Capitolul VII - Suspiciuni

345 38 0
                                    

[Ciel's P.O.V.]

   '' Unde naiba e afurisitul ăla de demon când ai nevoie de el? ''

   Alergam disperat prin tot conacul în încercarea de a-l găsi pe Sebastian. L-am căutat peste tot, nici măcar atunci când am invocat contractul nostru Faustian nu am putut da de el. La naiba, și Kathleen a fost luată de oamenii aceia care au vrut să mă răpească în timpul balului. Sper că încă mai e timp să o salvăm, dacă nu, nu-l voi ierta pe Sebastian niciodată...

   Brusc, în timp ce goneam pe unul din culoarele conacului, m-am lovit de ceva, sau mai bine zis, de cineva.

-Ce nai---, SEBASTIAN! UNDE NAIBA AI UMBLAT?! AI IDEE DE CÂT TIMP TE CAUT? ȘI CE E CEL MAI IMPORTANT, KATHLEEN A FOST RĂPITĂ, IAR TU UMBLII DE CAPUL TĂU. ÎȚI ORDON SĂ TE DUCI IMEDIAT ȘI SĂ----

-Gata, gata Ciel, aud vocea lui Kathleen, care apare de după Sebastian. Nu este nevoie să țipi așa la el. Și-a făcut datoria. Imediat ce acei oameni îngrozitori au părăsit salonul, el a plecat pe urmele lor, și, Slavă Domnului, a reușit să mă salveze la timp. Dacă mai întârzia chiar și două minute, nu știu ce s-ar fi întâmplat. Datorită lui sunt cât se poate de bine. Ar trebui să fii mândru de faptul că ai un majordom așa de talentat.

   Mă uit când la Sebastian, când la Kathleen, nevenindu-mi să cred ceea ce aud. În tot acest timp, Sebastian s-a dus să o salveze pe Kathleen, iar eu am alergat ca un prost prin conac...

-Mă bucur că totul s-a terminat cu bine, reușesc eu să spun în cele din urmă. Cu toate acestea, este numai vina mea pentru ceea ce s-a întâmplat, și deși știu că nu merit acest lucru, îți cer totuși să ai puterea de a mă ierta. Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă securitatea conacului ar fi fost mai bună.

-Ciel, începu ea în timp ce îmi ridică ușor chipul cu degetele ei fine, pentru a mă uita în ochii ei. În niciun caz nu e vina ta pentru ceea ce s-a întâmplat. Să zicem că ai fi prevăzut faptul că acei oameni ne-ar fi atacat. Ce crezi că ai fi putut să faci? La cât de înarmați erau ți-ar fi trebuit o armată ca să le ții piept. Mai bine nu te mai gândi la asta, și bucură-te că în final toată lumea e bine. E târziu, culcă-te ca să te liniștești puțin. Ne vedem mâine. Noapte bună.

   Apoi ea s-a îndreptat spre dormitorul ei, iar eu spre al meu.

   Am scăpat în sfârșit de hainele acelea incomode pe care le-am purtat la bal, și mi-am pus în schimb o cămașă de noapte.

   Mă pregăteam să mă culc, când, deodată, am realizat ceva:

   Sebastian nu acționează niciodată pe cont propriu pentru a salva pe cineva în afară de mine, bineînțeles. De asemenea, are un comportament ciudat de față cu Kathleen. Pare să fie un fel de legătură între ei. O privește......cu mai mult respect decât mă privește pe mine, stăpânul lui. Să fi avut Kathleen un contract cu Sebastian? Și dacă este așa, atunci de ce nu i-a luat sufletul încă?

   Mii de astfel de gânduri îmi frământau mintea, până când am început să cred a era doar imaginația mea. Probabil stresul acumulat în această zi mă face să nu mai gândesc limpede.

   Mai bine aș merge la culcare.

[Kathleen's P.O.V.]

   Micul meu plan a funcționat perfect. Ciel a crezut absolut tot ce i-am spus cu privire la răpirea mea, și nu bănuiește nimic.

   Totuși, mi-a părut rău să văd cum ia vina asupra lui. Până la urmă, chiar nu avea ce să facă împotriva acelor oameni.

   Sper că se simte bine. Ideea că nu a putut să mă protejeze părea să-l fi afectat destul de tare. Nu vreau să se simtă prost din cauza asta.

   În fine, mâine dimineață la prima oră trebuie să mă reîntorc la Londra. Probabil nu îl voi mai vedea pe Ciel pentru un timp... . Cu toate astea, mă bucur că am avut șansa să îl revăd. După ce toți cunoscuții mei s-au îndepărtat de mine, el a rămas aproape singura persoană din viața mea.

   Știu că sunt un demon, și că astfel de lucruri nu ar trebui să conteze pentru mine, dar având în vedere că sunt încă pe jumătate umană, pur și simplu nu pot face nimic împotriva acestui lucru.

   '' Se spune că timpul face ca durerea să treacă ''

   '' Dar eu nu vreau să am nevoie de timp pentru a îmi vindeca   rănile''

  

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum