Capitolul XIV - ''Proprietatea''

248 25 0
                                    

[Ciel's P.O.V.]

Având în vedere că până și Sebastian este mult mai îngrijorat în legătură cu siguranța mea de când a aflat că este posibil să fiu urmărit de acel Consiliu, presupun că sunt cu adevărat în pericol, și probabil ar trebui să mă gândesc mai bine la ce mi-a spus Kathleen. Totuși, îmi vine destul de greu să mă hotărăsc, pentru că știu mult prea puține lucruri despre demoni și nu sunt în totalitate sigur de riscurile pe care mi le asum.

Oare....dacă îl întreb pe Sebastian îmi va răspunde?

[Sebastian's P.O.V.]

În timp ce îi serveam ceaiul de după-amiază stăpânului meu, acesta își fixă privirea asupra mea, apoi spuse scurt:

-Sebastian, îți ordon să îmi spui tot ce crezi că ar trebui să știu despre demoni.

Deși este o cerință destul de...complicată nu pot refuza deoarece este un ordin de la stăpânul meu. Mă opresc o secundă pentru a revizui toate informațiile necesare stăpânului meu apoi încep:

-Presupun că vă interesează să aflați numai informațiile legate de situația dumneavoastră curentă așa că voi începe prin a vă spune că Iadul este împărțit în mai multe cercuri. Șase mai exact. În primul cerc din exterior își fac veacul demoni de cea mă joasă speță, demoni care pot doar să împingă oamenii spre păcate minuscule ca ura sau invidia. În ultimul cerc din interior locuiesc cei mai puternici demoni. Pe scurt, cei cu ranguri înalte, și cei care guvernează Iadul :Regina și Consiliul. În Iad noi demonii mai suntem împărțiți și pe familii, iar fiecare familie are câte un simbol faustian care o reprezintă. Există doar câteva familii mai importante, și toate sunt din al șaselea cerc. Familia regală este familia Mika'El, din care a făcut parte și fostul stăpân Lucifer. Din această familie face parte și actuala Regină, Kathleen, și de asemenea eu. Familia noastră are ca simbol faustian Inelul lui Solomon. Cât despre Consiliu, acesta este alcătuit din treisprezece cei mai puternici demoni. Am făcut și eu parte, cândva, din Consiliu dar am renunțat deoarece mă plictisea. Consiliul are rolul de a guverna Iadul în cazul în care Regina nu este prezentă , sau de a pedepsi demoni care se abat de la Legile Codexului. Încercând să vă influențeze viața, Majestatea Sa a încălcat una dintre cele mai importante legi, iar acum Consiliul încearcă să ia atitudine. Totuși, există un mod de a calma lucrurile : Acela de a deveni '' proprietatea '' Reginei. Odată ce ați devenit proprietate niciun Demon, sau orice altă ființă supranaturală nu se va mai putea atinge de sufletul dumneavoastră, iar datoria voastră va fi să îi fiți alături Reginei la nevoie, și să o țineți la curent cu tot ce se întâmplă în lumea umană. Deocamdată atât este de ajuns. Vă rog să mă scuzați acum.

[Ciel's P.O.V.]

Imediat ce Sebastian ieșit din camera mea de studiu am început să mă gândesc mai bine la tot ce am aflat. Deci Sebastian face parte din familia regală... Asta înseamnă că ar fi avut drept la tron? Cel mai probabil n-ar fi fost interesat deloc de acest lucru, așa cum a spus că și-a pierdut interesul și pentru funcția în Consiliu.

Oricum, nu asta e important acum. Trebuie să iau o decizie cât de curând posibil. Presimt că lucrurile nu vor mai fi așa de liniștite mult timp.

După ce am auzit și varianta lui Sebastian, opțiunea cu '' proprietatea'' nu mai părea un lucru atât de rău. Viață veșnică și ceva muncă de recunoaștere. Nu e foarte diferit de ceea ce fac acum. Aș fi un fel de Câine de Pază al Iadului. Cred că în sfârșit am ales.

[Author's P.O.V.]

Ușa salonului pentru oaspeți se deschise și Kathleen păși în cameră.

-Ei, Ciel? Te-ai hotărât?, întreabă ea, așezându-se la masă.

-Da., răspunse Ciel pe un ton hotărât, dar în care se putea citi emoția. Am hotărât, și aleg să devin ''proprietatea'' ta.

-Mă bucur că ai făcut această alegere, spuse Kathleen zâmbind. Acum, nu vor fi prea multe lucruri de făcut, având în vedere că ai deja amprenta faustiană. Va trebui doar să rupem contractul cu Sebastian, și să formezi o nouă legătură cu mine. Această legătură va fi puțin diferită decât cea pe care ai avut-o cu Sebastian, deoarece acum eu voi fi stăpânul, iar tu servitorul, dar, așa cum am primit, viața ta nu se va schimba de loc. Acum, întinde-te pe spate și închide ochii. Nu îți face griji, nu va durea absolut deloc, dar s-ar putea să leșini.

Ciel își poziționă capul pe spătarul scaunului pe care stătea, apoi închise ochii și așteptă. Kathleen îl privi pentru o secundă, apoi îi dădu jos peticul de ochi, își plasă mâna cu simbolul faustian peste acesta și își lipi buzele reci peste cele ale lui Ciel, formând astfel noua legătură.

_______________________________________________________________________

Aș vrea să vă mulțumesc pentru cele o mie de lecturi și o sută de voturi.
Înseamnă enorm pentru mine.

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum