WHATEVER IT TAKES / CL16

נכתב על ידי tondasmrdi

21.6K 944 151

Agentka tajné služby je donucena ochraňovat závodníka Formule 1 za cenu svého života. Co se stane když se pos... עוד

CAST
PROLOGUE
001
002
003
005
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
028
029
030
031
032
033
034
035
036
037
038
039
EPILOGUE

004

676 22 3
נכתב על ידי tondasmrdi

Vzbudila jsem se a z okna jsem skoro nic neviděla. Podívala jsem se kolem sebe a viděla jsem Charlese který seděl v křesle a koukal se do telefonu.

Slabě jsem si odkašlala a on hned spozornil.  Pomalu jsem si sedla a Charles hned vystartoval pro případ že bych spadla.

„ Opatrně. Dost jsi krvácela." řekl mi.

„ Jak dlouho jsem byla mimo?" zeptala jsem se ho slabě.

„ Asi tři hodiny. Kluci byli dost v vyděšení,ale Max jim to teď vysvětluje." odpověděl mi a já kývla. Pomalu jsem se zvedla a Charles mě přidržoval.

„ Potřebuju si dát sprchu." oznámila jsem mu a on kývl. Pomalu jsme došli do koupelny a já se zastavila. „ To tady budeš po celou dobu co se budu sprchovat ?" zeptala jsem se ho a šibalsky se usmála.

„ Když to bude potřeba." odpověděl mi a já protočila očima protože jsem věděla na co naráží.

„ Pane bože Charlesi. Nejsem ta která potřebuje ochranu. Umím se o sebe postarat." řekla jsem trochu naštvaně .

„ Dneska to tak nevypadalo. Kdybych tam neskočil tak bys možná už nežila." Charles se bránil.

„ Měls mě tam nechat." řekla jsem mu a hned jsem si zakryla pusu.

„ Co to znamená?" zeptal se mě.

„ To že máš vypadnout ať se můžu osprchovat." odpověděla jsem mu a vytlačila jsem ho z koupelny. Vyslíkla jsem si triko a kalhoty. Podívala jsem se do zrcadla na ty rány. Nevypadali hluboce ale na dotek jsem vždy sykla bolestí.

Podívala jsem se na dveře a viděla jsem Charlese jak na mě civí. Hned jsem je zavřela a rovnou zamkla a šla jsem do sprchy.

Po sprše jsem si uvědomila že v koupelně nemám žádné oblečení. Obmotala jsem si kolem svého těla ručník a vyšla jsem z koupelny. Charles se hned postavil a podíval se na mě.

„ Já uhm... zapomněla jsem si tady oblečení." řekla jsem mu a přitáhla si ručník víc k tělu.

„ Uh jo." Charles mi podal tašku a já si ji převzala. „ Já uhm půjdu nahoru." řekl mi a já kývla. Bylo trapné ticho,ale pak se Charles otočil a odešel. Já se rychle převlíkla do tohoto.

A udělala jsem si vysoký drdol. Rozhodla jsem se že půjdu nahoru za ostatními. Když jsem přišla tak se na mě všichni otočili.

„ Čau." mávla jsem na všechny a sedla jsem si vedle Maxe.

„ Uhm ahoj žraločí holko." řekl mi ten chlap okolo 30.

„ Pánové tohle je Zoe. Zo tohle je Daniel Riccardo, Carlos Sainz,Lando Norris a Charlese už znáš." Max nás všechny představil a všichni se na mě usmáli.

„ No rád tě poznávám, ale nechtěla bys nám vysvětlit proč si plavala a proč z tebe málem byl oběd pro žraloky?" zeptal se mě Carlos.

„ No delší vyprávění..." odpověděla jsem.

„ Máme hodně času." řekl Lando a já se podívala na Maxe ať něco řekne.

„ Je to citlivý téma kluci. Nechte ji vydechnout." Max se konečně ozval a dal mi ruku kolem ramen. Všichni se na nás podezíravě podívali.

„ Takže ty a Max?" zepta se Danny. Já se podívala na Maxe a on zase na mě. Oba jsme udělali znechucený obličej.

„ Fuj. Ne nikdy." řekla jsem jako první.

„ Zo je pro mě jako sestra. Známe se od malička vy jelita. " dodal Max a já kývla v souhlas.  S klukama jsme se bavili ještě hodně dlouho a Charles byl celou dobu potichu.

„ Hele už půjdeme spát. Jsme dost unavení." řekl Danny za Landa a Carlose.

„ Má recht. Tak zítra žraločí dívko." řekl Lando a společně s Carlosem a Dannym odešel.

Charles se začal taky zvedat. „ Taky už půjdu." řekl nám.

„ Počkej." řekla jsem a Charles se hned zastavil a otočil se na mě. „ Je tu něco co byste měli oba vědět." řekla jsem. Charles se znovu posadil a napnul se. Vypadal dost vážně a Max taky.

„ Povídej." vyzval mě Max.

„ To co se stalo...to proč tady vůbec nějací žraloci byli mělo důvod..." začala jsem. Oba mi dali pohled abych pokračovala.
„ Když jsem byla ve městě ti dva chlapy z dřívějška tam byli taky. Všimli si mě a šli po mně. Utekla jsem jim ale jeden po mně vystřelil a ta kulka mě škrtla o rameno. Shodou náhod se mi zastavil motor a byla jsem od lodi moc daleko tak jsem se rozhodla plavat. Pak už víte co se stalo..." dopověděla jsem a oba se na sebe vážně dívali.

„ Co tam vůbec dělali?" zeptal se nás Charles.

„ Lepší otázka zní jak tě vůbec mohli najít." řekl Max a mě to v ten moment došlo .

„ Dej mi tvůj telefon." řekla jsem Charlesovi a nastavila před něho ruku. Nechápavě se na mě podíval. „ Dělej." dodala jsem a to mi ho konečně dal. Společně s mým telefonem jsem ho hodila do hlubin oceánu.

„ Proč jsi to udělala?" zeptal se mě naštvaně Charles.

„ Jestli věděli kde jsme tak jednomu z nás museli napíchnout telefon a myslím že nechceš umřít na utopení nebo sežrání." vysvětlila jsem mu.

„ Hele lidi strašně rád bych si s vámi povídal,ale už jsem taky dost unavenej takže taky půjdu." řekl nám Max a objal mě a pak odešel. Já už byla taky na odchodu,ale tentokrát mě zastavil Charles.

„ Můžeme si promluvit?" zeptal se mě už trochu klidněji. Já jen kývla a sedla si naproti němu. „ To co se odpoledne stalo..."

„ Myslíš to jak jsem málem skončila jako oběd pro ty nestvůry?" zeptala jsem se ho s úsměvem na tváři.

„ Ne myslím tu pusu." řekl a můj úsměv hned zmizel. „ Něco jsen cítil a vím že jsi cítila to samí.."

„ Charlesi počkej.." přerušila jsem ho. „ Jo cítila jsem to taky a vím co máš na jazyku,ale takhle láska nevypadá..."

„ Dej mi aspoň šanci." poprosil mě a já se smutně pousmála.

„ Když jsem naposledy někomu dala šanci umřel mi v náruči." řekla jsem tichým hlasem a pak se podívala zpátky na něj. „ Myslím si že si skvělej kluk a výbornej závodník,ale já nejsem pro tebe vhodná Charlesi. Jsem v podstatě magnet na vše špatný a já nechci aby se ti něco špatného stalo." Odmlčela jsem se. „ Další osobě už ne..." řekla jsem potichu a začala se zvedat.

„ Lituji." smutně jsem se na něj podívala a on se podíval do země. „ Dobrou noc " řekla jsem mu a bez odpovědi jsem odešla do našeho pokoje.

המשך קריאה

You'll Also Like

52.8K 2.4K 42
Ria se již odmalička dívala na těch dvacet jezdců, co riskují své životy, proto, aby vyhráli. Bylo to něco, co spojovalo ji a jejího otce. Nakonec, v...
6.1K 262 24
Mít sourozence, co je úspěšný je těžké obvzláště, když vám to dává často najevo. Carlos a Isabel takový problém nemají, podporují se navzájem ve všem...
3K 200 33
Vtípky nebo roztomilé momenty z dvou úžasných sportů - motosportů. Formula1 a MotoGP. Zároveň je to snaha dostat tyto dva sporty do podvědomí více li...
14.7K 960 40
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...