Capitolul 30

57.4K 2.1K 191
                                    

Intrega ambianta era scufundata in haos, atat in stare materiala cat si in sentimentele si trairile launtrice ale Jessicai. Cearceaful si patura zaceau aruncate pe jos in diferite colturi ale camerei, una dintre perne ajunsese in mod misterios pe dulap, iar noptiera era daramata impreuna cu toate lucrurile care se aflau candva pe ea. De asemenea, o portie apetisanta de spaghete de scurgea in siroaie rosiatice pe perete, asteptand sa fie intampinata de restul alimentelor care se aflau deja pe covorul pufos.

Dar daca imaginea per ansamblu a camerei i se paru de-a dreptul dezastruoasa, momentul in care a remarcat infatisarea satenei l-a facut sa isi schimbe dramatic parerea. Stia ca faptul ca o lasase singura timp de doua saptamani intr-o camera aproape goala avea sa o innebuneasca, insa nu isi imaginase ca avea sa fie chiar atat de rau. Statea pierduta in mijlocul incaperii, cu genunchii la piept si cu o privire de-a dreptul demonica imprimata pe chip. Parul ii era groaznic de ciufulit, iar expresivitatea fetei nu era prea diferita de cea a unui schizofrenic in faza avansata. Respira neregulat, aproape haotic, in timp ce nu contenea sa ii adreseze aceeasi privire despotica, plina de venin. Nu i-a luat prea mult sa remarce faptul ca nu purta decat lenjerie intima pe ea, ceea ce l-ar fi excitat destul de tare daca nu i-ar fi fost atat de teama pentru satena din fata lui. Poate parea ciudat, dar chiar isi facea griji pentru starea ei mintala. Chiar daca a vazut-o de multe ori in ipostaza in care sa se crizeze peste limitele normalului, de data asta stia faptul ca nu era de gluma. Era mult mai furioasa decat fusese vreodata.

Fara sa-i pese de faptul ca era aproape dezbracata, s-a ridicat rigida de pe podea, indreptandu-se cu pasi amenintatori de brunetul in cauza. Acesta nu s-a clintit din loc, ci doar i-a urmarit cu minutiozitate fiecare miscare si gest, pastrandu-si ca de obicei lejeritatea specifica. Nu s-a jenat nici macar sa ii admire amanuntit corpul, zambind triumfator in sinea lui pentru alegerea buna in materie de lenjerie intima. Chiar si atunci cand era a naibii de manioasa, tot reusea sa ii starneasca cele mai patimase dorinte si fantezii, reusind sa reaprinda in el acea flacara mistuitoare pe care numai ea putea sa o instige. Desi ii era greu sa recunoasca, chiar ii lipsise. Mult mai mult decat intuise initial.

Odata ajunsa in dreptul lui, Ryan a facut tot posibilul sa mentina contactul vizual intact, desi imaginea imbietoare a trupului sau ii ademenea privirea in directii interzise. Dar stia faptul ca de data asta chiar era cazul sa abtina, oricat de mult ura sa faca acel lucru. Si totusi, chiar daca fizic a reusit sa se controleze destul de bine, nu a putut preveni replica ironica ce ii scapase inevitabil printre buze:

-Te-ai apucat de redecorat?

Contrar asteptarilor lui, Jessica a zambit larg, raspunzandu-i pe cel mai calm ton de care dispunea:

-Da. Iar acum ca am terminat cu camera, tu urmezi! a declarat aceasta concisa, ridicand amenintator un pumn in aer.

-Oricat de mult as adora arta pe care ai creat-o pe perete, nu cred ca rosul ma prinde prea bine, a chicotit acesta amuzat, privind inca o data sosul ce inca se scurgea lent spre podeaua deja murdara.

I-a zambit ironic, simtind cum nu mai are mult pana sa explodeze intr-o avalansa incomensurabila de nervozitate si dispret. Dupa ce ca a lasat-o sa putrezeasca singura intr-o camera care nu era dotata nici macar cu un amarat de televizor, inca avea tupeul nesimtit de a o lua peste picior fara pic de nerusinare. Pastrandu-si zambetul amar pe chip, a ridicat hotarata palma, lipind-o cu voluptate de obrazul drept al barbatului. Zgomotul provocat la impact parea amplificat in incaparea inundata de o liniste morbida, creand un efect dramatic pe masura. O satisfactie inumana i se infiripase in suflet. Incercase de atatea ori sa ii aplice acea corectie binemeritata!

Dar pe cat de usurata se simtea fata, pe atat de furios devenise brunetul. Era pentru prima oara in viata lui cand primise o palma, si nu stia cum sa reactioneze fara a izbucni intr-un mod de o mie de ori mai violent. Nu era prima data cand satena ridica mana la el, iar asta era deja destul de revoltator pentru egoul sau imens. Dar sa apuce sa il loveasca pe bune? Asta era deja prea mult. Maxilarul si pumnii ii erau inclestati, iar expresia fetei devenise brusc impunatoare, sobra. Ochii sai intunecati spumegau a furie, iar statura impozanta era pusa in evidenta cu usurita de muschii tari ce i se incordasera instant. Dar oricat de deranjat ar fi fost de actiunea Jessicai, a incercat pe cat posibil sa sa controleze, pentru a nu face vreun lucru regretabil. Mai ales ca, intr-o oarecare masura, merita din plin palma aceea si o stia prea bine. Cu toate astea, starea intensa de nervozitate nu voia sa ii dea pace, asa ca a ales sa se descarce in cel mai bland mod la care se putea gandi in acel moment. Astfel, si-a strecurat cu fermitate degetele prin parul ei matasos si si-a zdrobit cu pasiune buzele de ale sale, aprinzand un sarut salbatic si iscoditor.

Play or be playedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum