Predestinați

PetrescuRobertaIlina

19.3K 1.2K 100

Nu mă vrea. Nu mă iubește. Atunci de ce, de ce nu mă lasă să plec? În urma unei promisiuni făcute mamei ei, S... Еще

~Datoria unui rege~
~Seara balului~
~Seara balului 2~
~Alegerea~
~Viitoarea regină~
~Răni nevindecate~
~Pregătirile de nuntă~
~Pregătirile de nuntă 2~
~Trecut și prezent~
~Regele și Regina~
~O veste șocantă~
~Provocare~
~O seară de coșmar~
~Ce s-a schimbat?~
~O moarte învăluită în mister~
~Sentimente contradictorii~
~Jocuri permise~
~Promisiune încălcată~
~Cine e mai puternic?~
~O altă ea~
~Proba limitei tristeții~
~O iubire imposibilă~
~Ce vreau să protejez~
~Restul e tăcere~
~Misterul se adâncește~
~Istoria se repetă~
~Un coșmar în ziua mare~
~Despre viitorul care nu a mai venit~
~Femeia misterioasă~
~Încă o minciună~
~Pe urmele unei fantome~
~O mică încălcare a ordinelor~
~Teamă și furie~
~O luptătoare superbă~
~Pericole la fiecare pas~
~Un moment de nesiguranță~
~Umbra transparentă~
~Cât se poate de vie~
~Necunoscutul înfiorător~
~Nu știu ce să fac~
~Totul sau nimic~
~Trebuie să iau o decizie~
~Spune-mi~
~Un simplu refugiu~
~De ce?~
~Copilul sortit~
~Trebuie să plece~
~O iubire neîmpărtășită~
~Acasă~
~Intuiția unei mame~
~Selena~
~Durere și lacrimi~
~Pe scurt~
~Nimic nu începe dacă nu acționezi~
~Rana este locul prin care lumina intră în tine~
~Nu voi renunța ușor~
~Savurez fiecare clipă~
~A mea~
~Luna clanului Moon~
~Singura femeie din viața mea~
~Înapoi în gura lupului~
~Adevăratul motiv~
~Legăturile dintre mamă și fiică~
~Timpul se scurge~
~Planul diabolic continuă~
~Ce am făcut?~
~Un strigăt de durere~
~Omoară-mă~
~Trezește-te~
~Capcană~
~Nu poate fi mort~
~Trebuia să știu~
~Surpriză~
~Din lac în puț~
~Un războinic misterios~
~Identitatea războinicului misterios~
~Cu prezență impunătoare-legendarul alpha~
~Există doar devenire~
~Secretul vieții~
~Coroana~

~Un vizitator nou~

214 16 0
PetrescuRobertaIlina

Selena

-Chiar crezi că Rowena nu știa că Rosella era în viață? întreabă Emma.

James și Rosella erau la câțiva metri distanță de noi, iar Rowena a plecat până la urmă, dar nu înainte să insiste că amândoi trebuie să își anunțe prietenii că ea era în viață.

Nu voiam să fiu aici când asta se va întâmpla. Nu puteam sta aici să văd cum toți îi felicită pe cei doi. M-ar durea și mai tare.

-Nu cred. Nu pot spune sigur, dar ceva nu se leagă. 

Povestea Rosellei sună prea nebunească pentru a fi adevărată. Iar felul în care se purta Rowena...Eu cred că știa de la bun început. Și nu e vorba că a anunțat-o cineva, e mai mult de atât. Cred că cele două sunt mână în mână. Nu înghit minciunile lor. 

-Și eu cred la fel. Nu știu cum să scot la iveală adevărul de la ea.

-Nu știu dacă James ar vrea asta.

Emma mi-a atins brațul ușor.

-Crede-mă, fratele meu deja are sentimente pentru tine. Va vedea prin minciunile ei până la urmă, acum este doar în șoc și îi va lua ceva să treacă peste. Nu-l pot învinovăți. Cu toții am crezut că e moartă.

-Nu sunt atât de sigură de asta. Rosella e perfectă. De ce James nu o vrea înapoi acum că s-a întors?

Ochii Emmei s-au mărit.

-Perfectă? a întrebat. E departe de a fi perfectă. Tu ești cea care e perfectă cu adevărat, Selena. Sunt sigură că toți au văzut asta, inclusiv fratele meu.

Am roșit. Speram ca James să aibă aceași părere despre mine. Privirea mea s-a îndreptat asupra lor, nu aveau o conversație prea plăcută. O puteam simți în tonul vocii lor...creștea cu trecerea fiecărei secunde. Am reușit să prind un fragment din discuția lor. Se pare că Rosella le-a ordonat oamenilor lui James să facă ceva pentru mătușa ei. Să o conducă în siguranță înapoi...Asta a redus securitatea acestui loc. Știam cât de mult voia James să mențină siguranța acestei case...Era important pentru el pentru că voia să fiu în siguranță. Eram sigură că voia să facă același lucru și pentru Rosella. Nu voia să o piardă a doua oară. Am studiat-o pe Rosella. Era mult mai ușor acum când nu se uita la mine. Părul ei era prins în coadă. Iar în frunte avea o cicatrice mică. Sprâncenele ei s-au arcuit când m-a prins uitându-mă la ea. A venit spre noi cu o privire răutăcioasă. Eram sigură că ce va scoate pe gură va fi oribil. Simțeam asta deja.

-Înainte să vin aici, am auzit pe cineva vorbind despre sora ta, a spus peste umăr privindu-l pe James. Poate Selena și Emma pot confirma dacă este adevărat sau nu.

Emma și cu mine ne-am uitat una la cealaltă confuze. Ce putea auzi și de ce se uita așa la noi?

Fir-ar!

-Am auzit că sufletul ei pereche este un Boswell. Nathan Boswell.

Între noi a avut loc o pauză lungă după confesiunea ei. Vulpe șireată!

Cum a știut despre asta? Nu putea afla fără să întrebe în stânga și în dreapta sau să sape adânc. În plus nimeni nu știa despre asta, doar Emma cu mine și acel Nathan Boswell. În cel mai rău caz și oamenii lui. Dar pun pariu că oamenii lui James nu știau. Nici măcar el nu știa despre asta.

Ne-am uitat șocate una la cealaltă. Știam că James va înnebuni. O va lua razna pentru că i-am ascuns asta.

-E adevărat? întreabă răsucindu-se spre Emma.

 Buza de jos i-a tremurat când l-a înfruntat. Oh, ce mult îmi doream să o plesnesc pe femeia aia. Puteam vedea cât de fericită era atunci când o rănea pe Emma. Era acel zâmbet răutăcios de pe fața ei care o dădea de gol. Abia aștepta să se întâmple asta. De ce ar face așa ceva? Nu doar că a făcut lucrurile dificile pentru Emma, dar îi punea viața în pericol lui James. Asta am încercat să evităm în tot acest timp. Nu i-am zis lui James pentru că am vrut să-l protejăm. Rosellei nu îi păsa de siguranța lui? Femeia asta gândește vreodată înainte să deschidă gura? 

-James, șoptește Emma. Știu că am ținut secret acest lucru, dar nu voiam să îți pun viața în pericol sau să te amestec în problemele mele. Mă voi ocupa singură de asta.

James a făcut un pas spre sora lui.

-Nathan a fost responsabil pentru acea amenințare? Ei sunt cei care aproape au omorât-o pe Selena? El ți-a amenințat viața?

Emma a tremurat la auzul vocii lui și a refuzat să îi răspundă la întrebări.

-RĂSPUNDE-MI! urlă.

Am auzit un zgomot puternic de afară și totul s-a întâmplat atât de repede. Cu un minut în urmă James țipa la Emma să îi răspundă, iar în clipa următoare, un corp s-a izbit de el.

Am țipat când cei doi au început să se răstogolească pe jos, luptându-se.

Emma înghețase, iar eu n-am mai stat pe gânduri. Am prins strâns unul dintre scaune și l-am lovit pe bărbat în spate. Nu l-a afectat deloc. Nici măcar nu s-a clintit. Nu era niciun dubiu, tipul era la fel de puternic ca James. James l-a împins, rostogolindu-se deasupra lui. A început să îl strângă de gât. Abia atunci am recunoscut tatuajul de pe pieptul lui. Mi-a luat ceva să îmi dau seama ce era...Doamne! Era un Boswell.

Oameni în jachete de piele au intrat și l-au tras pe James de pe el. Eram atât de confuză. Unde erau oamenii lui James? De ce nu erau aici? Cum au intrat acești oameni? Apoi mi-am amintit că Rosella a trimis o mare parte din oamenii lui James cu mătușa ei. Era doar o coincidență sau era mai mult de atât?

A fost nevoie de o singură privire la acești necunoscuți și am știut că toți făceau parte din clanul Boswell. Au venit să își termine treaba? Viața Emmei era cu adevărat în pericol de data asta?

-Nu am venit aici pentru o luptă Nathan, am venit să îți luăm sufletul pereche și să plecăm, a spus unul dintre bărbați.

Acela era sufletul pereche al Emmei? Un bărbat înalt cu părul blond și ochi albaștri pătrunzători. Corpul lui era bine definit. Ce...

-Sora mea nu merge nicăieri! strigă James pregătit să atace din nou.

-Soră? întreabă unul dintre ei. 

Se uitau confuzi unii la ceilalți. Nu știau că Emma este sora lui James?

-Nathan a primit o scrisoare în care scria că sufletul lui pereche este în pericol și că a fost răpită. Am venit să o salvăm.

-Minciuni! strigă James. Acești oameni au fost trimiși de Nathan ca să îmi omoare sora. Au confundat-o cu soția mea și dacă nu aș fi ajuns la timp, nu mai era aici acum!

Nu s-a gândit de două ori înainte să mă numească soția lui. Încă mă considera soția lui? Probabil i-a scăpat.Nathan s-a uitat la Emma și privirea din ochii lui era inconfundabilă. Privirea lui era arzătoare în timp ce o scana pe Emma din cap până-n picioare.

-Cine erau acei oameni? a întrebat. Descriei!

-Nu merg nicăieri cu tine, a strigat Emma. Ai încercat să mă omori! Știu că nu mă vrei și am învățat să trăiesc cu asta. Nu văd de ce ai simțit nevoia să trimiți alți oameni să mă omoare! Vreau doar să îmi trăiesc viață fără tine! Deja nu mă vrei în viața ta și sunt de acord cu dorința ta. Doar lasă-mă în pace!

-Ce vrei să spui că am trimis oameni să te omoare?

Emma și-a dat ochii peste cap.

-Ar trebui să știi! Tu ești cel care i-a trimis. Te rog, vreau să îmi trăiesc viață fără tine. M-ai respins la prima vedere, așa că lasă-mă în pace, te rog.

Mușchiul maxilarului lui Nathan a zvâcnit. 

-Este în siguranță, spune unul dintre oamenii lui așezându-și mâna pe umărul lui. Am venit aici să ne asigurăm de asta, frate. Logodnica ta vine astăzi. Trebuie să ne întoarcem înainte să ajungă.

Frate? El era fratele lui Nathan? Acum că a adus vorba, semănau. Stai așa, logodnică? Mă durea inima când am văzut larimile din ochii Emmei. Nu îmi puteam imagina cum se simțea la auzul acelor cuvinte. Am văzut cum corpul ei a început să tremure și îmi făceam griji pentru sănătatea ei. Nu părea că face prea bine...veștile au zguduit-o destul de rău.

Ochii mei s-au mărit de spaimă când am văzut-o leșinând în fața noastră. M-am întins repede și am prins-o înainte să cadă.

-Emma, șoptesc strângând-o la piept.Nathan a încercat să pară neafectat, dar pumnii lui încleștați și venele de pe gât îl trădau. Voia să fie lângă ea. Se lupta cu proprile lui instincte și nu îmi pot imagina cât de greu îi este...Voia să aibă grijă de ea. Nu își dădea seama că se distruge de unul singur.

-Trebuie să plecăm înainte ca acești oameni să se trezească, spune fratele lui.Ce voia să însemne asta?

-Ce le-ai făcut oamenilor mei?

-Nimic major, doar i-am injectat cu unul dintre micuțele noastre experimente. Ar trebui să se trezească în următoarele minute.

-Nu voi uita asta, Boswell! strigă James încercând să se apropie de el, dar l-am prins de mână și am dat încet din cap, implorându-l din priviri să nu mai facă niciun pas în plus.

-Tocmai ai fost adăugat pe lista mea neagră. Ai face bine să ții garda sus.

Nu păreau prea îngrijorați de amenințarea lui James.

-Te așteptăm.

Corpul meu s-a mai relaxat după ce au plecat, lăsându-ne singuri. James s-a așezat lângă mine pe podea când Emma și-a revenit.

-Adu-mi niște apă, spun. James fuge în bucătărie și se întoarce cu un pahar plin cu apă. Îl iau și o ajut pe Emma să bea câteva guri.

Mi-am trecut brațul după mijlocul ei și i-am făcut semn lui James spre canapea. M-a ajutat să o așez și i-am luat mâna într-a mea. Ochii ei părau triști și distanți.

-Va fi bine, șoptesc. Suntem aici pentru tine. Vom trece împreună peste toate astea.

A încuviințat încet în timp ce lacrimile continuau să i se rostogolească pe obraji.M-am întors când am auzit pași și l-am văzut pe James ieșind pe ușă. M-am ridicat imediat și l-am urmat. Îmi era teamă că va merge după cei din clanul Boswell de capul lui. M-am oprit când am văzut stadiul în care se aflau oamenii lui James. Erau cu toții la pământ. Cu ce doamne iartă-mă au fost injectați mai exact? Cei din calunul Boswell erau cunoscuți pentru tehnologia avansată pe care o dețineau, dar asta era prea de tot.

James și-a scos telefonul și a sunat pe cineva. Nu aveam idee ce plănuia, dar eram îngrijorată. Bruce și Alex au venit alergând spre noi.

-Aduceți niște doctori. Cineva să se asigure că sunt bine. Restul haitei ar trebui să ajungă aici curând.Cei doi au încuviințat și i-au urmat ordinele. L-am urmat pe James înapoi în casă. S-a îndreptat direct spre Emma.

-Nu am de gând să stau cu mâinile în sân și să văd cum acei oameni nu te respectă. Știu cine e cel mai mare inamic al lor. Și am o relație foarte bună cu acei oameni. Te voi căsători cu el! Crede-mă...asta îl va omorî pe Nathan. Când va vedea cu cine ești...

Emma s-a uitat la fratele ei ca și cum a înnebunit dea binelea. 

-Nu mă căsătoresc cu cineva care nu e sufletul meu pereche.

-În cazul în care nu ai realizat, Emma, sufletul tău pereche a ieșit din peisaj. E un Boswell, au fost crescuți de mici să își urască perechea. El trece peste în timp ce tu trăiești în trecut. Trebuie să faci acelasși lucru. Sunt fratele tău, lasă-mă să fac asta pentru tine.

Mi-am așezat mâna pe umărul lui, sperând că îl pot opri din a face cea mai mare greșală posibilă.

-Te rog, oprește-te. Nu îi face una ca asta, James. Merită să aleagă cu cine vrea să fie. Nu o forța să se căsătorească cu cineva care nu e sufletul ei pereche. Nu îi distruge viața. 

S-a întors spre mine cu o privire pe care n-am mai văzut-o până acum. Mi-am luat mâna de pe el când am văzut furia care ardea în ochii lui. E prima dată când mă privea așa și mă durea. 

-De ce mi-ai ascuns asta? De ce mi-ai ascuns adevărul? Știai de mult timp, nu-i așa?

Продолжить чтение

Вам также понравится

314K 21.3K 75
Alice este fiica răpită de vampiri a vârcolacilor Ben şi Camy Clark. În urma unui atac copila de aproape un an este transformată în om de către o vr...
Dulce răzbunare Petrescu Roberta Il...

Про оборотней

2.4K 227 54
Volumul II al seriei Sânge Albastru Încă de când era copilă, a fost o regină. De copilă, a învățat să lupte, să se apere singură. Știe cum să își păs...
Alpha's Daughter Tigroaica_02

Про оборотней

289K 18.7K 87
Heaven Hale este fiica puternicului Alpha Suprem Derek Hale. Este o fire uneori timida, firava dar a mostenit si cateva trasaturi de la tatal sau mai...
✔Night Whispers M!st

Про оборотней

209K 16.1K 84
✔ Night Whispers (Șoaptele Nopții) "E nevoie de doi pentru a minți: unul pentru a spune minciuna și celălalt pentru a o crede." Persoanele cu două fe...