Capitolul 26

73.3K 2.3K 219
                                    

A marit considerabil stransoarea din jurul armei, parca incercand sa se descatuseze de intreaga furie ce ii strabatea violent corpul fragil, coplesit de o tensiune apasatoare. Il privea cu o expresie lipsita de orice urma de compasiune, mania apriga mocnind in ochii sai de un caprui cuprins de raceala. Poate ca nu putea sa il sufere sub nicio forma pe Ryan, dar in cazul tipului care statea acum in fata ei ura era amplificata pana la refuz, capatand nuante cosmice.

Un zambet bolnav i-a inflorit pe chip, marcand imprevizibilitatea faptelor sale, cat si placerea sadica de a-l vedea in sfarsit pe Aiden la mila ei. Roata se intorcea, iar asta ii facea inima sa salte de bucurie.

-Crede-ma, nu am nicio tragere de inima sa te omor chiar acum, dar ar fi o pedeapsa mult prea usoara pentru cate mi-ai facut, a declarat ea cu o calmitate bizara, destul de infioratoare.

-Bine printesa, cum spui tu, a raspuns acesta cu batjocura in voce. Acum ce-ar fi sa lasi pistolul ala jos si sa ne prefacem ca nimic nu s-a intamplat? Chiar nu vrei ca acest mic incident sa ajunga la urechile lui Moore, crede-ma.

A chicotit fortat, indreptand arma spre piciorul drept al lui Aiden, dupa care a apasat hotarata pe tragaci, facandu-l pe barbat sa se prabuseasca neputincios pe podeaua rece. A marait animalic, incercand sa isi suprime senzatia intensa de durere, dupa care i-a aruncat satenei o privire plina de venin.

-Tarfa dracu! a urlat acesta pe o voce demonica, zvarcolindu-se pe jos din cauza durerii intepatoare ce ii amortise piciorul.

-Poftim? Ai zis ceva? a replicat Jessica pe un ton zeflemitor, irosind un al doilea glont.

De aceasta data tinta a fost celalalt picior, pentru a se asigura ca nu mai are nicio sansa sa se ridice de acolo. Pur si simplu adora acea imagine nepretuita, in care Aiden zacea in dureri groaznice pe podea, tarandu-se si mormaind injuraturi care incetasera de mult sa o atinga in orice fel. Nici ea nu stia in ce se transformase, insa cert era faptul ca o satisfactie infailibila ii infiora corpul, trezind in ea o placere sadica inaltatoare. Nu prezenta nicio urma de regret fata de ceea ce tocmai facuse si mai mult, nu ii era indeajuns.

S-a apropiat cu grija de el, inca tinand pistolul pe pozitii, dupa care s-a aplecat deasupra trupului sau ranit spunandu-i cu asprime:

-Da-mi cheile!

-S-o crezi tu! a mormait el cu o voce sugrumata, dar a incremenit in momentul in care fata a pozitionat arma in dreptul tamplei lui.

-Nu ma face sa repet pentru ca crede-ma, chiar sunt in stare sa-ti zbor creierii.

Si-a inclestat pumnii cu putere, dupa care a cedat printr-un oftat prelung.

-Cauta-ma in buzunar.

Fara a dezlipi pistolul de fruntea acestuia, si-a intins mana catre locul indicat, dar asa cum a intuit, barbatul a incercat sa o prinda brutal de brat, pentru a-i sustrage arma.

-Draguta incercare! a strigat ea in batjocura, dar si-a inghitit pentru o clipa cuvintele in momentul in care Aiden s-a impins cu toata forta spre ea, reusind sa o imobilizize partial sub corpul lui masiv.

-Hai sa vedem cat de viteaza mai esti acum, tarfo! a scuipat el cuvintele cu duritate, insfacandu-i cu fermitate incheietura bratului in care tinea pistolul.

Nu s-a lasat insa mai prejos, refuzand cu incapatanare sa slabeasca stransoarea din jurul armei. S-a smucit de cateva ori, cautand sa ii loveasca ranile cu piciorul pe care inca il avea liber. Un urlet puternic i-a dat de inteles faptul ca planul i-a reusit, asa ca nu a ezitat sa profite de scurtul moment de slabiciune, impingandu-l de pe ea cu toata forta de care dispunea. Nu s-a multumit doar cu atat, ci i-a aplicat mai apoi o lovitura sub centura de toata frumusetea, determinandu-l pentru a mia oara sa geama adanc de durere.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum