27. Bölüm

21.8K 924 61
                                    

Instagran:dolunaayyz

Yutkunarak alev alev yanan gözlere bakmaya devam ettim. Karan'a sadece üçümüzün olduğunu söylemiştim. Barmen ve cd'i unutmuştum. Onların önün de dans etmem hiçte hoşuna gitmemişti. Kaan hışımla olduğu yerden kalkarak alyayı kucaklayıp çıktığın da arkalarından şaşkınlıkla bakmıştım.

Yavaş adımlarla masaya yaklaştığım da gözlerimi bir an olsun karandan ayırmıyordum. O kadar ifadesiz bakıyordu ki bu tırsmama sebep oluyordu.
Karan'ın yanına sakince oturduğum da damla korku dolu gözlerle abimle karan'ı gösteriyordu.
"Siz bizi mi takip ettiniz?"
Karan'a bakmaya cesaret edemediğimden abime baktığım da kaşlarını çatarak başıyla beni onaylamıştı.
"Şu heriflerin önünde az önce sen dans mı ettin?"

Boğazımı temizleyerek ağzımı açtığım da damla abime dönerek iki elini beline koydu.
"Allah allah, eder etmez sanane akın!Koskoca kadın istediğini yapar." Canım yengem diyerek boynuna atlamamak için kendimi zor tutmuştum. Abimin gazabından değil de karan'ın azabından tırsıyordum.

"Tamam, yeter artık bu kadar eğlence size! Eve gidiyoruz, düş önüme asel!"
Sessizce çantamı alıp abimin peşinden koşarak buradan çıkmak istiyordum.
"Ben onu bırakırım akın, evlerimiz aynı blokta zaten."
Sakin, ama sert çıkan sesiyle olaya dahil olduğun da dudaklarımı ısırarak gözlerimi kapattım. Hayır abi, kabul etme ne olur!
"Tamam, biz gidiyoruz."

Bir hışımla damlanın elinden tutup bardan çıkardığın da abime içimden bildiğim bütün küfürleri hediye ettim. Gözlerimi yavaşça karan'a çıkardığım da kuzguni gözleri gözlerimi delip geçiyordu. Yavaşça ayağa kalkarak çıkışa yöneldiğin de sessizce onu takip ettim.

Bakalım fırtına ne zaman ortaya çıkacaktı...

Sessiz geçen bir yolculuğun ardından eve gelmiştik. Kapılarımızın önüne geldiğimiz de rotasını evimin kapısına yöneltmişti. Gözleriyle kapıyı işaret ettiğin de sakin olmayı dileyerek kapıyı açarak içeriye girdim. Arkamdan yavaşça içeriye geçerek ceketini çıkardı. Oturma odasına geçtiğin de içimi bir panik kaplamıştı. Karan'ın orada portre resmi vardı! Telaşla yanına gittiğim de kollarını dizine yaslamış kaşları çatık yerde ki halıya bakıyordu.

"Karan konuşmayacak mısın?"
Gözlerini aheste aheste yukarıya çıkarak gözlerimle buluşturdu.
"Bana sadece üçünüzün olduğunu söylemiştin."
Dudaklarımı ıslatarak derin nefes aldım. O sakin kaldıkça daha çok stres altın da kalıyordum.
"Evet."
Aniden ayağa kalkarak odanın için de volta atmaya başladı. Yerimden sıçrayarak hareketlerini sessizce izlemeye başladım. Elleriyle saçlarını koparırcasına karıştırırken içim acımıştı.

"Ulan...ulan! Herifler gözlerini senden alamadı lan!Alamadı! Her hareketini izlediler asel! Yırtmacını açtın! Farkında mısın? Anlamaya çalışıyorum, sakin kalmaya çalışıyorum, ama yok olamıyorum!
O-la-mı-yo-rum! Bir empati kur asel! Erkek erkeğe olacağımızı söylüyorum, ama iki kız da orada oluyor!Üstüne üstün üzerim neredeyse çıplak halde önlerin de dans ediyorum!"
Karan en sonun da içinde ki fırtınayı ortaya çıkarmıştı. Dediklerin de o kadar haklıydı ki eminim ben öyle bir şey görseydim çıldırırdım...

Yavaşça yanına gidip saçlarını koparırcasına çeken karan'ın ellerini tutup saçlarından çektim. Şefkatle öfkeli gözlerine bakıp fısıldadım.
"Haklısın karan, ben de çıldırırdım. Ama gerçekten tamamiyle aklımdan çıktı cd ve barmeni söylemek. Alya o kadar üzgündü ki onu mutlu etmek için yaptım. Hem..barmene arkam dönüktü."
Dişlerini o kadar sıkıyordu ki kemiklerinden bunu anlayabiliyordum.
"Cd peki?"
Mahçupça ellerimle oynadım. Cd'i kesinlikle unutmuştum işte.

FırtınaWhere stories live. Discover now