Capitolul I - Scrisoarea

1.3K 76 6
                                    

'' Întunericul,.. Întunericul te înconjoară. Vrea să te devoreze, puțin câte puțin. Dar eu,.., eu te pot ajuta să scapi Ciel, te pot ajuta... ''
_________________________________________________________________________

-My Lord, este timpul să vă treziți, spuse Sebastian în timp ce trăgea perdelele pentru a lăsa razele soarelui să intre în cameră.

Ma ridic încet în capul oaselor, căscând somnoros. Iar am avut acel vis straniu în care o voce ciudată îmi spunea ca poate să mă ajute.

Îmi scutur ușor capul, încercând să scap de toate aceste griji în plus și întind mana după ceașca de ceai pe care mi-o dă Sebastian, majordomul meu.

-Aroma asta..., este Ceylon?

-Da stăpâne, fabricat de Royal Doulton. De asemenea v-am pregătit pentru micul dejun o salată proaspătă cu somon și pain de campagne. Vă rog să mă urmați pana în salon.

Ca de obicei iau micul dejun în salon, apoi ma retrag în camera mea de studiu unde îmi petrec cea mai mare parte din zi.

-Sebastian, spun eu pe un ton plictisit. Programul de astăzi.

-Desigur, tinere stăpân. Imediat după prânz va veni profesorul Hugues pentru a va preda politica și economia, așa că vă rog să vă asigurați ca ați repetat lecțiile anterioare. Apoi, în această după-amiază, doamna Hayatte va veni pentru lecția de dans.

-Dans,... chiar am nevoie de chestia asta? Nu e de ajuns ca am si compania pe cap, mai am nevoie și de lecții de dans....

-Stăpâne, se spune ca dansul este foarte important în societate, și cu mare părere de rău vă spun că nu aveți nici o cunoștință în materie de dans. Oricine refuză să danseze la un bal este privit cu dispreț. Doar nu vreți să pătați numele '' Phantomhive '' astfel. spuse Sebastian cu un mic zâmbet pe față.

-În regula, am înțeles. Voi dansa. Acum lasă-mă să îmi încep treaba.

-Da stăpâne, răspunse Sebastian făcând o plecăciune scurtă , apoi ieșind din cameră și închizând ușa după el.

Cand în sfârșit se face liniște, încep să revizuiesc toate lucrurile pe care le am de făcut. Câteva acte pentru companie, scrisori, și produse care trebuia verificate și aprobate pentru a fi puse pe piață. Oftez ușor la vederea teancului de hârtii și mă apuc să deschid scrisorile.

Majoritatea sunt facturi sau invitații la diverse baluri, la care oricum, nu cred ca voi merge . Ma pregăteam să le dau deoparte, cand, una din ele, îmi atrage atenția. Era de la cineva pe nume '' Contesa de Harukka ''. Îmi pare cunoscut acest nume, dar nu știu de unde. În final deschid scrisoarea și încep să citesc:

Lord Ciel Phantomhive,

Mă numesc Kathleen Harukka, și am auzit prin intermediul Majestății Sale, Regina Victoria , de succesul companiei dumneavoastră. Regina mi-a spus de asemenea cât de bine vă descurcați în rolul de Câine de Pază Regal, și toate acestea la vârsta fragedă de doar 13 ani.
Îmi doresc foarte mult să vă întâlnesc personal, și de asemenea vă rog să îmi comunicați printr-o scrisoare dacă este posibil.

A dumneavoastră

Kathleen Harukka

Ciudat...acest nume îmi este teribil de cunoscut, dar nu îmi pot da seama de unde. În fine...probabil ca îmi voi aminti atunci cand o voi întâlni pe această '' contesă''.

_________________________________________________________________________________

Câteva zile mai târziu, la reședința Harukka.

-My Lady, my Lady! , o aud pe camerista mea strigând, în timp ce intra grăbită în camera mea de studiu. Ați primit o scrisoare!

-Dă-mi să văd, spun eu ușor nervoasă, întinzând mana după micuța bucată de hârtie.

După ce ma uit mai bine la ea realizez ca era ceva ce așteptam de mult timp.

-Deci acesta este răspunsul tău, șoptesc eu ca pentru mine, în timp ce împăturesc la loc hârtia. Ei bine, sunt sigură ca revederea noastră va fi cu adevărat interesantă.

-Anne, îi strig cameristei. Fă bagajele, plecăm într-o micuță călătorie.,

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum