Friend's brother

By toounicorns

135K 8K 637

Povídka o dvou klucích/mužích se jmény Yuu (19) a Yuki (16), který je mladší bratr Yuuova nejlepšího kamaráda... More

Hijirikawa Yukino
Ao Yuki + Ao Hiro
1.
2.
3.
4.
Omluva/ Poděkování
5.
6.
7.
8.
Nová story
9.
11.
Poděkování
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Epilog

10.

5.3K 352 38
By toounicorns

Yuki

Usušil jsem se a vyšel z koupelny. Nikdo tu nebyl. Naprosté ticho. Připadalo mi to divný a tak jsem radši ještě ohledal všechny místnosti. Nikde nikdo. Opřel jsem se o stěnu a šťastně vydýchl. Konečně je pryč, pomyslel jsem si a začal se převlékat.

Yuu

*Leží pod schody a nehýbe se*

Hiro
Odemkl jsem vchodové dveře a vyšel schody. Někde uprostřed se válel Yuu. Ihned jsem k němu běžel. "Bože, chlape, cos zase dělal?" Zeptal jsem se a profackoval ho.

Yuu
*neprobírá se*

Hiro
"Hej!" Zamračil jsem se. "Kámo! Mám o tebe docela strach! Vstávej!" Párkrát jsem ho znovu profackoval ale zase nic.

Yuki

Na chodbě jsem slyšel nějaké zvuky. Myslel jsem, že jsou to sousedi, a tak jsem otevřel dveře. "Hej, nechcete to trochu ztlumi-" Podíval jsem se pod sebe na schody a vykulil oči. "Hiro! Co se stalo?" Zeptal jsem se ho a přiběhl mu na pomoc.

Yuu

*Neprobírá se*

Yuki

Posadil jsem se k Hirovi a podíval se na Yuua. "Cos mu udělal?" Zeptal jsem se podezíravě bratra, ale ten se bránil. "Ležel tu, už když, jsem přišel. Proč neležel v posteli?" Zeptal se. Sakra.. Zrudl jsem vzteky na sebe. Určitě se naštval.. "Zvedni ho prosím tě a odnes do pokoje, já nemám dost síly," ušklíbl jsem se a běžel do bytu.

Yuu
*teče mu krev z hlavy*

Yuki

"Hej! To není v pohodě!" Zakřičel na mě bratr z pokoje. Přestal jsem dělat čaj a vběhl do pokoje. "Co je?" Ukázal na červený pramínek na čele. Promnul jsem si spánek. "Bože, Yuu... Cos to prováděl?" Zašeptal jsem se strachy a nařídil bratrovi, aby šel do koupelny pro mokrou žíňku a obvaz. Zatím jsem se naklonil nad Yuua a prohlížel mu ránu.

Yuu
*víc přivřel oči, ale to byla jeho jediná reakce*

Yuki
"Sakra Yuu, vzbuď se ty hlupáku!" šeptl jsem mu do ucha. A lehce ho štípl do tváře.

Yuu
"Mmmm" zabručel.

Yuki

Udělal jsme protáhnutý obličej. "Dělej, nebo použiju tu svíčku," ozval jsme se a šel jí naschvál zapálit.

Yuu

Zamrkal jsem...kde to jsem? Přemýšlel jsem. Byl jsem naštvaný a šel domu od Hira. A pak...."Auu" zařval jsem.

Yuki
Naskočil jsem leknutím a pustil zápalky, které jsem nestihl ani zapálit. Starostlivě jsem k němu přiběhl. "co je?" zeptal jsem se. "Hiro šel pro obvazy."Upokojil jsem ho.

Yuu
"Co? Pro obvazy? Proč" Chtěl jsem se zvednout, ale bolest hlavy mi v tom zabránila.

Yuki
Strčil jsem ho do hrudníku a tím ho svalil na postel. "Teče ti krev, tak se nehýbej," 

Yuu
"Co krev? Proč?" řekl jsem a díval jsem se mu do očí. V mých nejspíš mohl vidět jiskřičku strachu. Chytil jsem ho za ruce a nechal je na mé hrudi a čekal na odpověď.

Yuki
Ihned jsem se odtrhl a sedl si mu na klín. Ruce jsem mu držel nad hlavou, tak jako on mě. Ale u něj by stačilo, aby se jen trochu hýbl, a mohl by mi utéct.. Nemám sílu. "Nehýbej se, nebo to bude téct víc," řekl jsem nepřítomně, a čekal až přijde Hiro.. Dělal jsem to pro Yuuovo zdraví. "Sakra Hiro! Tak kde jsi?!"

Hiro

"Nemůžu je najít! Musím je jet koupit! Už se probral? Jestli jo tak ho donuť se nehýbat!" zavolal jsem nazpět a utekl k autu směr obchod.

Yuu

Držel mě. Ne že by mi to bylo nepříjemný, právě že naopak. Seděl mi na rozkroku a nedivil bych se kdyby to cítil. Kdyby cítil že se mi staví. Sakra, jsem nadržená svině.

Yuki
"Jo, probral se, držím ho!" Zařval jsem. Jen jsem slyšel jak Hiro bouchl dveřmi a zmizel. Zamračil jsem se na Yuaa. "Slyšel jsi? Nehýbej se," zesílil jsem svůj stisk a furt se mu zamračeně díval do očí. Hlídal jsem ho, aby se nehýbal. Nechtěl jsem to přiznat, ale měl jsem o něj trochu strach.

Yuu
"Fajn, nebudu se hýbat ale ty se taky nehýbej" řekl jsem zhrublým hlasem a hluboce vydechl.

Yuki

"Nehýbu se," lehce jsem zčervenal a našpulil naštvaně dolní ret. Začínala mi tato poloha být nepříjemná.

Yuu

Zhluboka jsem dýchal. Jestli se pohne tak to určitě ucítí. "Když se červenáš jsi roztomilý" uculil jsem se.

Yuki

"Buď zticha," odsekl jsem a odvrátil svůj rudý obličej na stranu.

Yuu

Zavřel jsem oči a užíval si jeho přítomnost. Po chvíli jsem se zeptal: "Tak co se teda stalo?"

Yuki

"Spadl jsi ze schodů," řekl jsem stále s odvráceným pohledem. Poté jsem se na něj otočil. "Nebrní ti už ruce?" Chtěl jsem už slézt..

Yuu

"Nebrní" řekl jsem už v klidu, když se nehýbal tak se to uklidnilo. Blbý hormony. "Už můžeš ale slézt, jestli chceš" řekl jsem s úsměvem.

Yuki

"Fajn, ale ty se nebudeš hejbat," odfrkl jsem a slezl.

Yuu

Vzdychl jsem a zčervenal. Když ze mně slézal, otřel se mi o rozkrok.

Yuki
"Přestaň vzdychat, je to trapný," zrudl jsem a opět se na něj zamračil. "Hlavně neusínej, mohl by si spadnout do bezvědomí, jdu udělat čaj..."

Yuu
"Jestli nechceš abych vzdychal, tak si mi příště nesedej na rozkrok!" zařval jsem na něj. Ten kluk umí jednoho vytočit.

Yuki

"Tak ty příště nepadej ze schodů! Aspoň víš, jak mi je, když to taky děláš!" Zamračil jsem se a nasupeně vyšel do kuchyně.

Yuu

Vstal jsem, i když se mi zamotala hlava. Pomalu jsem se sunul po zdi. Vyděl jsem ho jak dělá čaj. Potichu jsem k němu přišel a chytl ho za rameno "Ale já tě alespoň neurážím" zašeptal jsem mu a pomalu se sesunul na zem a přitom si držel hlavu.


Yuki

Pustil jsem hrnek na linku. "Pitomče! Co jsem říkal?!" Vzal jsem ho pod ramenem a nesl k posteli, kam jsem ho uložil. "Mám tě snad přivázat pouty, aby si se nehýbal?"

Yuu

"Ty snad nějaký máš?" ušklíbl jsem se. "Yukíček, se nám rozjíždí" řekl jsem a vyplázl jazyk.

Yuki

"Nemám," odpověděl jsem s nezájmem. "Ale klidně bych to udělal. A teď lež." Zašel jsem za dveře a pak ještě dodal: "prosím.." Udělal jsem čaj, nechal ho vychladnout a začal prohlížet bratrovo šuplíky.. možná, že nějaký pouta bude mít.. nebo alespoň nějaké kšandy. Opravdu bych nerad opět Yuaa sbíral ze země.

Yuu

Ležel jsem, alespoň chvíli. Jenže já se taaak nudím. Ale chci Yukimu udělat alespoň pro jednu radost.

Yuki

Zrovna když chtěl Yuu vstát, jsem přišel do pokoje s čajem a šibalským úsměvem na tváři. "Na to zapomeň," usmál jsem se, položil čas na stůl a vítězoslavně zakroutil kšandami na prstech.

Yuu
"Co to máš? To mě jako vážně hodláš přivázat?!" zakroutil jsem nevěřícně hlavou. Podíval jsem se na něj s vykulenýma očima. Měl odhodlaný výraz ve tváři "Ani to nezkoušej!" zapištěl jsem jako holka. Pokusil jsem se vstát, ale zamotala se mi hlava. Neměl jsem vůbec žádnou sílu. Znovu jsem spadl do postele.

Yuki

Ďábelsky jsem se usmál. "Potrestám tě za to, že neposloucháš," opakoval jsem jako minule po něm. Prudce jsem si mu sedl na hruď, aby neprotestoval a bleskurychle mu přivázal ruce kšandami nad jeho hlavu. "A teď už nikam nemůžeš," uculil jsem se a spokojeně vstal.

Yuu

"Pust mě!" křičel jsem. Tohle se mi nelíbilo.

Yuki

"Ne-e, zlobíš," pošeptal jsem mu do ucha jako tehdy on mě. Nechápu co to do mě vjelo, ale líbilo se mi to. Konečně mu to můžu oplatit.

Yuu

Uklidnil jsem se. "Co se mnou hodláš dělat?" zeptal jsem se sklopeným pohledem.

Yuki
"Nic," pokrčil jsem rameny. "Jen nechci, aby se ti něco stalo," zakryl jsem si ústa a zrudl. "T-teda chci říct, že mi Hiro řekl abys nevstával, tak mu snažím vyhovět."

Yuu

Ušklíbl jsem se "Tak to je škoda, ale alespoň ti na mně trošku záleží. Nebránil bych se, kdyby jsi zkoušel něco..." řekl jsem a nechal větu vyjít o prázdna...

Yuki
Zrudl jsem ještě víc. "Ne, díky, nejsem takový," řekl jsem. Opravdu jsem začínal nějaké věci..

Yuu
"Dáš mi napít čaje?" zeptal jsem se a ukázal ďolíčky.

Yuki

"Hm.." zahučel jsem a vzal do ruky hrnek. Posadil jsem ho a přiložil mu ho ke rtům. Přitom jsem odvrátil pohled s růžovými tvářemi.

Yuu
Lekce jsem uhnul hlavou aby mě polil " Sss, to pálí." zasyčel jsem, vážně to pálilo. "Sundej to triko, prosím" zašeptal jsem se sklopeným pohledem.

Yuki

"Agr! Proč uhýbáš!" Zasyčel jsem, položil hrnek na stůl a bezmyšlenkovitě mu tričko sundal. Šel jsem ho hodit do koše na prádlo a vrátil se. Měl pěkně rudou kůži. Sáhl jsem mu na flek a vydechl. "Ty jsi fakt masochista," řekl jsem a zakroutil červenou hlavou.

Yuu

"Já neuhnul schválně" zalhal jsem. "potřeboval jsem se nadechnout." řekl jsem zoufale. "Nemohl by jsi mi to něčím namazat?"

Yuki

"Tak jsi mohl říct, že se potřebuješ nadechnout." Vstal jsem a zašel si do šuplíku pro chladivý krém. "Když mi slíbíš, že nebudeš vstávat, tak ti rozvážu ruce, aby ses mohl namazat."

Yuu

"Nic ti neslíbím. A jak jsem mohl mluvit, když jsem pil?" zeptal jsem se se smíchem.

Yuki

Protočil jsem panenky, sedl si opět na něj, rozvázal mu ruce a chtěl slézt pro krém.

Yuu

Chytil jsem ho a přidržel na místě. "Teď už nikam nejdeš" řekl jsem se šibalským úsměvem.

Yuki

"Hej! Řekl jsem ti, aby ses nehýbal," zasyčel jsem a odstrčil ho. "Jdu pro krém," řekl jsem naštvaně. "Takže pusť."

Yuu

Pustil jsem ho s potměšilým úsměvem. Však já vím co chci a co chci to taky dostanu, dřív nebo později. "Utíkej, prdelko" žmurknul jsem na něj.

Yuki

"Neříkej mi tak," odsekl jsem a hodil na něj krém. Pro jistotu jsem si nechal odstup, aby se jen namazal a mě nechal na pokoji.

Yuu
"Auu" zapištěl jsem, když mi dopadl krém na hruď "Za to mi to namažeš ty!" řekl jsem neústupně.

Yuki
"Ne." Zkřížil jsem ruce na prsou a pyšně si odfrkl.

Yuu

"Čekám..." řekl jsem jen.

Yuki

"Tak si čekej.. tebe to bude pálet, ne mě," odpověděl jsem znuděně.

Yuu

"Ale přece jen za to můžeš ty" vyplázl jsem jazyk a začal se pomalinku zvedat.

Yuki

Přiskočil jsem k němu a shodil ho zpět na postel. "Na to zapomeň."

Yuu

Stáhl jsem ho na sebe. "A mám tě" prohlásil jsem vítězoslavně. Stáhl jsem si ho do polibku.

Yuki

"Mm," odtrhl jsem se od něj. "Namaž si to," zamračil jsem se.

Yuu

"Namaž mi to ty" řekl jsem a stále ho držel u sebe. Podal jsem mu jednou rukou krém.

Yuki
"Ježiši. Jsi tak neschopnej," posadil jsem se mu opět na klín a začal mu mazat červený flek.

Yuu
Usmál jsem se. Když mě namazal a zavřel krém, tak chtěl slézt, ale já ho nenechal. Nekompromisně jsem ho začal líbat, tentokrát mi neuteče. Přetočil jsem nás, tak že teď ležel on a já klečel mezi jeho nohama. Přitlačil jsem mu na rozkrok tím svým. Z jeho úst se vydral vzdech a já cítil jak se mu dělá v kalhotách boule.

Yuki

"N-nech toho.." upustil jsem krém na zem. Bylo to hrozný. Neudržel jsem ani svůj dech a každou chvíli se mi z úst valily vzdechy. Rudl jsem a snažil se mu vykroutit.

Yuu

Tím jak se kroutil, se mi akorát víc třel o rozkrok. Vzdychal jsem. Ano, bylo to úžasné. "Y-Yuki..." vzdychl jsem víc nahlas než jsem chtěl. Znovu jsem ho začal líbat a tím utlumil jeho i moje vzdychy.

Yuki

"Nech... toho..." šeptal jsem a položil mu ruce na hruď. Ale nechal jsem se a nijak se nebránil.

Yuu
"Ty-ty víš, že to chceš" řekl jsem mezi vzdychy. Zastavil jsem v natlačování pánví se na tu jeho, ale dál jsem ho líbal, čekal jsem až se pohne první.

Yuki

"T-teď ne.." zašeptal jsem. "Ne, když tu bude za chvíli Hiro." Něžně jsem se k polibku přidal a pak se odtrhl. Co to sakra dělám?!

Yuu

"No tak, nestyď se" řekl jsem a polibek zněžnil.

Yuki

"Ale.. H-Hiro.."

Yuu

"O Hira se teď nestarej. Máš tu mě," zašeptal jsem a dál ho něžně líbal.


Tak jsem se rozhodla vám ten minulý díl vynahradit :) Jak se vám zatím líbí příběh? :3 

Asi usnu xD Je 6.30 a já ještě nespala xD

Vaše unavená
*Goldie*

Continue Reading

You'll Also Like

7K 418 16
Ná, puťa, puťa. Dráčku! Už bylo dost sezení na lesklých kopkách zlata. Je čas abys roztáhl svá křídla, vzlétl vysoko nad obzor a očaroval svět svou m...
534K 25.8K 50
Jednoho dne do třídy, kam chodí i Kate Davidson, přijde nový kluk jménem Adam Drake. Adam je namakaný frajírek, hokejista a děvkař. Ona je drzá, ch...
78.6K 6.5K 55
Kakashi- je od malá šikanován klukem jménem Alex. Kakashi je Neko. Je mu 16 a chodí na střední školu. Alex- Kakashio šikanuje už hodně dlouho. Avšak...
83.1K 5.7K 44
Svět, ve kterém práva a svoboda slabších neznamenají zhola nic. Svět, ve kterém jsou takoví lidé majetkem. Svět, ve kterém žiji. Svět, ve kterém n...