Capitolul 4

99.5K 3.2K 154
                                    

-Sunteti veri? Pe bune? Nu l-am auzit niciodata pe Chris pomenind ceva despre tine, a spus Vanessa uimita.

-Asta pentru ca nu-i vreo personalitate despre care sa merite sa vorbesti, a raspuns Chris pe un ton rautacios.

-Nu-l lua in serios scumpo. Asta e modul lui de a spune "Ryan e mult mai bun decat mine in orice domeniu, dar prefer sa fac pe desteptul decat sa recunosc asta vreodata". 

-Vai, dar cum de ma cunosti atat de bine? a intrebat Chris pe cel mai ironic ton posibil.

-In regula, eu zic ca ajunge! le-a intrerupt Justin micuta disputa, ce avea sa degenereze in curand fara vreo interventie amicala.

Jessica continua sa priveasca muta scena ce se derula in fata ei, nereusind inca sa digere complet informatia primita cu doar cateva minute in urma. Tot ce isi dorea in acel moment era sa plece acasa, sa se bage in patutul ei cald si sa se trezeasca a doua a zi constatand ca toate astea au fost doar un vis urat, insa din pacate stia prea bine ca nu avea sa scape din acesta situatie incomoda asa usor.

-Dansam si noi? a rupt Cassy tensiunea, indreptandu-se intr-un mod provocator spre brunet cu acel mers sexy de felina.

Observand gesturile fetei, Chris s-a incruntat la aceasta adoptand o pozitie impunatoare, ridicand totodata sugestiv o spranceana, fapt ce a determinat-o pe blonda sa se opreasca din drum.

-Ce? Tu ai dreptul sa te dai la Jessica toata noaptea iar eu nici macar nu pot sa dansez cu Ryan cinci minute? a intrebat aceasta revoltata, folosind o voce plangacioasa.

-Te-ai prins! a raspuns categoric Chris, pe un ton rece.

Blonda nu a mai zis nimic, ci doar s-a asezat cuminte pe canapea cu o fata imbufnata si cu bratele incrucisate la piept. 

-Ce rau esti cu fetele tale, Chris! a spus Ryan usor amuzat dand dezaprobator din cap.

-Am invatat de la cei mai buni.

-Haideti dragele mele prietene, sa ne miscam si noi fundurile sexy pe muzica ca am amortit aici! a intervenit Vanessa, tragandu-le pe Bonnie si Jessica spre ringul de dans.

-Hai sa le urmam si noi exemplul, ce ziceti? a intrebat brunetul fiind deja satul de obisnuitele ciondaneli cu varul sau.

 -Ce naib...a exclamat Jessica in momentul in care un saten destul de beat a lovit-o din plin in incercarea lui de a se strecura in multime, facand-o sa se dezechilibreze destul de tare.

-Oh, buna draguta. Dansezi? a spus baiatul adoptand o pozitie seducatoare, continuand  sa se clatine din cauza excesului de alcool.

-Pe bune? Mai aveai putin si ma faceai aici gramada si tu ma intrebi daca dansez? Cred ca alcoolul ti-a afectat serios neuronii pentru ca replica unui om normal ar fi fost "Scuza-ma ca sunt un impiedicat, esti bine?", a raspuns satena ironica aruncandu-i o privire plina de venin.

-Stii cumva cine sunt?

-Simti cumva ca imi pasa? De-ai sti de cate ori am auzit replica asta..

Deja se puteau auzi cateva chicote in spate si putea sa jure ca sunt ale lui Ryan. Numai de prezenta lui nu mai avea ea chef acum.

-Calmeaza-te frate! Asa e ea mai intepata. Nu o lua in serios! a spus imediat brunetul, lasand-o pe Jessica cu gura cascata.

Cu ce drept comenta el la adresa ei cand nu stia absolut nimic despre ea?

-Ma rog..a vociferat satenul, facandu-se disparut in multimea de oameni.

-Stii ca tipul cu care te-ai certat e Adam, nu? a intrebat Cassy stupefiata ca si cum satena ar fi comis cea mai mare crima posibila.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum