Poprvé a zase to zkazí Perrie -9

1.3K 57 0
                                    

Dveře jsem zamkla a potom jsem se vrátila k Zaynovi. Ten na mě překvapeně zíral. Znovu jsem se přisála na ty jeho dokonalé rty a začala další velká líbačka. Zayn mě přetočil pod sebe a na malou chvíli přerušil náš polibek, aby mi mohl sundat triko. To zahodil někam pryč a za chvíli tam skončila i moje podprsenka a jeho triko. Začal laskat moje prsa a já tiše zavzdychala. Byl to nádherný pocit, cítit ho takhle blízko u sebe.

„Miluju tě.“ Špitla jsem, když se mi po chvíli podíval do očí. On se pousmál a políbil mě.

„Taky tě miluju.“ Hlesl a začal mě líbat od krku až k lemu mých kalhot, které v zápětí stáhnul a zahodil je pryč. Začal mě líbat na vnitřní straně stehen a pomalu se dostával až k mým kalhotkám. Rukou jsem mu jezdila ve vlasech a tou druhou jsem pevně svírala polštář. Jeden prst zahákl za lem mých kalhotek, ale ještě než je sundal se na mě tázavě podíval. Já se jen usmála a on mi je sundal. Během chvilky do mě vniknul jedním prstem a potom přidal i druhý. Vzdychala jsem slastí, ale snažila jsem se být potichu, aby nás nikdo neslyšel.

„Opravdu to chceš?“ Podíval se mi hluboce do očí, když ze mě oba prsty vyndal.

„Nikdy jsem si nebyla ničím jistější.“ Políbila jsem ho a on se natáhl do šuplíku pro malý balíček. Nasadil si kondom a opatrně do mě vniknul. Sykla jsem bolestí a po tváři mi stekla slza. On se hned zastavil a ustaraně se na mě podíval. Já si ho přitáhla blíž a na znamení, že je vše v pořádku, jsem ho políbila. On se začal tedy ve mně pomalu pohybovat a po chvíli začal zrychlovat. Byl to nepopsatelný pocit. Cítila jsem se jako v sedmém nebi.

„Miluju tě.“ Řekli jsme oba najednou, když jsem leželi vedle sebe přikrytí jen lehkou dekou. Asi po deseti minutách mu začal zvonit mobil. Když se podíval na displej, na obličeji se mu objevila znepokojená grimasa.

„Promiň, tohle musím vzít.“ Zvednul se a odešel do koupelny. Když se po chvíli vrátil, začal se oblíkat.

„Promiň, to byl kamarád, musím se s ním sejít.“ Řekl, políbil mě a rychle odešel. Chvíli jsem ležela v posteli a nechápala jsem, co to jeho chování mělo znamenat, ale potom jsem se začala oblékat, abych mohla jít za kluky dolů.

Zayn:

Ten sex s Jess byl úžasný. S nikým jsem ještě nic takového nezažil. Připadal jsem si, jako bychom k sobě patřili už věku.  Začal mi zvonit telefon a já se podíval, kdo mi volá. Perrie. Sakra

„Promiň, role musím vzít.“ Řekl jsem Jess a šel jsem do koupelny, kde jsem to zvednul.

„Ano Pezz? Potřebuješ něco?“ Snažil jsem se mluvit potichu, aby mě Jess neslyšela. Určitě by nebylo dobré, kdyby hned po sexu semnou slyšela, jak cukruju na Perrie.

„Ahoj medvídku. Stýská se mi. Nesejdeme se?“ Ozval se v telefonu její přeslazený hlas. Nikdy jsem si neuvědomil, jak moc její hlas nesnášim.

„Ehm…promiň zlato, ale….nemám teď zrovna čas. S kluky na něčem děláme a….“ Nestihl jsem to ani doříct, protože mi skočila do řeči.

„To jsou ti kluci mylejší než tvoje přítelkyně?“ Zeptala se ublíženě. Kruci, musim to nějak vyřešit.

„Tak dobře, sejdeme se ve Starbucks za půl hodiny.“ Řekl jsem nakonec.

„Tak dobře. Budu se těšit. Pa lásko.“ Zašvitořila a položila to. Musel jsem se otřást. Musím s tím něco udělat, protože jestli bych chodil dál s Perrie, rozhodně bych ztratil Jess a to už napořád. Vyšel jsem z koupelny a začal jsem se oblékat.

„Promiň, to byl kamarád, musím se s ním sejít.“ Řekl jsem rychle, políbil jsem ji a vystřelil jsem z domu jako namydlená střela. Když jsem dorazil do Starbucks, Perrie už tam seděla.

„Ahoj lásko.“ Vrhla se mi hned kolem krku a chtěla mě políbit, ale já jsem ucuknul. Zmateně se na mě podívala, ale potom si sedla ke stolu a já naproti ní.

„Musím ti něco říct.“ Začal jsem, abych to měl co nejdřív za sebou.

„Dobře, já ti taky musím něco říct.“ Přeslazeně se na mě usmála.

„Ehm..dobře, tak začni.“ Nechal jsem ji radši, ať mluví první. Jenže když promluvila, začal jsem opravdu litovat toho, že jsem nezačal mluvit první já.

„Mám pro tebe úžasnou novinu……“ Na chvíli se odmlčela. „Jsem těhotná.“ Vypískla a já zůstal sedět s otevřenou pusou. T-to nemůže být pravda.

„Lásko, jsi v pořádku?“ Chytla mě za ruku a tím mě přivedla zpět do reality.

„J-jo jen…zaskočilo mě to zaskočilo.“ Vykoktal jsem ze sebe.

„A co jsi mi chtěl říct?“ Sladce se na mě usmála.

„Já…to není důležité.“ Mávnul jsem nad tím rukou. Vím, že tohle není vůči Jess fér, ale pochopte, nemůžu jí říct, že se s ní rozcházím, když mi právě řekla, že spolu čekáme dítě. Ona se ke mně naklonila a políbila mě. Než jsem se vzpamatoval, začali okolo nás lítat blesky fotoaparátů a všude okolo nás bylo spousta fotografů. KURVA!

Tak co na to říkáte??? Líbí se to vůbec někomu????

Little sister which  I loveWhere stories live. Discover now