare si sa gem de placere in acelasi timp. In ritmul asta aveam sa innebunesc.

In cele din urma, resemnandu-ma cu ideea ca eram incapabila din punct de vedere fizic sa previn dezastrul ce avea sa se petreaca in scurt timp daca nu fac ceva, mi-am zis sa incerc sa adopt tonul meu acid si sa-i zic vreo doua mitocanului.

Dar am regretat enorm aceasta decizie, sau cel putin sincronizarea extrem de proasta, pentru ca exact in momentul in care am deschis hotarata gura sa ma impun, acesta si-a pozitionat o mana pe fesa mea strangand-o lacom, in timp ce imi aplica muscaturi jucause mai intai prin zona urechii, apoi pe gat, coborand din ce in ce mai jos pana a ajuns in dreptul decolteului generos. Isi plimba tandru buzele peste sanii mei destul de descoperiti, ca mai apoi sa inceapa sa ii sarute incet si lung, urmarind cu meticulozitate conturul decolteului rochiei ce nu mai avea sa stea pe mine prea mult timp.

-Ry... an! a iesit in cele din urma tentativa mea esuata de a-mi salva orice urma de demnitate, caci in loc ca tonul meu sa sune amenintator, a reusit sa imi iasa pe gura un geamat de toata frumusetea.

Norocul meu ca nu prea era lume pe strada la aceasta ora tarzie.

La auzul sunetului scos de gura mea a marait obraznic, si era destul de evident ca in loc sa il fac sa inceteze am inrautatit situatia, intaratandu-l si mai tare. La naiba Jessica, acum chiar ca ai dat de dracu'!

-Opreste-te, te rog! am murmurat eu printre suspine de placere.

-De ce as face-o? Doar ma vrei atat de tare... si pun pariu ca esti extrem de uda si pregatita pentru mine, a soptit brunetul triumfator, incepand sa traga usor de fermoarul rochiei mele.

 -Ha? S-o crezi tu! am raspuns eu de aceasta data cu tonalitatea dorita, fiind revoltata de atitudinea lui plina de aroganta.

Poate incep sa imi revin cat de cat.

-Nu ma face sa te verific pisi, a continuat Ryan chicotind jucaus, introducandu-si o mana sub rochia mea ca mai apoi sa inceapa sa imi mangaie coapsa spre interior, indreptandu-se periculos de mult de zona mea intima.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum