Profesorul de Istorie

By DarknesQueen12

629K 30K 2.7K

Eleva noua,școală nouă,probleme noi. Candice Parker este fata în vârstă de 19 ani care a terminat liceul.Viat... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 7
Capitolul 6
Capitolul 8
Capitolul 9
Anunț:
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Trailer
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 31
Capitolulu 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Caitolul 47
Capitolul 48
Anunț
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 53
Capitolul 54
Anunț
Am ales câștigătorul
Capitolul 55
Capitolul 56
Anunt important
Noutăți!

Capitolul 30

10K 477 100
By DarknesQueen12

Frustrarea și suferința se combină facandu-mi corpul sa tremure. Eram atât de furioasă pe mine încât eram capabila sa mă arunc în fata unei mașini. Acum Noah avea toate motivele sa mă urască și sa mă părăsească. Eram chit. Eu am avut puterea de al ierta, dar el? Oare el mă va putea ierta?

Îmi las capul pe spate și oftez din tot sufletul. Lacrimile îmi invadează colturile ochilor dar refuz sa le dau drumul. De ce ar trebui sa plâng? Pentru ce? Eu doar am sărutat un tip pe care se pare ca îl cunosc de puțin timp dar care a reușit sa se bage pe sub pielea mea. În schimb Noah a rupt patul cu o târfă care pe deasupra îmi este și antipatică.

Nu trebuie sa îmi pară rău . Voi suporta consecintele faptelor mele impulsive.

Îi arunc o privire lui Davis care era atent la drum. Privindu-i profilul în lumina obscură trăsăturile lui îmi par dure și emană putere.

- Am ceva pe față? întreabă acesta.

Când conștientizez ca mă holbam la el ca o proastă îmi întorc privirea imbujorata și murmur un nu.

- Ce s-a întâmplat acolo? Pur și simplu ai paralizat când l-ai văzut pe Shepherd. Ce este intre voi?

Mă uit în ochii lui și observ grija dar și curiozitatea din ei. Aveam nevoie de cineva de încredere cui sa mă destăinui , iar Maddy nu e prin preajmă.

- Până în seara asta a fost iubitul meu, spun eu sec.

- V-ați despărțit din cauza sărutului nostru? am dat din cap afirmativ iar el a ridicat dintr-o sprânceană. Dar cum ati făcut ăsta dacă nici măcar nu ati vorbit? Va înțelegeți telepatic?

- Nu. Dar după asta nu cred ca mă va mai vrea prin preajma lui și în plus relația era sortită eșecului chiar de la început am pornit cu stângul.

El mă privește atent câteva secunde iar în privirea lui nu pot citi nimic. În timp ce față mea este o carte deschisa a emoțiilor mele, a lui este indescifrabila. După care se concentrează asupra drumului.

- Dacă Noah va renunța la tine e un pare prost, spune el simplu.

Eu pufnesc.

- E prost și cu mine și fără mine, eu nu pot schimba asta. Și nu îi voi da posibilitatea de a renunța la mine căci voi renunta eu prima la el.

El nu mai spune nimic și ne continuam drumul în liniște. Când ajungem la sfârșitul drumului nu uita sa fie un gentleman și ocolește masina pentru a-mi deschide portiera.
Cum ies afară frigul mă învăluie și mă face sa tremur. El îmi acoperă umeri cu sacoul sau iar eu îi arunc un vag mulțumesc.

Mă conduce pana la mine în cameră. Tot internatul era pustiu. Se pare ca toți ceilalți erau la tâmpita aia de petrecere.
Intru în cameră urmată îndeaproape de Davis. El închide ușa în timp ce eu îi înapoiez sacoul care îmi acoperea umerii.

- Mulțumesc, rostesc cu fata în pământ.

-Pentru ce ? întrebă el confuz și se apropie de mine.

Își pune mâinile puternice pe umerii mei și îi pot simți caldura emanată de corpul lui fierbinte. Amintirile nopții îmi revin în minte iar lacrimile îmi năpădesc ochii . Nu le mai pot tine în frâu așa ca le las sa curgă libere. Erau atât de fierbinți încât îmi ardeau obrajii reci și palizi. Davis mă trage în brațele lui puternice iar eu îmi ascund fata în umărul sau solid.
Mă simt ridicata de la sol și în câteva clipe sunt pusă pe pat alături de el.

- Nu mai plânge, îmi șopti el în timp ce mă mângâie ușor. Ce ar fi sa te duci sa faci o baie fierbinte, asta te va face sa te simti mai bine, zâmbi el.

Am aprobat cu o mișcare ușoară a capului și m-am îndreptat cu picioarele slăbite spre baie. Mi-am lăsat rochia sa alunece și mi-am scos pantofii. După ce am rămas fără articole vestimentare intru în cabina de duș și dau drumul la apă. Picăturile ce se scurg îmi alină suferința și o iau cu ele.

După vreo jumătate de ora în care am contemplat la ce va urma am ieșit din baie îmbrăcată doar intr-o pijama formata dintr-un maieu și o pereche de pantaloni scurți din mătase roz. A surprinde sa îl văd pe Davis încă aici. Puteam sa jur ca plecase, nu mai auzisem nici un sunet de când am intrat în baie.



- Cum te mai simți? intreba el.

- Mai bine, spun și mă așez pe pat în apropierea lui.

-Bine, atunci eu am plecat, spune și se ridică de pe pat.


În sentiment de singurătate mă inunda și în clima de față nu cred ca as dori sa rămân singură.

- Te rog ramai cu mine, măcar noaptea asta, mă milogesc eu de el

Îi citesc incertitudinea pe față și fac o față de cățeluș plouat pana când oftează învins.

- Ohh. Nu îți pot rezista. Nu pot sa cred cât de imbecil poate fi Noah de te-a lăsat așa ușor.

- Dacă vrei sa ramai peste noapte, am o condiție. Sa nu pomenești de fostul.

- Cum spui tu păpușă, spune și cu un rânjet pe față pe care habar nu am de unde l-a scos își descălțat papucii și se descheie la cămașă.

Se pune în pat lângă mine iar eu mă apropii de el și mă cuibăresc la pieptul lui . Parfumul lui îmi inunda simțurile și mă relaxează, la fel și îmbrățișarea lui. Sub degetele mele se simțeau mușchii bine conturați. Imi aducea aminte de Noah. Oftez la gândul tuturor momentelor petrecute împreună în trecut iar gândul ca va fi al altcuiva mă face sa turbez. Posesivitatea mea era destul de mare încât dacă as vedea pe vreo una pe el as smotocio de nu s-ar vedea.


Închid ochii și mă las moale în îmbrățișarea oferită de Davis .










***






Dimineață când mă trezesc întind mana după Davis. Dar ia-l de unde nu-i. Așternuturile erau reci , semn ca plecase de mult . Mă ridic îmi verific mesajele. Aveam o gramada de apeluri și mesaje de la prietenele mele, dar nici unul de la Noah. Asta mă enerva. Se pare ca prostul crede ca nu are nevoie de explicații. Dar le va primi fie ca vrea fie ca nu.


Fac un duș cât de repede pot și merg spre dulap sa îmi caut o pereche de haine. Îmi iau o pereche de blugi mulați și o bluză roz cu imprimeuri. Parul îl prind intr-o coada de cal în picioare îmi iau botinele preferate. Nu mă machiez, nici nu am nevoia sa o fac.



Ies din apartament și mă îndrept spre biroul lui Noah încercând sa am un aer serios .
Dar nu prea imi ieșea. Le zâmbeam tuturor persoanelor pe lângă care treceam.

Ajunsa în fata ușii trag adânc aer în piept și îmi fac curaj sa intru. Nu ciocnesc pentru a încerca să par nervoasă și intr-o ca o vijelie în birou. Gura mea formează un mic O și fac un pas înapoi.

- Îmi cer scuze, spun și ies înainte sa îmi vadă vreunul lacrimile.

Nenorocitul o ține-a pe tra în brațe. Ea era încolăcit a în jurul lui mai ceva ca o liana. Cât de nerușinat. Nici măcar o zi nu trecuse de la despărțireanoastra și el o pipai pe alta. Nu ca as vrea sa tina doliu sau ceva de genu dar măcar sa aibă bun simt. Gelozia mă doboară și lovesc cu pumnul într-un perete atrăgând atenția asupra mea.


Îl aud pe nenorocit strigandu-mă și o iau și mai tare la goană. Fac curba și îl zăresc pe Davis în coltul celălalt al holului. Alerg ca bezmetica până la el și îi sar în brațe. Îl zăresc pe Noah în spatele meu și un sentiment puternic mă inundă. Răzbunare. Măcar atât sa pot face după tot ce mi-a făcut și el. Sa îl fac sa guste din propriul medicament.

Îmi pun mâinile pe ceafa lui Davis și îl trag într-un sărut pasional. Spre mirarea mea el îmi răspunde fără întârziere lăsând impresia ca se aștepta la asta. După ce ma departe de el puțin îi arunc o privire lui Noah.

Era roșu la față și spumega . Pumnii I se închideau și deschideau mecanic.
Planul meu își atinse scopul.













------------------------------------------

La media este Davis . Sper sa va placă . Ați dori ca Candice sa se întoarcă la Noah sau sa se duca la Davis?

Continue Reading

You'll Also Like

116K 2.6K 33
•FINALIZATA• Volumul 2= MaiXan✓ Necesita editare! In aceasta carte este vorba despre o fata pe nume Anca, ea este vanduta de parintii ei pentru o sum...
4.9K 127 33
VOLUMUL 1 Tara Copper- o fată cu bun simț si un caracter cum rar m-ai întâlnești, cuminte, deșteaptă. Marco Scott- un badboy , ii place sa se culce i...
27.5K 1.1K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
224K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...