Királyi esküvő

By Feketealkony16

15.2K 1.7K 158

Két rendőrautó, egy limuzin és a TV hiradó is itt volt. Majd a limuzin ajtaja kinyílt és a... Nagymamám lépet... More

Első
Második
Negyedik
Ötödik
Hatodik
Hetedik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Tizenegyedik
Tizenkettedik
Tizenharmadik
Tizennegyedik
Tizenötödik
Tizenhatodik
Tizenhetedik
Verseny/Választás
Választás!
Tizennyolcadik
Interrijú!
Tizenkilencedik
Huszadik
A választás győztese!
Huszonegyedik
Huszonkettedik
Huszonharmadik
Huszonnegyedik
Huszonötödik
Huszonhatodik
Huszonhetedik
Huszonnyolcadik
Huszonkilencedik
Harmincadik
Harmincegyedik
Harminckettedik

Harmadik

694 83 10
By Feketealkony16

Vladimir pov.
Másnap reggel nagymama eltűnt. Csak egy cetlit hagyott az ágya helyén. Anya ujjongott mert a jelek szerint a nyugdíjpénzt sehová se írta át. John már azt tervezgette, hogy videójáték barlangot csinál a szobájából. Csak mérgesen néztem őket és igyekeztem távol maradni tőlük. Anya egy teljes év szobafogságra ítélt és megparancsolta, hogy szakítsak meg minden kapcsolatot Igorral. A telefonomat szerencsére nem vette el és rá tudtam venni a vőlegényemet, hogy elkéreckedjen délben. Már nagyon izgatott voltam, hogy mi lehet nagymama meglepetése. Negyed óránként néztem az időt, majd pontban délben kitereltem a családot, azzal, hogy mutatni akarok valamit. Igor meglepetésemre már odakint állt, de az útra meredt tátott szájjal. Követtük a tekintetét és nekünk is leesett az állunk. Két rendőrautó, egy limuzin és a TV híradó is itt volt. Mi a franc? Majd a limuzin ajtaja kinyílt és a... Nagymamám lépett ki belőle, de egy csodaszép ruhát viselt kalappal és egy gyémánt brossal. Egy férfi követte őt, ugyanannyi idős lehetett mint ő, de ő katonai díszruhát és koronát viselt a fején.
— Drága, Philip! Had mutassam be a családomat! A lányom Helen, a fiatalabb unokám John és persze az új korona hercegünk Vladimir és a vőlegénye, Igor! — mutatott rajtunk végig nagymama. Anyám is alig találta a szavakat, velem együtt.
— Nagyon örvendek! A nevem III. Philip Leopold Renaldy, egy kis sziget, Tanuvatu királya vagyok. Mivel nincs saját örökösöm, ezért a feleségem rokona fogja átvenni a trónomat. Három lehetséges jelölt volt, ezek vagytok ti. A feleségem együtt élt a jelöltekkel, hogy lássa ki méltó a trónra. Egy hónap után világossá vált, hogy Vladimir a tökéletes jelölt a trónra. E perctől fogva a hercegi címet fogja viselni és ha megkoronázzák ő lesz I. Vladimir király. — mondta a király elég hangosan, hogy mindenki hallja. Az újságírók kattogtatták a kameráikat és a TV is felvette az egészet. Egy öltönyös férfi odalépett hozzám és egy bíbor, aranyhímzéses köpenyt terített a vállamra.
– Gratulálok, fenséges herceg! — hajolt meg előttem, mire elpirultam. Szokatlan volt a dolog, hogy valaki előttem hajol meg, és hercegnek hív. Anyámék még mindig csak álltak, Igor azonban elmosolyodott.
— Szépséges hercegem! —hajolt meg mire elnevettem magam. Annyira szeretem.
— De...De...Te hozzámentél egy királyhoz és nem is mondtad el?! — sipította anyám. Nagyi egy mérges pillantással jutalmazta.
— Philip akkor még csak herceg volt. Ellenezted a házasságunkat anélkül, hogy megismerted volna! Az apja 80 évig uralkodott és fél éve adta át neki a trónt. — magyarázta nagymama.
— De...Ő nem lehet király! Hisz egy férfihoz akar hozzámenni! Ez gusztustalan! — visította John. Erre azonban a király felelt:
— A meleg házasság Tanuvatun teljesen legális, mi több, számtalan uralkodó élt is ezzel a joggal. — mondta kimérten, majd hozzánk sétált. - Te vagy a trónom várományosa. Te pedig a vőlegénye! Ha vállaljátok, akkor együtt kormányozhatjátok a királyságot. Mindent megtanulhattok mielőtt átadom nektek és bármikor visszaléphettek. — mosolygott megnyugtatóan. Kedves ember volt. Kérdően Igorra néztem, aki bólintott.
— Vállaljuk felség...Illetve, ha megengedi, szólíthatom önt nagyapának? — kérdeztem. Erre a király felnevetett.
— Imádnám! Nincs gyerekem, de mostmár van egy unokám és ez kárpótol. Induljunk is! — tapsolt, mire a sofőr kinyitotta az ajtót.
— De ez nem helyes! Én vagyok a lányod! Nekem kéne uralkodnom! — sikitotta anyám, de már nem figyeltünk rá. Elhajtottunk az új életünk felé.

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 550 62
°°°°°Saját magam által szerkesztett borítók.°°°°° ♡☆°általában versenyekre.♡☆° □~De van, hogy csak úgy.~□ 《¡*☆Ha valakinek kedve van rendelésre is...
8.3K 1.7K 113
Kell ezt még tovább regélni? Kukkants bele!
1.3K 57 18
Sziasztoook. Ez itt egy új Azis sorozat. Neve: Bulbaba Itt egy kis bevezető 👉: Sziasztok én Cserháti Réka vagyok. Van 4 nagyon jó barátnőm akiket úg...
15.2K 1.7K 36
Két rendőrautó, egy limuzin és a TV hiradó is itt volt. Majd a limuzin ajtaja kinyílt és a... Nagymamám lépett ki belőle, de egy csodaszép ruhát vise...