Capitolul II - Amintiri

682 61 3
                                    

Înainte de a începe următorul capitol aș dori să precizez că nu dețin niciunul dintre personajele din Black Butler (Kuroshitsuji). Toate aceste personaje aparțin autorului lor, Yana Toboso. Singurele personaje care îmi aparțin în totalitate sunt Kathleen Harukka și angajații familiei Harukka.
________________________________________________________________________

[Kathleen's P.O.V.]

-Reședința Phantomhive. spun eu în gând în timp ce privesc pe fereastra caleștii. Arată exact la fel cum mi-o aminteam.

[Ciel's P.O.V.]

-Sebastian, azi va ajunge oaspetele nostru special. Ai terminat cu pregătirile?

-Desigur my Lord, răspunse majordomul. Grădinile au fost proaspăt stropite, iar iarba a fost tunsă. Salonul unde veți lua cina a fost redecorat, iar pe masa am așezat aranjamente florale din trandafiri albi. De asemenea, având în vedere meniul, vă voi servi Gyuutataki-don, o specialitate japoneză, iar la desert veți avea Mille-Feuille.

-În regulă, poți pleca acum. Ai grija să îi oferi o ospitalitate demnă de numele Phantomhive. Trebuie să fie o persoană destul de importantă din moment ce o cunoaște personal pe Regină.

-Da my Lord, spuse Sebastian plecând și închizând ușa după el lăsându-mă să mă ocup de actele companiei.

Aproape că nu am închis un ochi toată noaptea cu gândul că această contesă misterioasă va veni astăzi aici. Nu că nu am mai avut și alți oaspeți importanți, dar era ceva ciudat în legătură cu ea. Pe lângă faptul că nu reușeam să îmi dau seama de ce acest nume îmi pare teribil de cunoscut, simțeam și că are o oarecare legătura cu acel coșmar pe care îl am aproape în fiecare noapte.

Ce tot spun aici?! Nu are absolut niciun sens. Contesa nu are absolut nici o legătură cu afurisitul ăla de coșmar. Ea vine aici doar pentru că dorește să mă cunoască. În fine...cred că e timpul să mă pregătesc, va ajunge curând.

~Timeskip până la momentul în care caleașca contesei ajunge în fața reședinței Phantomhive~

Mă îndrept împreună cu Sebastian spre intrarea principală pentru a o întâmpina.

-Bine ați venit la reședința Phantomhive,domnișoară Harukka, spun eu în timp ce o invit pe contesa Harukka înăuntru. Numele meu este Ciel Phantomhive și sunt capul familiei Phantomhive. Este o placere să vă cu---.

După ce m-am uitat mai atent la chipul contesei am înțeles imediat de ce numele ei mi se părea atât de cunoscut.

~Flashback~

-Ciel dragule! Vino jos te rog. Elizabeth și Kathleen au ajuns.

-Vin acum mama!

-Ciel! strigară Kathleen și Elizabeth în cor.

-Elizabeth! Kathleen!

-Mă bucur atât de mult să te văd, dar ți-am zis de atâtea ori să mă strigi '' Lizzie'', spune Elizabeth.

-Iar pe mine '' Kathy'', adaugă Kathleen.

Abia acum îmi amintesc cum Kathleen și Elizabeth veneau împreună să ne jucăm, și cum obișnuiam să ne petrecem după-amieze întregi în grădina cea mare din spatele conacului. Asta până când Kathleen a trebuit să plece deoarece familia ei se muta în Franța. Aveam toți trei vârsta de 6 ani pe atunci.

-Sincer Ciel, începu Kathleen. Chiar nu ma așteptam să mă recunoști după atâta timp. Totuși, ma bucur că nu mi-ai uitat. Și încă ceva, parcă te-am rugat de atâtea ori să îmi spui '' Kathy'', adaugă ea cu zâmbetul pe buze.

[Kathleen's P.O.V.]

Mă bucur atât de mult că în sfârșit am ajuns să îl revăd pe Ciel. Sper de asemenea că o voi putea revedea și pe Elizabeth. Un singur lucru m-a surprins. Ciel are un demon alături de el. Nu știam că a format un contract.

E bine totuși ca acel demon și-a ținut gura când m-a văzut. Cred ca și-a dat seama că sunt unele lucruri pe care Ciel nu trebuie să le afle încă.

Pur și simplu,...încă nu a venit momentul potrivit.

The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum