Demon 2 (LT fanfiction)

By blazklau

67.9K 5.3K 509

◇◇◇◇◇ -Noriu ,kad mylėtum savo gyvenimą taip ,kaip myli mane.-Sušnabždėjau ir atrodo jis klausėsi ,nes vis da... More

Promo
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis
14 dalis
15 dalis
16 dalis
17 dalis
18 dalis
19 dalis
20 dalis
21 dalis
23 dalis
24 dalis
25 dalis
26 dalis
27. dalis
28. dalis
29. dalis
30. dalis
31. dalis
32. dalis
33 dalis
34 dalis
35 dalis
36 dalis
37 dalis
38 dalis
39 dalis
40 dalis
41 dalis
42 dalis
43 dalis
44 dalis
45 dalis
46 dalis
47 dalis
48 dalis
49 dalis
50 dalis
51 dalis
52 dalis
53 dalis
54 dalis
55 dalis
56 dalis
57 dalis
58 dalis
59 dalis
60 dalis
61
62
63 dalis
64 dalis
65 dalis
66 dalis
67 dalis
68 dalis (Paskutinė)

22 dalis

1.5K 126 7
By blazklau

*Niall pozicija*

Sėdėjau visiškoje tamsoje ir žiūrėjau į mėnulio apšviestą svetainę. Jaučiuosi įskaudintas ,tačiau tuo pačiu metu ir jaučiu kaltės jausmą ,kaip elgiuosi su Kate. Aš ją mylių ,o vis dar trankausi su Lilę ir lyg netrūktu to erzinu Kate sakydamas jog Lilė man kažką reiškia. Senai besijaučiau ,taip šūdinai.

Užsiverčiau alaus skarbonkę išgerdamas visą jos turinį ir supypsėjus telefonui akys nukrypo link švieselės.

<Lilė> Kur dingęs? Pasiilgau. Myliu xx

Ignoravau tai ką ji parašė ir numečiau telefoną ant sofos. Nenoriu dabar susidurt su Lile ,kai mano mintys sujauktos visokių jausmų ir noriu išnykt ,kad pagaliau viskas susigulėtų. Turiu pagaliau apsispręst noriu būt su Lile ar susigrąžint Kate ,nes šitai tęstis nebegali.

*Kate pozicija*

-Ar turi brolių, seserų?-Paklausiau žiūrėdama į Allison ,kuri sėdėjo ant sofos ir stebėjo mane su Jacob.

-Ne kiek žinau.-Ji atrodė šiek tiek išsigandus ,tačiau juk jau seniausiai pasakiau jog neketinu jos žudyt.

-Nesuprantu ,kaip tu gali būt tokia panaši ir tuo pačiu metu tokia skirtinga su ja.-Žiūrėjau į ją suraukus antakius ,kai ji rankose laikė Sophios nuotrauką ,kuri išgąsdino ir ją.

-Aš neesu jos mačius niekada gyvenime prisiekiu. Galbūt ji galėtų kažką apie tai pasakyt?

-Ji mirus.-Perspėjau ją ir bandžiau nusiramint nemetus ko nors į sieną.

-Užjaučiu.-Šyptelėjo paguodžiančia šypsena ir atrodo jos žmogiškumas vis dar joje. Juk ji paversta visai neseniai ,tai nesugandinta kokio nors godaus vampyro arba kraujo troškimo.

Stebėjau ,kaip ji valgo šokoladą ,kurį padėjo Jacob ,tačiau išrenka iš jo riešutis ir deda šalia. Sophia visada kaip tik suvalgydavo gabaliukus ,kuriuose daugiau riešutų ,o ji juos išrenka. Ji visada susiriša plaukus į kasą ,kaip uodegytę ,kai tuo tarpu Sophia visada vaikščiojo palaidais ,nes esą jos ausis pasidaro didesnės susirišus į kasą.

-Ką ketini su manim daryt?-Paklausė ji kramtydama šokoladą.

-Nežinau ,tačiau yra labai daug žmonių ,kurie norėtų tave pamatyt.-Pagalvojau apie Liam ,kuris tikriausiai gautų širdies smūgį pamatęs Sophios kopija žinant tai ,kaip kankinasi dėl jos mirties. Po mano žodžių ji nusijuokė papurtydama galvą.

-Juk neketini mane paverst kokia marionete bandydami pakeist ją manimi.-Jaučiau ,kad ji pradeda nebevaldyt savo emocijų ir pyktis kylą. Tylėjau žiūrėdama į ją ,kai ji staigiu judesiu pastūmė staliuką prie jos ir jis nučiuožė per visą kambarį.

-Ar tu nesveika? Aš nebūsiu kažkokia tavo mirusios draugės kopija! Po velnių aš žmogus ,o ne daiktas!- Ji nebevaldė savęs ,tačiau prisiartinus prie manęs jos pyktį pakeitė baimę ,nes suėmiau jos riešus laikydama taip ,kad nieko nepadarytų.

-Aš to nedarysiu ir net negalvojau apie tai ,todėl nusiramink ,kol neapsigalvojau.-Perspėjau ją ir paleidau priversdama suinkšt iš skausmo ,nes tikriausiai per stipriai paspaudžiau riešus.

-Tai ,kodėl manęs nenužudei? Kodėl aš čia?- Ji vėl su savo klausimais ir atrodo užklijuočiau lipnia juosta ,kad tik ji nebekalbėtų.

-Nežinau...uhh man reikia eit.-Suurzgiau pažiūrėdama į laikrodį ant sienos.

-Prižiūrėk ją ,o tu nieko neiškrėsk ,nes rasiu ir viena iš strėlių pervers tavo širdį.-Perspėjau ją ir Jacob linktelėjo ,kai išėjau pro duris perbraukdama ranka per plaukus.

****

Tik įėjau į mokyklą ir mane pasitiko keisti žvilgsniai ,o nespėjus prieit prie spintelės man kelią pastojo Lilė.

-Tu tokia apgailėtina kalė.-Ji bandė būt pikta ,tačiau mačiau jos paraudusias akis ir tai ,kaip ji bando vaidinti.

-Atrodo liepiau nesiartint prie manęs.-Suurzgiau pastumdama ją į šalį ,kad prieičiau prie savo spintelės ant ,kurios buvo daug lipnių geltonų lapuku su įžeidimais. Žodis po žodžio ,kokia aš paleistuvė ir kitokia padugnė.

-Kas su tavim negerai?-Surėkiau per visą koridorių ir perbraukiau ranka su pykčiu per spintelę nubraukdama puse lapelių.

-Nuo tos dienos ,kai atvykai čia jis pradėjo elgtis keistai ,o dabar tu viską sugriovei. Jis mane paliko dėl tavęs ,nes tu sušiktai jį viliojai!-Šaukė ji ,kai aš tik papurčiau galvą su sarkastišku juoku iš jos skiedalų.

-Apie ką tu kalbi?-Suraukiau antakius ,kai visi suklusę į mus žiūrėjo.

-Niall mane paliko dėl tavęs! Mačiau ,kaip tu žiūrėjai į jį ir tu...tu...-Ji pritrūko žodžių ,kai pagaliau supratau kas nutiko. Negaliu sakyt ,kad mano širdis nešokinėja iš džiaugsmo ,kad jis pagaliau ją paliko. Jis viską baigė po to ,kai pasakiau jog mane įskaudino vadinasi jis tikrai vis dar kažką jaučia.

-Tu negali manęs kaltint dėl to ,kad jūs išsiskyrėt. Aš jo neviliojau ir man jo mažiausiai reikia iš tavęs.-Perspėjau ją ,kai ji atrodo nesiruošia nusiramint.

-Tu tikra kekšė ir aš taip tavęs nekenčiu. Paversiu tavo gyvenimą pragaru.-Ji atrodė tikrai pagaliau įsijautus į pykčio vaidmenį ,tačiau mano pyktis buvo didesnis. Niekas manęs nevadins kekše ir man jau to gana. Ką ji sau leidžia.

-Tu ? Mano gyvenimą pragaru? Lile apsidairyk niekam nerūpi tai ką tu sakai ,o ypač man.

-Tu apgailėtina.-Ji papurtė galvą.

-AŠ tokia? O kaip tu? Dvejus metus susitikinėjai su juo ir nesugebėjai jo priverst pasakyt ,kad jis tave myli? Net nesugebėjai jo išsaugot jo tai ,kas iš mūsų dabar apgailėtina? Ir žinai ką ? Aš ne kekšė ,nes per visą savo gyvenimą turėjau tik vieną vyrą ir tai buvo Niall. Taip tai buvo tavo vaikinas ,tai linkiu išverkt visas ašaras šiąnakt žinant ,kad tavo vaikinas visą laiką mylėjo mane ir niekada neištrynė manęs iš savo širdies. Jis visada buvo mano.-Ji žiūrėjo su ašaromis akyse ,o kartu ir pykčiu ,kai tuo tarpu aš bandžiau atsikvėpt.

Ji prapliupo verkt ir greit pabėgo ,kai visi vis dar žiūrėjo į mane.

-Ko žiūrit?-Surikau ir jie visi apsisuko savais reikalais tik vienas žmogus pagavo mano žvilgsnį ir tai buvo Niall. Jis nejudėjo stovėdamas savo vietoje ir žiūrėjo į mane.

-Čia tai spektaklis.-Juokas šalia manęs išblaškė mano žvilgsnį ir atsisukus pamačiau Chris.

-Ji mane varo iš proto su savo scenom.-Trenkiau durelėmis sumesdama savo knygas atgal ,nes neturiu nuotaikos sėdėt nuobodžioj istorijos pamokoj.

-Ne aš turiu omeny tai jog tu vis dar myli Niall ,nors net nemaniau jog tarp jūsų buvo dalykas ir dar yra.-Nusijuokė jis.

-Taip nėra mes ..tai yra mūsų ...uhh tarp mūsų nieko nėra ir tai buvo senai.-Net nežinojau ,kodėl aš nesugebu užmegzt normalaus sakinio.

-Tu tikrai įklimpus Kate.-Nusijuokė šis ir norėjau jam trenkti taip stipriai jog jis viską pamirštų ir nuskristų man nuo vaido.

-Nesikišk į tai supratai?-Perspėjau jį ir jis suraukė antakius ,kaip ir šypsena dingo nuo jo dailaus veidelio.

-Nenorėjau užgaut jei turi omeny tai.-Jis tapo rimtas ,tačiau mano pykčiui ir dar kažkokiam jausmui ,kuris kirba krūtinėj tai nepadeda.

-Pamiršk.-Nenorėjau aiškintis ,o dar blogiau perkąst jam gerklės iš pykčio ,todėl palikau jį vieną nuskubėdama iki mašinos. Kaip tyčia mašinos užrakto pultelis nesuveikė ir kiek tik spaudžiau ji neatsirakino. Susinervinus net nepajaučiau ,kaip mašinos durelių rankenėlė liko mano rankose. Mečiau tai kas liko rankose sau už nugaros ir pabandžiau atidaryt galines dureles ,kurios irgi iš manęs tyčiojosi.

-Tu taip seksualiai atrodai ,kai pyksti.-Atsisukau pamatydama Niall.

-Ką?-Suurzgiau ir nujaučiu ,kad pasąmonė su manimi žaidžia.

-Sakau tu taip smurtaudama nieko nepadarysi.-Taip ir maniau ,kad mano mintys žaidžia su manimi.

-Horan maniau išsprendėm viską ,kai pasakiau jog viskas baigtą.-Priminiau jam ,kas buvo mano namuose ,kai slėpiau nuo jo Sophios antrininkę.

-Turi omeny tą laiką ,kai nuo manęs slėpei ją?-Suraukiau antakius nesuprasdama apie ką jis ,kai iš už jo nugaros pasirodė Allison.

Šūdas.


Wuolia pagaliau atgavau internetą ir parašiau dalį ;) Laukiu jūsų nuomonių ką manot ,kaip Niall rado Allison? Kas laukia jų toliau ? Ir ar laimingos ,kad jis pagaliau paliko Lilę? O gal ji taip lengvai jo nepaleis?


Continue Reading

You'll Also Like

283K 25.8K 104
Įsivaizduok šaltį, minusinę temperatūrą, kad net tavo venose esantis kraujas, kvėpavimas ir širdis nustoja funkcionuoti, o kūnas tiesiog sušąla į led...
376K 13.9K 29
2 Sezonas - "Owned" "Ką? K-ką j-jūs darot?" paklausiau vaikinų, kurie tempėsi mane. "Užsičiaupk." su urzgė vienas iš jų. Aš pradėjau stipriau p...
760K 50.5K 85
Daugiau niekada nebebūsiu tokia, kokia buvau ankščiau. Kai kurie dalykai keičia žmones. Šiuo atveju ta priežastis buvo būtent JIS. Ir viskas prasidėj...
14.5K 1.7K 43
Jie žinojo. Šiurpuliukai nukrėtė mano kūną nuo pat galvos iki kojų. Jie visąlaik žinojo. Vis bandžiau giliai įkvėpti oro, bet atrodė, kad plaučiai si...