Play or be played

By vanessa110

2.8M 89.7K 9.1K

Jocul poate fi de atat de multe feluri. Poate fi unul nevinovat, sau o inscenare haotica in toata regula. Poa... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35

Capitolul 6

95.7K 3K 243
By vanessa110

Muzica rasuna la maxim in apartamentul spatios, atmosfera fiind din ce in ce mai destinsa si vesela. Pungile de chipsuri zaceau aruncate pe jos, cestile goale de cafea erau imprastiate prin casa, iar Bonnie si Jessica dansau de mama focului in mijlocul sufrageriei, cantand, tipand si facand o galagie de nedescris, asa ca nici macar nu au remarcat zgomotul provocat de usa de la intrare.

-Nebunelor! Inchideti naibii muzica ca trebuie sa vorbim! a strigat Vanessa din toti plamanii, sperand sa se faca auzita.

-Vanny, ai venit mai devreme! a spus uimita Bonnie in momentul in care si-a remarcat prietena.

-Da, la timp cat sa nu sune vecinii la politie se pare. Oricum, am un anunt extrem de important asa ca am venit pana aici sa vi-l spun personal.

Cele doua fete si-au aruncat priviri intrebatoare, fiind numai ochi si urechi la ceea ce avea de gand blonda sa le zica.

-Deci, stiti ca de o luna si ceva va tot vorbesc intruna de Josh.

-Cum sa nu stim, abia daca ti-am mai vazut fata de cand tot iesi cu el, a adaugat Jessica amuzata.

-Pai stiu ca nu a trecut prea mult timp, insa relatia noastra incepe sa devina destul de serioasa si chiar il plac mult.

-Ne bucuram pentru tine draga! a exclamat Bonnie fericita ca prietena sa si-a gasit in sfarsit dragostea pe care o astepta de atata timp.

-Prin urmare, am decis ca a venit momentul sa il cunoasteti si voi, a continuat blonda entuziasmata.

-Pai era si cazul, sa stim pe cine batem in caz de te vedem vreodata suparata, a spus Jessica razand.

-Am vorbit deja cu el si am stabilit ca maine pe la cinci o sa vina aici la noi. E mai confortabil decat sa fi mers in vreun pub sau restaurant, plus ca o sa fie o atmosfera mai relaxata. A zis ca o sa vina cu prietenul lui cel mai bun si cu un alt prieten de-al prietenului.

-Maine la cinci? S-a facut! au aprobat cele doua fete in acelasi timp.

-Minunat! Va iubesc! a exclamat blonda sarindu-le in brate.

-Dar sa dea naiba sa gesesc iar dezastru ca v-am halit! a continuat Vanessa chicotind.

***

Intinsa pe canapea, cu un picior atarnand pe podea, cu o perna in brate si imbracata doar in boxeri si sutien, Jessica parea sa fi atipit de ceva ore bune, asa ca nici macar nu baga de seama momentul in care cineva a intrat in apartament.

-Hei dragelor, am sosit! s-a auzit o voce de pe hol, dar singura reactie a Jessicai a fost sa se incrunte usor, si sa stranga si mai mult perna la piept.

-Mai lasa-ma cinci minute, Bonnie! a mormait satena cu fata in canapea, neconstientizand pe deplin de ce ii este tulburat somnul dulce.

-Of, sa nu imi zici ca fata asta doarme! a spus Vanessa usor nervoasa, indreptandu-se spre sufragerie dar a incremenit cand a vazut imaginea nu tocmai decenta a prietenei sale.

Pe langa faptul ca purta doar lenjerie intima, hainele ii erau imprastiate neglijent pe podea, de la rochia neagra pana la dresuri si tocurile de aceeasi culoare, fiecare piesa vestimentara fiind aruncata in alta parte. In aer se putea distinge cu usurinta un miros vag de tutun si alcool ca sa nu mai vorbim de amestecul ciudat de parfumuri ce plutea in jur. Parul Jessicai era ciufulit si dezordonat, iar Vanessa nu a putut sa nu remarce faptul ca nu era nici macar demachiata.

Reusind cu greu sa isi revina dupa imaginea destul de compromitatoare din fata ei, a deschis gura sa le spuna celor trei baieti sa o astepte afara insa era prea tarziu. Acestia intrasera deja in camera, fluierand si chicotind.

-Jessica, trezeste-te la naiba! a strigat Vanessa furioasa peste masura de atitudinea pe care prietena sa a avut-o pentru ziua de azi.

Stia ca era important pentru ea, cum a putut sa fie atat de inconstienta?

-Mmm...ce dracu vrei?a spus Jessica cu o voce ragusita, fiind destul de evident ca tot ce vroia era sa fie lasata sa doarma.

Enervata la culme, blonda a insfacat una dintre pernele de pe fotoliu, aruncand-o destul de tare in fata care continua sa zaca adormita pe canapea. Trebuia sa faca ceva ca sa o trezeasca, nu?

-Ce naiba?! a intrebat satena sarind ca arsa si uitandu-se confuza in jur.

-Ti-am zis de ieri ca o sa vin azi cu Josh si niste prieteni, pentru numele lui Dumnezeu!

-Parca era la cinci! a replicat satena nervoasa ca a fost trezita deja, neremarcand inca prezenta celor trei baieti ce priveau amuzati scena din usa.

-E cinci si un sfert, inteligento!

-Ce?! a intrebat Jessica panicata, luand in graba telefonul de pe masa si verificand ora.

Oh nu!, a exclamat aceasta speriata ridicandu-si in sfarsit privirea, iar ceea ce a vazut i-a taiat pur si simplu respiratia. In fata ei stateau trei tipi care ii aruncau priviri perverse pline de subinteles si care se abtineau cu greu sa nu rada. Dar lucrul care a socat-o cel mai tare era ca nu toti ii erau straini, unul dintre ei fiind un anume brunet atragator si al dracului de arogant.

-Aaaa! a fost reactia aproape imediata a Jessicai care, constientizand in cele din urma ipostaza in care se afla, si-a strans instinctiv picioarele la piept, acoperindu-se cat de mult putea cu perna pe care o avea la indemana.

-Oh, haide frumoaso! Nu deranja pe nimeni pozitia ta de dinainte! s-a auzit vocea unuia dintre tipii pe care satena nu ii cunostea inca, banuind insa ca era prietenul iubitului Vanessei.

-Tu esti cumva cretina? Nu puteai sa ma anunti si pe mine cand ai intrat? a tipat fata furioasa, incercand sa ignore remarca de mai devreme.

-Te-am anuntat, dar ai ales sa ma ignori cu desavarsire! a spus blonda contrariata.

-Si poti sa imi zici te rog ce cauta asta aici? a intrebat Jessica din ce in ce mai nervoasa, privindu-l in graba pe Ryan.

-Si eu ma bucur sa te revad, dulceata! a zis brunetul sarcastic.

-Voi doi va cunoasteti? a intrebat iubitul Vanessei.

-In regula, toata lumea afara! Vreau sa ma schimb! i-a taiat-o Jessica pe un ton acid, fiind inca in stare de soc.

-Vrei sa zici sa te imbraci, a corectat-o Ryan razand.

Satena i-a aruncat o privire plina de venin, inca intrebandu-se cum poate soarta sa fie atat de ironica cu ea. De la incidentul neplacut de acum doua luni nu l-a mai vazut deloc pe brunet si spre mare ei bucurie aproape ca uitase de existenta acestuia, tinand cont de faptul ca distractia devenise pentru ea o rutina si automat uitase sa se mai gandeasca la orice altceva.

Dar iata-l din nou in fata ei, cu zambetul acela cuceritor care avea intotdeauna un strop de rautate in el, cu privirea aia ce reusea sa o patrunda pana in maduva oaselor, cu atitudinea aceea relaxata si aroganta ce reusea sa o scoata mai mereu din minti. Iata-l din nou pe el, barbatul care a reusit sa sa ii starneasca atatea trairi contradictorii, tipul pe care ar vrea sa il plesneasca si sa sara pe el in acelasi timp.

-Oh, voi doar iesiti afara! a incheiat Jessica iritata, vrand sa iasa cat mai repede din aceasta situatie stanjenitoare.

Cei doi necunoscuti au ascultat-o fara sa se mai impotriveasca, parasind rapid camera pentru a-i oferi fetei intimitatea dorita. Ryan in schimb nici macar nu s-a clintit din loc, ci statea sprijinit de perete cu mainile bagate in buzunare, privind-o intens pe satena.

-Nu am fost destul de clara? a intrebat Jessica ridicand tonul.

-Oh haide, papusa! Nu e ca si cand ar fi ceva din ce nu am vazut, i-a replicat brunetul degajat, un ranjet rautacios aparandu-i pe chip.

-Pe bune Ryan, iesi afara! a intervenit Vanessa pentru a preveni o alta situatie neplacuta.

-In regula, in regula! Nu sariti asa, a adaugat acesta iesind pe usa, dar nu inainte sa ii faca jucaus cu ochiul Jessicai.

-Ce cauta el aici? a intrebat Jessica indignata.

-Pai se pare ca el este prietenul prietenului, a raspuns Vanessa ganditoare.

-Dar stiai ce s-a intamplat intre noi! Cum ai putut sa-l aduci aici?

-Imi pare rau Jess, dar ce era sa spun? Hei! Tu esti tipul cu care si-a tras-o una dintre prietenele mele cele mai bune, nu? Pai imi pare rau dar prezenta ta o cam intimideaza, asa ca ce-ar fi sa faci stanga imprejur si sa te cari acasa? a spus blonda pe un ton ironic.

Jessica a oftat prelung si s-a ridicat de pe canapea, indreptandu-se resemnata spre camera ei.

-Nu am terminat domisoara! a strigat Vanessa in urma ei.

-Stiu, dar chiar trebuie sa pun ceva pe mine.

***

Odata imbracata, Jessica s-a afisat timida in living unde toti cei patru o asteptau in timp ce isi savurau cafeaua recent pregatita.

-Cealalta prietena groaznica unde e? a intrebat Vanessa pe o tonalitate neutra.

-Habar nu a..

-Hei, Jess! Nu o sa iti vina sa crezi cu cine iesim diseara! a strigat entuziasmata Bonnie, intrand ca o furtuna in casa.

-Cu cine iesiti diseara? a intrebat Vanessa curioasa, desi acesta nu era tocmai cel mai dragut ton al sau.

-Aa...

Bonnie privea confuza in jur observandu-i pe cei doi straini insotiti de Ryan, ca mai apoi sa remarce privirea invinuitoare a prietenei sale, cat si ezitarea din ochii Jessicai.

-Oh..azi e mainele de ieri, si e trecut de ora cinci nu?

-Tu ce zici? a intrebat Vanessa ironic.

-Imi pare atat de rau, Vanny! Doar ca am avut niste treaba si..

-Te rog, scuteste-ma cu destea! Deci sunteti ingrozitoare! Daca v-am vazut fata cinci minute pe zi e bine, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sa dormiti si voi pe acasa a devenit un lux in ultimul timp. N-as fi crezut niciodata ca o sa ajung sa va vad mai rar la facultate, cand locuim in acelasi apartament, decat la liceu.

-Hei, nu e numai vina noastra! Si tu ai iesit cu Josh mai mereu si de multe ori nu te gaseam acasa. E vorba doar de o problema de sincronizare, care se poate rezolva! a zis Jessica intrand in defensiva.

-Da-o naibii de sincronizare! De cat timp nu ati mai dat pe la cursuri? a continuat blonda pe un ton mustrator.

-Calmeaza-te, mama! Suntem fete mari, ne descurcam si singure! a replicat Bonnie deranjata de acest interogatoriu, mai ales ca mai aveau si spectatori pe deasupra.

-Si de cand esti tu domnisoara responsabilitate? a sustinut-o Jessica, fiind mirata de atitudinea prietenei sale.

-De cand locuiesc cu doua nebune in casa care or sa dea foc apartamentului intr-o zi daca nu e cineva mai cu capul pe umeri pe aici. Sincer Bonnie nu ma surprinde deloc, dar cu tine ce naibii s-a intamplat Jessy?

Stia prea bine ca satena nu poate fi considerata in niciun caz o fata cuminte, insa niciodata nu a fost chiar in halul asta incat sa isi piarda noptile prin locuri straine, imbatandu-se in fiecare noapte si uitand total de nevoile educationale.

-Imi traiesc din plin anii studentiei? a intrebat Jessica pe un ton inocent, zambind incurcat.

-In regula, deci eu propun sa incheiem aceasta discutie stanjenitoare si sa ne purtam ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! Eu sunt Bonnie, incantata de cunostiinta! s-a prezentat bruneta celor doi necunoscuti, in speranta ca va reusi sa schimbe subiectul.

***

Trecusera mai bine de doua ore de cand cei sase discutau diverse, razand si reusind sa creeze o atmosfera mult mai destinsa fata de cea de acum nu mult timp in urma.

-Ma scuzati o clipa, a spus Josh de indata ce a observat apelul pierdut pe care il avea.

Dupa o scurta conversatie telefonica, acesta s-a intors grabit luand cheile de la masina de pe masuta de sticla.

-Ce s-a intamplat?a intrebat ingrijorat Dean, prietenul cel mai bun al acestuia.

-M-a sunat Rachel sa vin sa o iau de la aeroport.

-Dar nu se intorcea peste trei zile?

-Asa ar fi trebuit, dar se pare ca a intervenit ceva. Sper ca nu i s-a intamplat nimic.

-Stai linistit, iubitule! Sunt sigura ca sora ta este bine, a spus Vanessa pe un ton calm.

-Sper sa fie asa, eu trebuie sa plec oricum. Dar cred ca o sa revin mai tarziu.

-Vin cu tine! a adaugat blonda, luandu-l de mana.

-In regula, sa mergem!

***

Timpul se scurgea mult prea incet de la plecarea celor doi indragostiti, caci ei erau cei care intretineau cea mai mare parte a conversatiei, scutindu-i pe restul de momentele penibile de liniste cum era si cazul de fata.

-Daca nu o sa spuna nimeni nimic in urmatoarele secunde, cred ca o sa innebunesc! s-a plans Bonnie, simtind deja cum plictiseala ei atinge cote maxime.

-Mi-e foame! a exclamat Dean pe un ton plangacios.

-Si ce-oi vrea sa-ti fac? l-a intrebat Bonnie.

-Niste clatite ar merge.

-Perfect, sa-ti vedem talentele de bucatar atunci, a continuat bruneta razand.

-S-a facut, dar numai daca ma ajuti tu scumpete.

-Vorbesti serios? a intrebat Bonnie mirata de faptul ca Dean chiar s-a oferit sa gateasca.

-Pregatitiva sa fiti dati pe spate! a spus acesta ridicandu-se dupa canapea.

-Hai dupa mine, a replicat bruneta amuzata, indrumandu-l pe Dean spre bucatarie.

-Bonnie, ce faci? a strigat Jessica disperata, nevenindu-i sa creada ca are de gand sa o lase pentru a doua oara singura cu Ryan.

-Ma ajuta sa prepar cina, a raspuns Dean, tragand-o pe fata afara din camera.

*Din perspectiva Jessicai*

Cand m-am vazut singura in sufragerie cu brunetul, am simtit cum mi s-a pus un nod in gat si oricat de mult as fi incercat sa imi potolesc pulsul ce o luase deja la galop, se pare ca nu reusisem decat sa ma agit si mai tare decat eram deja. Nu puteam sa imi explic tremurul interior ce lua nastere in mine de fiecare data cand ma aflam in preajma lui Ryan si mai ales faptul ca simpla lui prezenta era atat tulburatoare pentru mine. Cat am sperat sa nu mai fiu vreodata pusa in aceasta situatie!

-Mai respira pisi, inca n-am inceput sa-ti fac nimic, mi-a spus Ryan chicotind, observand probabil starea mea de neliniste.

L-am privit cu ura fara sa ii intorc replica, ridicandu-ma in picioare cu gandul de a ma alatura celor doi bucatari. Preferam sa merg acolo si sa ma simt in plus decat sa mai stau vreo clipa in preajma arogantului.

-Unde crezi ca pleci, papusa? a intrebat acesta, ridicandu-se de asemenea de pe canapea.

-Unde am chef, ca doar e casa mea! i-am raspuns eu pe un ton acid, incercand sa pastrez o distanta considerabila fata de acesta.

-Zau? a replicat el pe o voce soptita, indreptandu-se amenintator de mult spre mine, fapt ce m-a determinat sa mai fac cativa pasi inapoi.

-Asta nu te-ar face o gazda prea buna scumpete, a adaugat pe acelasi ton, continuand sa se apropie periculos de repede.

Observand panicata ca acum se afla la doar cativa centimetri de mine, am incercat sa ma mai dau inca putin in spate, dar din pacate tot ce am reusit sa realizez a fost sa fac contact cu peretele rece. S-a zis cu mine.

Ma privea draceste cu un zambet sadornic pe chip, avand grija sa isi pozitioneze mainile de o parte si de alta a corpului meu in asa fel incat sa nu mai am nicio sansa sa ii scap. Eu nu faceam decat sa tremur usor, inca incercand sa imi explic de ce treceam prin toate aceste stari cand ma aflam in preajma lui. Cel mai probabil ma fascina contrastul dintre trupurile noastre, el fiind intruchiparea masculinitatii iar eu atat de slaba si de fragila pe langa corpul lui impunator si puternic.

-Serios Ryan, chiar nu am chef de faze de genu'! Lasa-ma sa plec! m-am plans eu satula de obiceiurile lui de a ma inghesui in locuri stramte.

-Bine, a spus acesta relaxat, slabind putin din stransoare.

Desi banuiam ca pune el ceva la cale, am zis sa profit de acest mic moment de slabiciune si sa ma eliberez din bratele lui, insa din pacate planurile mele nu corespundeau cu ale lui caci exact in momentul in care credeam ca am reusit sa scap, am simtit cum un brat puternic mi se incolaceste in jurul mijlocului, fiind lipita mai apoi de un piept tare si bine facut.

-Nu atat de repede, iubire! mi-a soptit acesta la ureche, plimbandu-si incet degetele pe abdomenul meu in timp ce buzele sale imi mangaiau aproape insesizabil gatul.

-Vreau sa imi raspunzi sincer la o intrebare si apoi promit ca te las in pace, a continuat acesta calm, marind stransoarea.

-Deci...mi-a soptit trasand usor cu degetul o linie din dreptul abdomenului, urcand incet spre sani, alunecand apoi printre ei ca mai apoi sa ajunga in cele din urma la gat, lasand fiori de placere in urma atingerilor sale electrizante.

-Vad ca te-ai distrat foarte bine in ultimul timp, a continuat acesta conturandu-mi clavicula, dupa care a urcat si mai mult, pana ce a ajuns in dreptul barbiei, cuprinzandu-mi-o delicat intre degete.

-De curiozitate, cu cati tipi te-ai mai culcat dupa mine dulceata? a incheiat brunetul in timp ce isi trecea degetul mare peste buza mea inferioara, intorcandu-mi apoi usor fata spre el in asa fel incat ii puteam simti respiratia fierbinte pe obraz.

-In primul rand nu este treaba ta si in al doilea rand ce-ti pasa? i-am raspus eu deranjata, insa stiam prea bine o sa ma faca sa regret respunsul meu mai tarziu, mai ales ca deja simteam cum ma topesc sub atingerile lui.

La auzul replicii mele a chicotit pervers si si-a lasat mainile sa alunece spre soldurile mele, trasandu-mi meticulos fiecare curba a corpului, ca mai apoi sa coboare pe fund, apoi pe coapse, repetand cu minutiozitate traseul din ce in ce mai alert in timp ce incepuse sa imi aplice saruturi arzande de-a lungul maxilarului,  fapt ce m-a determinat sa gem inabusit.

-Uite papusa, e chiar simplu. Ori imi raspunzi sincer si te las in pace, ori...

Tonul lui devenise pervers, iar inainte sa mai pot spune orice altceva si-a pozitionat mainile pe fesele mele ridicandu-ma sus in asa fel incat picioarele imi erau incolacite in jurul trunchiului acestuia. 

-...Ori o sa te fac sa uiti intrebarea, mi-a soptit acesta cu o voce senzuala, dupa care si-a trecut o mana prin parul meu, tragand de el usor in asa fel incat sa ma determine sa-mi dau capul pe spate, lucru ce i-a dechis cale libera spre gatul meu pe care l-a atacat plin de dorinta, sarutandu-l pasional si muscandu-l din cand in cand.

-Mmm..a fost singurul lucru pe care am fost capabila sa il murmur, simtind deja cum cad din nou in patima placerii interzise.

Stiam foarte bine ca e in stare sa ma faca sa il doresc pana la nebunie, insa imi era de asemenea greu sa imi accept inca o data infrangerea. Chiar nu eram niciodata capabila sa ii rezist?

Acum mana lui isi croia drum spre interiorul coapsei mele, masand usor locul incins si apropiindu-se periculos de mult de zona mea intima. Mi-am dat si mai mult capul pe spate din cauza placerii necontenite pe care acesta mi-o oferea si am gemut prelung in momentul in care cealalta mana a sa mi-a cuprins cu pofta sanul, strangandu-l posesiv si mangaindu-l tandru in acelasi timp.

-Ryan..stai!am murmurat eu cu o voce ragusita.

-Inca nu mi-a raspuns, mi-a replicat acesta in timp ce mi-a cuprins lobul urechii cu buzele sale carnoase, sugandu-l senzual.

-Eu nu...adica nu..

-Nu ce? a continuat acesta in timp pe imi aplica saruturi lascive in zona din spatele urechii, coborand incet spre gat.

-Nu am mai..facut..nimic cu nimeni..am resit eu sa ingan cu greu, fiind orbita de dorinta.

-Ce vrei sa spui? a adaugat acesta cu scopul de a ma enerva si mai tare, caci sunt destul de sigura ca a inteles foarte bine la ce m-am referit.

-Stii prea bine, acum lasa-ma te rog, i-am raspuns cu o voce stinsa.

-Si daca sunt mai greu de cap? a continuat acesta sa ma tachineze, ajungand cu saruturile pana in dreptul decolteului, tragand doritor in jos de tricoul subtire pe care il aveam, lasand astfel la vedere o mare parte din sanii deja intariti.

-Ryan, gata! am strigat eu printre suspine, fiind sigura ca daca o sa mai continuam mult asa o sa rup chiar eu camasa dupa el.

-Nu am mai facut sex cu nimeni in afara de tine, esti multumit? am strigat eu disperata, simtind cum orgoliul imi este tocat marunt si dureros pe interior.

Eram transpirata toata si respiratia imi era mai neregulata ca niciodata. L-am simtit cum se desprinde usor de mine, indepatandu-se de trupul meu ce ardea la propriu de dorinta. Aveam o privire pierduta, o privire ce exprima toata frustrarea acumulata din cauza placerii ce imi poseda intregul corp si dispretului fata de persoana ce a trezit in mine toate aceste lucruri.

M-a mai privit o singura data zambind triumfator, dupa care a parasit silentios camera, lasandu-ma inca o data nesatisfacuta si cu mandria ranita.

Continue Reading

You'll Also Like

195K 7.7K 35
Sofia Moon este o fată simplă, elevă în clasa a XII-a. Este una din cele mai bune eleve din liceu și se bucură de cei mai buni prieteni, Bella și Ale...
28.9K 1.1K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
100K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
283K 11.4K 68
/~/~/NECESITA EDITARE/~/~/ Ea e o fata normala. El e un baiat bogat. Ea e obligata sa munceasca. El e obligat sa devina rege. Ea e vanduta de catre p...