Je to tvoje vina! -10

1.8K 60 0
                                    

Nenámí:

Perrie byla nadšená, že je novináři vyfotili. V jejich vztahu to už delší dobu neklapalo a od té doby,co přijela Jessica, už si jí Zayn skoro vůbec nevšímal. Tím že mu řekla, že je těhotná, si ho chce udržet u sebe. Ví totiž, že Zayn ji neopustí, když bude čekat jeho dítě. Byl tu háček, ona sice těhotná je, ale ne se Zaynem.

„Tak jak?“ Zeptal se jí muž, se kterým se hned ve dveřích objala a políbila ho.

„Uvěřil mi. Už stačí jen ho nachytat při nevěře a všechny jeho prachy budou moje.“ Zasmála se a zavřela dveře od bytu.

Jess:

„Tak co? Už jste si to vyříkali?“ Zasmál se Harry, když jsem přišla dolů. Seděl zrovna na gauči a já měla po ruce polštář, který jsem po něm hned hodila. Jediné štěstí bylo, že tu nebyl Niall.

„Kam vůbec Zayn tak rychle vypálil?“ Objevil se ve dveřích od kuchyně můj milovaný bráška, samozřejmě s plnou pusou.

„Prý musí za nějakým kámošem.“ Pokrčila jsem rameny a přepnula jsem jim to z fotbalu na MTV.

„Hej, co děláš?“ Vykřikli všichni ublíženě. Jen jsem vyplázla jazyk a přidala jsem zvuk.

„A teď pro vás máme žhavou novinku.“ Objevila se na obrazovce reportérka a za ní se ukázala Zaynova a Perriina fotka.

„Už delší dobu kolovali spekulace o tom, že se tento mladý pár rozchází. Dnes se ovšem ukázal pravý opak. Před necelou hodinou ml tento pár schůzku v kavárně, ve které byly také naši reportéři, kteří zjistili, že Perrie Edwards je těhotná a právě zde to svému dlouholetému příteli oznámila.“ Víc už jsem slyšet nepotřebovala. Rychle jsem se zvedla a utíkala jsem po schodech nahoru. Zamkla jsem se v pokoji a začala jsem hystericky brečet. Nemohla jsem tomu uvěřit. Jak mi to mohl udělat? Vždyť jsme se spolu chvilku předtím vyspali. Proč? Proč musím být tak naivní husa?

„Jess, Jess otevři!“ Bušil na dveře Niall.

„Jess, řekni mi, co se stalo?“ Křičel na mě, ale já ho ignorovala. Zamkla jsem se v koupelně a lehla jsem si do prázdné vany. V očích jsem měla miliony slz, které mi každou vteřinu stékaly po tvářích. Viděla jsem rozmlženě, ale i tak jsem dobře rozeznala malou bílou krabičku, která ležela na kraji vany. Vzala jsem ji do ruky a párkrát s ní otočila. Byly to prášky na spaní. Platíčko a půl. Vymačkala jsem si je všechny a potom jsem je postupně spolykala. Během chvilky se mi začali zavírat oči. Poslední co jsem slyšela, byla obrovská rána a potom už jen tma a ticho.

Zayn:

Nechtěl jsem tomu věřit. Perrie nemůže být těhotná. Prostě nemůže.

„Jess, Jess otevři.“ Slyšel jsem, jak Niall křičí na celý barák, když jsem přišel domů.

„Co se děje?“ Zeptal jsem se nechápavě Liama, který seděl v obýváku a  něčem se bavil s Harrym a Louisem. Všichni se na mě otočili s vražedným pohledem.

„Ty se ještě ptáš? Jess tě viděla s Perrie v televizi a teď se zamkla v pokoji.“ Řekl naštvaně Harry a potom se zase otočil na kluky. Okamžitě jsem vyběhl nahoru a u dveří jejího pokoje jsem viděl Nialla, jak urputně buší na dveře.

„Nialle,“ hlesl jsem zlomeným hlasem a on se na mě podíval.

„Ty hajzle. Už před lety jsem tě varoval, že jestli jí ublížíš, tak tě zabiju.“ Vykřikl rozhořčeně a vrazil mi takovou ránu do obličeje, že jsem spadl na zem, až to zadunělo.

„Ni, mě to mrzí. Chtěl jsem se s Perrie rozejít, ale….řekla mi, že je těhotná. Tak co jsem měl dělat?“ Řekl jsem zlomeným hlasem. Nikdy jsem nechtěl Jess ublížit.

„Co jsi měl dělat? Vyrazit jí z těch dveří té kavárny. Ty jsi snad úplně slepej. Už tři měsíce tě podvádí kde se dá a ty jí ještě věříš to, že je těhotná? Copak jsi neviděl, jak žárlila na Jess? A i kdyby byla těhotná, rozhodně to dítě nebude tvoje. Vždyť, kdy jste spolu naposledy spaly. Hmmm.“ Křičel na mě a založil si ruce na prsou.

„Já….“ Zasekl jsem se. Vlastně…měl pravdu. Věděl jsem, že mě Perrie podvádí, ale pořád jsem nějak doufal, že se vše zlepší. A když přijela Jess, konečně jsem si uvědomil, že náš vztah už nemá cenu. Naposledy jsme spolu spali před dvěma a půl měsíci.

„Kluci, tohle se mi nechce líbit.“ Objevil se najednou na schodech Liam a my se na něj s Niallem nechápavě podívali. On si povzdechl.

„Copak to neslyšíte. Je úplný ticho. Nejdou slyšet ani její vzlyky.“ Když to dořekl, okamžitě jsem se postavil na nohy a Niall vyrazil dveře. V pokoji nikde nebyla. Všimnul jsem si, že jsou zavřené dveře od koupelny. Zkusil jsem kliku, ale bylo zamčeno. Silně jsem do nich kopnul a dveře se otevřeli. Viděl jsem Jess, jak leží ve vaně a má zavřené oči. Asi usnula. Hned jsem ale tuto myšlenku zavrhnul. Vedle vany byly poházené platíčka od prášku.

„Jess!“ Vykřikl jsem a rozeběhnul jsem se k ní.

„Rychle, zavolejte sanitku.“ Zakřičel jsem a hned u mě byly kluci a Liam vytahoval z kapsy telefon.

„Tohle všechno je kvůli tobě.“ Odstrčil mě od ní Niall a vytáhnul ji z vany ven.

Little sister which  I loveWhere stories live. Discover now