Capitolul 22

65.7K 2.1K 170
                                    

O impetuozitate chinuitoare ii facea ravagii prin corp, cuprinzandu-i fiecare celula si torturandu-l in cel mai ardent si viu mod posibil. Isi simtea intregul trup stapanit de aceasta forta mistuitoare si nu stia daca mai avea vreo sansa sa o controleze de aceasta data, caci toti muschii corpului i se incordau devenind piatra pura, iar neastamparul interior ii dicta necontenit sa sara precis la atac. Mereu a stat bine la capitolul control, insa niciodata nu a fost nevoit sa il foloseasca atat de mult timp, asa ca era surprins sa afle ca tocmai isi descoperise limitele. Pur si simplu nu mai suporta. Dorinta era prea mare, Jessica prea atragatoare in tricoul lui ce nu lasa foarte mult loc imaginatiei, iar patul mult prea aranjat pentru gustul lui. Toata aceasta combinatie fatala il determina sa-si abandoneze ratiunea, lasand instinctele primitive sa ii posede fiinta si sa ii dicteze actiunile.

Era constient de faptul ca avea de rezolvat o multime de probleme, la fel de bine cum stia ca nu asta era motivul principal pentru care a adus-o aici si a hotarat sa o tina in siguranta pentru moment. Isi gandise bine fiecare actiune si absolut niciun gest nu era din mila sau compasiune subita si nici macar din dorinta de a-si satisface poftele carnale. Trebuia sa isi transforme toate piedicile in avantaje si asta era exact ceea ce avea de gand sa faca cu satena. Dar nu acum, nu azi. In acest moment avea de gand sa o posede in intregime, sa o domine in cel mai salbatic mod posibil si sa ii devoreze fiecare particica acoperita cu pielea catifelata, pana ce avea sa ii geama numele in chinurile pasiunii.

Satena il innebunea efectiv prin orice mic gest, iar simplul fapt ca doar ce isi muscase nervos buza inferioara i se parea cel mai senzual si provocator lucru posibil. In plus, faptul ca o stia in sfarsit neajutorata si complet vulnerabila in fata lui ii starnea si mai tare, facandu-l sa uite pentru cateva clipe ca prezenta ei aici nu era tocmai cel mai bun lucru care i se putea intampla.

-Ai vrea te rog sa nu te mai holbezi de parca mai ai putin si sari pe mine cu un cutit pregatit la spate? a spart Jessica tacerea, simtindu-se deja mult prea incomodata de privirea lui arzatoare, care nu contenea sa o analizeze amauntit.

Ca raspuns, brunetul si-a accentuat si mai mult zambetul strengar, raspunzandu-i pe un ton seducator, destul de calm tinand cont de starea in care era cu doar cateva minute in urma:

-Oh pisi, dar eu chiar am de gand sa sar pe tine, insa nu cu un cutit.

-Atunci un pistol? a intrebat fata incurcata, desi din pacate stia prea bine la ce se referea Ryan si nu ii suradea deloc.

Acesta a inceput sa chicoteasca slab, dupa care i-a replicat amuzat, pastrandu-si totusi tenta de perversitate in voce:

-Daca asa vrei tu sa-i spui...

S-a incruntat enervata, dupa care s-a ridicat rapid in picioare, incercand sa disipeze putin starea de intimidare si disconfort creata de Ryan. Nu i-a fost insa prea mult de folos, caci imediat dupa aceea brunetul a facut trei pasi in fata, reducand considerabil mica distanta ramasa intre ei doi. Instinctiv, fata a incercat sa se dea inapoi, insa a uitat complet de existenta patului care se afla la doar cativa centimetri in spatele ei. Astfel, singurul lucru pe care a reusit sa-l realizeze a fost sa cada intr-un mod destul de caraghios pe asternuturile albe, amuzandu-l si provocandu-l in acelasi timp pe barbatul care o privea din ce in ce mai avid.

-Se pare ca cineva este extrem de nerabdatoare! a replicat brunetul ranjind, pozitionandu-se mai apoi peste trupul fetei, dar fara sa o atinga, caci palmele si le tinea de o parte si de alta a capului Jessicai, folosindu-le ca punct de sprijin. 

-Da-te naibii de pe mine! a tipat satena indignata, incercand in zadar sa ii impinga corpul ferm cu mainile sale firave, caci tot ce a reusit sa faca a fost sa il determine sa rada din nou de neputinta ei, dar si sa isi confirme inca o data faptul ca omul acela avea niste patratele de invidiat.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum