Capitolul XV - Schimbări

224 23 0
                                    

[Ciel's P.O.V.]

În sfârșit mă trezesc din somnul adânc care m-a cuprins. Deschid ochii și realizez că nu mă mai aflu la conacul meu. Eram într-o cameră mare, unde totul era colorat în negru. Mă ridic în capul oaselor. Eram întins pe un pat imens, acoperit cu un cearceaf de satin negru.

Mă uit în jur, și o văd pe Kathleen stând pe pervazul unei ferestre citind o carte. Încă nu și-a dat seama că m-am trezit.

-Kathleen, o strig încet. Unde mă aflu?

De cum mă auzi, Kathleen se dădu jos de la locul ei, și aleargă spre mine.
-Ciel! În sfârșit te-ai trezit! Cum te simți? Te doare ceva?

-Nu, mă simt bine...cred. Ce s-a întâmplat? Unde suntem? Unde e Sebastian?

-Ne aflăm în cel de-al șaselea cerc al Iadului, explică ea, la reședința regală. Sebastian așteaptă afară, dar cum știi deja, contractul tău cu el a fost rupt.

Da...acum îmi amintesc, am acceptat ruperea contractului cu Sebastian, pentru a forma o legătură cu Kathleen. Oare Sebastian mă urăște pentru că am făcut o astfel de alegere?

-Ciel? Ciel! Ce ai? Ești bine? Spune-mi, simți ceva ciudat?

Acum că mă gândesc mai bine, da, mă simțeam oarecum diferit. Era ca și cum propriul meu corp nu îmi mai aparținea. Era...o senzație foarte greu de descris.

-Eu...corpul meu...se simte diferit, mă bâlbâi eu. Eu...

Kathleen se uită la mine atent, apoi pare să își dea seama ce e în neregulă cu mine.

-Hmm,...se pare că semnele tale vitale încep să se oprească, explică ea. Nu-ți face griji, e normal, e unul dintre efectele imortalității. Totuși, corpul tău va continua să se dezvolte până la vârsta de șaisprezece ani, vârsta la care un demon devine matur. Acum ar trebui să te odihnești puțin. Ceremonia va începe curând.

-Ceremonie?, mă panichez eu. Ce ceremonie?

-Ceremonia în care vei deveni '' proprietatea '' mea în mod oficial. Mi-aș fi dorit să te pot scuti de acest lucru, dar din păcate nu pot. Acum te rog, odihnește-te.

Spunând acestea, Kathleen mă ajută să mă întind pe pat, apoi mă sărută pe frunte și ieși din cameră.

[Sebastian's P.O.V.]

Mă plimbam agitat pe holurile palatului. Oare stăpânul meu este bine? Stai puțin...nu mai e stăpânul meu. Mă voi obișnui destul de greu cu acest lucru. Dar oare el se va obișnui cu acest mediu nou, și total diferit de cel cu care a fost obișnuit până acum.

Oare ceilalți îl vor accepta?

-Raum!, asta e vocea Majestății Sale. A venit să îmi aducă vești despre Ciel.

-Stăpână! Cum se mai simte? Este bine?

-Liniștește-te, Ciel e bine. Trebuie doar să se obișnuiască cu toate schimbările astea,dar nu-ți face griji, promit că voi fi alături de el.

Aceste cuvinte parcă m-au făcut să mă simt mai bine. Am încredere că Stăpâna își va respecta promisiunile.

-Raum! Vino să mă ajuți cu pregătirile pentru ceremonia lui Ciel. Mai sunt doar câteva ore.

Da, ceremonia. Momentul în care toți demonii îl vor recunoaște pe fostul meu stăpân ca '' proprietate '' a Reginei. Momentul în care legătura lor va fi oficială.

Sper că Ciel va trece cu bine peste toate astea.

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum