Řeším to alkoholem -12

1.2K 56 0
                                    

„C-cože? A-a kdy jste mi to jako chtěli říct? Až bych byla pět minut před smrtí?“ Začala jsem na ně děsně křičet. Byla jsem nehorázně naštvaná. Co si o sobě sakra myslí? Že přede mnou můžou tajit tak zásadní věc? Tak to ať si mě nepřejí.

„Jess, chtěli jsme ti to říct, ale až by bylo po těch výsledcích a my věděli na 100%, co ti je.“ Šel ke mně pomalu Niall a chtěl mě obejmout, ale já ho odstrčila.

„Nesahej na mě. Lhal jsi mi, vy všichni jste mi lhali.“ To už mě v očích pálili slzy. V chodbě jsem  si vzala mikinu, tenisky a vyrazila jsem do baru.

„Jedu vodku.“ Kývla jsem na barmana, který si mě změřil nedůvěřivým pohledem.

„Osmnáct už ti bylo?“ Zeptal se a já protočila očima.

„Takže colu.“ Řekl za mě a odešel.

„Hej, dvakrát dvojitou vodku.“ Řekl barmanovi svou objednávku kluk, co si sednul vedle mě.

„Na, tady máš ode mě.“ Přisunul přede mě jednu tu sklenku a já se na něj udiveně podívala.

„Vypadáš, že ji potřebuješ. Tak to do sebe kopni.“ Usmál se na mě a já ho poslechla. Takhle to šlo ještě chvíli až jsme se oba smáli jak blbci. (média)

„Nechceš jít ke mě? Bydlím kousek.“ Mrknul na mě a jelikož jsem byla dost na mol, souhlasila jsem. Ještě než otevřel dveře od bytu jsme se začali vášnivě líbat. Potom mě chytl za boky, nadzvedl mě a já mu omotala nohy okolo pasu. Šel semnou až do ložnice, kde mě položil na postel a začal ze mě strhávat oblečení.

„Jsi ještě…“ Podíval se na mě tázavě a já se uchychtla.

„Ne a teď už pokračuj.“ Přitáhla jsem si ho k sobě a hladově jsem ho políbila. Ještě si vzal kondom a potom do mě vniknul. Bylo to jiné než se Zaynem. Se Zaynem to bylo takové romantické a vášnivé, kdežto teď? Teď to bylo plné chtíče a netrpělivosti. Vlastně, když teď tak přemýšlím, ani ještě nevím jeho jméno. Oba jsme vyvrcholili stejně a on se pak svalil vedle mě.

„Byla jsi úžasná. Jo a ještě, jsem Nick.“ Usmál se na mě a pak mě ještě políbil. Potom jsme oba usnuli.

Zayn:

Už je to devět hodin, co Jess odešla. Nikdo z nás netušil, kam mohla jít. Už jsme prohledali snad celé město, ale nikde jsme ji nenašli.

„Pojďte spát kluci, ona se určitě ráno vrátí.“ Přišla k nám o obýváku El, která nám také pomáhala s hledáním. Zapojila se i Soph, jen Pezz odmítla, že je moc unavená. Ani se jí nedivým, to těhotenství jí musí dávat zabrat.

„Kluci, tohle by jste měli vidět.“ Zavolal na nás Louis z kuchyně a my šli poslušně za ním. Seděl u jídelního stolu a koukal do počítače.

„No, co je?“ Vyjel na něj trochu netrpělivě Niall. On jen kývnul k počítači a všichni jsme se podívali na obrazovku. Byla tam fotka jak se tam někdo líbá. Na té další už šlo, ale moc dobře vidět, kdo to je. Byla to Jess s nějakým klukem.

„No to si snad dělá prdel.“ Vykřikl naštvaně Niall a už se hned ke dveřím.

„Ni počkej, kam jedeš?“ Běželi jsme za ním.

„No jedu si pro ní. S tím debilem jí nenechám.“ Řekl rozhodně a už otevíral dveře, ale Louis mu je přibouchnul.

„Počkej, kdo to je? Ty ho znáš?“ Zeptal se ho nechápavě a Niall si povzdechl.

„Jo, znám. Kdysi jsme byly přátelé. Tedy, dokud nezačal prodávat drogy a nestal se z něj děvkař.“ Řekl trochu sklesle, jakoby se styděl za to, že se s ním bavil.

„A seš si jistý, že je to opravdu on?“ Zeptala se ho El a on smutně přikývl. Už chtěl odejít, když se otevřeli dveře a dovnitř se vpotácela Jess.

„Můžeš mi laskavě vysvětlit, kde jsi byla?“ Začal na ni hned křičet a ona se začala smát.

„Takže teď chceš slyšet, kde jsem byla: Dobře, udělám to jako ty. Byla jsem na návštěvě u šmoulů.“ Řekla a chytla ještě větší záchvat smíchu, až spadla na zem, kde se ale dál smála. Byl z ní dost cítit alkohol.

„Ty jsi ožralá?“ Zeptal se nevěřícně Niall.

„No jasně bráško.“ Zazubila se na něj a lehla si na podlahu, kde hned usnula.

„No to si s ní ještě ráno vyřídím.“ Sykl naštvaně Niall a šel ji odnést do jejího pokoje.

Little sister which  I loveWhere stories live. Discover now