Žhavé chvilky -17

1.2K 59 0
                                    

Takhle jsme v bazénu blbli asi ještě další tři hodiny, dokud nám nezačala být zima.

"Tak co budeme dělat?" Objaly mě něčí potetované ruce okolo pasu, když jsem si ze skříně vyndala oblečení.

"Kluci se chtěli dívat na film," usmála jsem se a opřela jsem si hlavu o Zaynovo rameno.

"Já bych ale věděl o něčem zábavnější," šibalsky se ušklíbl a začal můj krk obsypávat polibky. Slastně jsem zavzdychala a otočila jsem se k němu čelem. Chytl mě za zadek, nadzvednul mě a já mu omotala nohy okolo pasu. Přesunul se se mnou k posteli, na kterou mě potom položil a svalil se na mě. Jelikož jsem byla jenom v ručníku a on v boxerkách, byly jsme během chvilky oba nazí.

"Zaynie, dveře," špitla jsem a on se usmál.

"Už jsem zamknul," mrkl na mě a dál se věnoval mému bříšku. Dalších pár minut jsem se cítila jako v ráji. Do obýváku jsme vešli ruku v ruce. Všichni už seděli na gauči a o něčem se bavili.

"Co řešíte?" zeptal se se zájmem Zayn, sedl si do křesla a stáhnul si mě na sebe.

"Že by jste mohli být příště tišší," ušklíbl se Louis a já se lehce začervenala. Pohledem jsem vyhledala Nialla, abych zjistila, jak na to reaguje, ale on se tvářil normálně, za což jsem byla opravdu ráda.

"Neobjednáme si pizzu?" zeptal se Harry, když jsme dokoukali už asi pátý film. Všichni jsme souhlasili.

"Co budem dělat zítra?" usmála jsem se na kluky, když jsme čekali na pizzu a já seděla Zaynovi na klíně.

"No, nevím jak ty, ale my máme koncert," ušklíbl se Louis a já se nechápavě podívala na Nialla a Zayna.

"Jejda, já ti to zapomněl říct." Pokrčil rameny Niall a ušklíbnul se. Vzala jsem první věc, co mi přišla pod ruku a hodila jsem jí po něm. Byl to naštěstí jen polštář.

"Tak dobrou." Se všemi jsem se rozloučila a šla jsem si lehnout. Je přeci jen už půl dvanácté a já jsem dost unavená. Vylezla jsem ze sprchy zabalená jen v ručníku. V pokoji jsem se ale zastavila. Na posteli ležel Zayn a zářivě se na mě usmíval.

"Už jsem ti říkal, že ti to takhle strašně sluší?" mrknul na mě a já si, jen v tom ručníku, lehla vedle něj.

"Neříkal," usmála jsem se na něj a políbila ho. On toho hned využil a povalil mě pod sebe. Jednou rukou se opíral nad mojí hlavou a tou druhou bloudil po mých stehnech.

"Tobě to dneska nestačilo?" špitla jsem do polibku a on se usmál.

"Tohohle nikdy nebudu mít dost," hlesl a přesunul se z mých úst k mému krku, na kterém zanechával malé flíčky. Pomalu rozmotal ručník a během chvilky jsem před ním ležela úplně nahá. Odtáhla jsem se od něj a nespokojeně jsem se na něj zamračila. On se uchechtl a já ho převalila pod sebe. Přetáhla jsem mu přes hlavu tričko a potom jsem mu stáhla kalhoty. Začala jsem jeho vypracovanou hruď obsypávat polibky a on tiše vzdychal. Zlehka jsem zatlačila na jeho bouli v kalhotech a on vydal slastný sten. Musela jsem se pousmát nad tím, jak moc je vzrušenej. Pomalu, ale opravdu pomalu, jsem mu stáhla boxerky a přitom jsem ho líbala na rtech. Rukou jsem mu jezdila po jeho chloubě a on mi vzdychal do úst. Najednou mě přetočil pod sebe. Zákeřně se na mě usmál a nečekaně do mě vniknul dvěma prsty. Zavzdychala jsem a užívala jsem si ten úžasný pocit. Těsně před tím, než jsem se udělala, ze mě prsty vytáhl a vniknul do mě. Bylo to naprosto úžasné. Oba jsme vzdychali naše jména a užívali jsme si jeden druhého.

Niall:

Chvilku potom, co Jess odešla nahoru, se vytratil i Zayn.

"Kurva, já tam na ně snad vlítnu." Praštil jsem pěstí do křesla a zvedal jsem se, že jim půjdu něco říct.

"Ni, nech je. Buď rád, že se konečně dali dohromady a ž tu není takové dusno." Zastavila mě Liamova ruka. Vlastně má pravdu. Od té doby, co jsou ti dva spolu, už se Jess zase směje a je z ní ta stará holka, kterou jsem znal.

"Ale jestli se neztiší, tak jim fakt něco řeknu," procedil jsem skrz zuby a sednul jsem si zpátky do křesla.

Zayn:

Jess mi usnula v náručí a já nás přikryl dekou. Jsem nehorázně šťastný, že ji mám u sebe. Nechápu, jak jsem mohl tak dlouho vydržet bez jejich dokonalých rtů a jejího nádherného těla. Nikdy ji nechci ztratit. Nikdy.

Little sister which  I loveWhere stories live. Discover now