Capitolul IX - Adevărul

334 32 2
                                    

[Kathleen's P.O.V.]

   Eram acolo, pe acea străduță pustie, împreună cu Ciel și Sebastian încercând să prindem un criminal în serie doar pentru a o face pe Regina Angliei fericită.

   Și când mă gândesc că aș fi putut lua sub asediu Londra, ba nu, toată Anglia de o sută de ori până acum, și nu ar mai fi trebuit să umblu noaptea după tot felul de nebuni de dragul unei bătrânele mă ia cu dureri de cap.

   Dar acea senzație nici nu poate fi comparată cu cea pe care am avut-o când am văzut chipul criminalului.

- Grell Sutcliff, îl aud pe Ciel spunând.

   Deci Ciel a mai avut de-a face idiotul ăsta înainte. Hm, lucrurile încep să devină interesante.

-Ah, Sebas-chan, iată ca ne întâlnim din nou. Trebuie să fie soarta cea care ne-a adus pe același drum. Asta înseamnă că suntem meniți să fim împreună!

   Tipic Grell. Se comportă de parcă eu și Ciel nici nu am exista. Cred ca de când se știe acordă atenție doar propriului său aspect și bărbaților din jurul său.

   A urmat apoi un lung, poate prea lung, moment în care Grell se tot dădea pe lângă Sebastian, bolborosind niște lucruri fără sens despre faptul că el ar fi un vânător al iubirii și alte bazaconii care mă făceau să mi se facă rău. Jur pe propria pentagramă că dacă mă mai trimite Regina după criminali psihopați, nu mă duc chiar de-aș ști ca îmi retrage toate onorurile.

-Grell, vorbi în cele din urmă Sebastian. Am venit astăzi aici, împreună cu tânărul meu stăpân și contesa de Harukka, pentru a îl prinde pe cel ce a luat atâtea vieți omenești provocând tristețe Majestății Sale. Având în vedere faptul că este destul de clar că tu ești acela, trebuie să îmi fac datoria de majordom și să îndeplinesc ordinele stăpânului meu, scăpând imediat de tine.

-Sebas-chan aștea---.  Dar nu apucă să își termine fraza, căci primi o lovitură zdravănă.

   Urmă apoi o luptă aprinsă între Sebastian și Grell, timp în care eu și Ciel priveam totul calm, de parcă ne uitam la ceva absolut normal.

-Ah, Sebas-chan. Nici nu ai idee cât mă doare faptul că nu vrei să renunți la puștiul ăla afurisit și să vii cu mine. Cred că va trebui să scap singur de el.

   Ceea ce s-a întâmplat în continuare a fost prea rapid și nu îmi mai aduc aminte mare lucru. Tot ce îmi amintesc e că Grell s-a năpustit cu securea morții asupra lui Ciel, iar eu a sărit din reflex ca să îl protejez. După aceea, totul a devenit negru.

[Ciel's P.O.V.]

   Securea lui Grell era gata să mă lovească. Mă așteptam ca Sebastian să o împiedice la timp să mă rănească, dar altceva a fost. Deschid încet ochii și o văd pe Kathleen în fața mea, cu pieptul străpuns de securea lui Grell.

-Nu..., am șoptit eu.

   Apoi, când Grell și-a retras securea, recordul ei cinematic începe să se scurgă ușor din ea.

_______________________________________________________________________

   Toată viața mea, părinții mei au încercat să mă facă să deosebesc binele de rău. Mi-au oferit tot ce am vrut, și pot spune că am fost fericită alături de ei. Pot spune că am avut o copilărie frumoasă.
  
   Cu toate acestea, la vârsta de 6 ani, familia mea a trebuit să se mute în Franța din motive financiare. Mama spunea că nu trebuie să îmi fie frică de o asemenea schimbare și că e sigură că mă voi adapta repede la noul mediu.
Dar nu schimbarea era cea de care ma temeam eu.

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum