Ten hajzl -6

1.4K 61 0
                                    

Když jsme došli k Lukovi domů, šel nám hned udělat teplý čaj. Sedli jsme si k televizi a Luke vybral nějaký film. Když jsem dopila čaj, přitulila jsem se k němu a on mě objal kolem ramen.

„Co budeme dělat?“ Zeptala jsem se ho, když film skončil.

„No já bych o něčem věděl.“ Šibalsky na mě mrkl a začal mě líbat. Polibky jsem mu hned oplácela. Jeho ruce bloudili různě po mém těla a nakonec se zastavili na mých prsou. Nepřestával mě líbat a přitom jednou rukou mačkal mé pravé prso. Lehce jsem do polibku zavzdychala a on se pousmál. Položil mě pod sebe a na pár vteřin odlepil naše rty a stáhnul mi tričko. Potom se zase hned začal věnovat mým rtům. Po chvíli se z mých rtů přesunul na můj krk a potom dělal morkou cestičku až k mému bříšku. Prst zahákl za lem mých legín a začal je pomalu stahovat. V tu chvíli jsem si uvědomila, k čemu se schyluje. Odstrčila jsem ho od sebe a rychle jsem si natáhla triko. On se na mě nechápavě podíval.

„Promiň,“ špitla jsem. Rychle jsem se zvedla a šla jsem do chodby. Nestihla jsem tam, ale dojít. Luke mě chytl za pas a přirazil mě ke zdi. Začal mi skousávat kůžičku na krku a drsně mačkal moje prsa. Snažila jsem ho od sebe odtrhnout, ale marně. Měl větší sílu než já. Roztrhl mi tričko a potom mi sundal i podprsenku. Začal mi skousávat bradavky a mě po tvářích začali téct slzy.

„Luku, prosím, přestaň.“ Špitla jsem, ale jeho to vůbec nezastavilo. Pokusila jsem ho od sebe znovu odstrčit a konečně se mi to povedlo. Na nic jsem nečekala, popadla jsem svojí mikinu, boty a vyběhla jsem ven. Rychle jsem si zapla mikinu až ke krku a utíkala jsem domů. Po tvářích mi tekly vodopády slz, které nešli vůbec zastavit. Přes tu vlnu slz jsem skoro neviděla na cestu a pořád jsem o nco zakopávala a padala jsem na zem, ale v tuhle chvíli mi to bylo jedno. Chtěla jsem být co nejdřív u sebe v pokoji. Konečně jsem v dálce viděla Niallův dům tak jsem ještě zrychlila. Z kapsy jsem vytáhla klíče a odemkla jsem vchodové dveře. Skopla jsem ze sebe boty a vyběhla jsem schody do pokoje, kde jsem se zamkla. Lehla jsem si na postel a začala jsem ještě víc brečet.

„Jess, jsi v pořádku? Co se stalo?“ Bušil na dveře Niall a snažil se dostat dovnitř. Já jsem ho ignorovala a převlékla jsem se do pyžama a lehla jsem si zpátky do postele.

Zayn:

Když jsem doprovodil Perrie domů, vydal jsem se k nám. Slyšel jsem, jak Niall buší na dveře a volá na Jess. Netušil jsem, co se tu děje.

„Co se děje?“ Zeptal jsem se Liama, který seděl v obýváku.

„Jess před chvíli přiběhla domů a strašně brečela. Hned se ale zavřela v pokoji a s nikým nemluví. Netušíme co se jí stalo.“ Řekl ustaraně. Ve mně se hned vzedmul nehorázný vztek.

„Potkal jsem ji venku s Lukem.“ Řekl jsem spíš pro sebe, ale Liam to slyšel a nechápavě se na mě podíval. Rychle jsem vyběhl po schodech nahoru, kde jsem našel Nialla, jak sedí u jejich dveří.

„Jess, otevři. Co ti ten hajzl udělal?“ Křičel jsem a bušil jsem zběsile na dveře.

„Běžte pryč. A ty se Zayne nestarej.“ Ozval se z poza dveří její ubrečený hlas. Niall se na mě nechápavě podíval, ale já neměl náladu na to mu něco vysvětlovat. Ustoupil jsem od dveří, které jsem potom vykopl a hned jsem vběhl do pokoje. Jess ležela na posteli, měla úplně rudé oči od pláče.

„Co ti udělal?“ Vychrlil jsem ze sebe a rychle ji objal. Ona se vzpírala, ale po chvíli to vzdala a rozbrečela se ještě víc. Nic neříkala, ale já si všiml roztrženého trička, co leželo na zemi.

„Ten hajzl.“ Sykl jsem naštvaně. Předal jsem Jess Niallovi a běžel jsem ven.

„Zayne!“ Slyšel jsem za sebou ještě její hlas, ale ignoroval jsem ho. Měl jsem nehorázný vztek na toho hajzla.

Little sister which  I loveKde žijí příběhy. Začni objevovat