Usmíření -8

1.6K 65 0
                                    

Zayn:         

Sakra, kdyby se tam neobjevil Harry, už jsem mohl Jess políbit. Já jsem takovej vůl. Vztekle jsem kopnul do skříně, ze které spadla fotka z našeho výletu před čtyřmi lety, kde byla i Jess.

„Zayne, jsi v pohodě?“ Vešel do pokoje Liam.

„Proč je to tak těžké?“ Řekl jsem vyčerpaně a sesunul jsem se na postel. Hlavu jsem si položil do dlaní a Liam si sednul vedle mě.

„Jess?“ Zeptal se mě a já kývnul.

„Musíš jí říct, že ji miluješ, jinak se budete oba pořád trápit.“ Řekl ustaraně a já zakroutil nesouhlasně hlavou.

„Nemůžu jí to říct. Před chvílí jsem ji málem políbil, ale vyrušil nás Harry. Ona potom utekla do pokoje. Já ji miluju, ale ona mě už dávno ne.“ V půlce věty se mi zlomí hlas a oči se mi zalijí slzami.

„Jess tě miluje, to mi věř. Jediný způsob, jak jí můžeš dokázat, že o ní opravdu stojíš, je rozejít se s Perrie.“ Řekl opatrně a já se na něj vyděšeně podíval.

„T-to nejde. S Perrie se rozejít nemůžu. Managment by mě sežral za živa a ona taky.“ Začal jsem hned protestovat.

„Je to na tobě, ale potom se nediv, když tě bude Jess nenávidět.“ Zvednul se a odešel pryč. Já jsem si lehnul na postel a zíral jsem do stropu. Má pravdu. Pokud ji opravdu chci, musím jí to dokázat.

Jess:

Ráno jsem se probudila a na tvářích jsem měla zaschlé slzy. Zalezla jsem do koupelny a dala jsem si pořádnou sprchu. Vlasy jsem si stáhla do vysokého culíku a pořádně jsem si opláchla obličej. Potom jsem se šla do pokoje převléct.  Když jsem šla do kuchyně, srazila jsem se na chodbě s Harrym.

„Ahoj.“ Usmál se na mě a šel ke schodům, ale já ho rychle chytla za ruku a on se na mě otočil.

„Víš,……. chtěla jsem tě poprosit, jestli o tom co jsi včera viděl, nikomu nic neřekneš. Já…nic se nestalo a tak to taky zůstane a já nechci, aby to Niall rozmazával.“ Prosebně jsem se na něj podívala a potom jsem sklopila pohled k zemi a zkoumala jsem špičky svých bot.

„Jess, to je v pohodě. Nikomu to neřeknu, ale měli by jste si to vyříkat. Oba k sobě něco cítíte a takhle se jen trápíte.“ Pohladil mě po rameni a pokračoval v cestě. Asi má pravdu. Měli bychom si to vyříkat. A to co nejdřív.

„Dobrý ráno.“ Pozdravila jsem všechny, když jsem přišla do jídelny. Byla tu dokonce i El a Soph.

„Dobrý.“ Usmáli se na mě a Niall mi podal talíř s toasty. Dala jsem mu pusu na tvář a pustila jsem se do jídla. Asi po deseti minutách přišel dolů Zayn. Měl černé kruhy pod očima a jeho jindy hnědé oči byly teď lehce zarudlé. Zamumlal něco na pozdrav a šel i se svou snídaní zpátky do pokoje.

„Měla bys za ním jít.“ Špitla mi El a povzbudivě se na mě usmála. Má pravdu. Uklidila jsem po sobě talíř od snídaně a šla jsem za ním. Lehce jsem zaklepala na jeho dveře a čekala jsem než promluví. Nic, mlčel. Odvážila jsem se tedy vzít za kliku a vešla jsem dovnitř. Z koupelny šla slyšet tekoucí voda a tak jsem usoudila, že je ve sprše. Měl tu pěkný nepořádek. Rozházené věci po zemi a na nočním stolku jsem si všimla prasklého rámečku s nějakou fotografií. Přešla jsem blíž a tu fotku jsem i prohlédla. Byla jsem na ní já a kluci, když jsme byly před čtyřmi lety společně na výletě. Voda najednou utichla a potom klaply dveře.

„Jess?“ Zeptal se překvapeně Zayn, který stál ve dveřích koupelny a okolo pasu měl omotaný jen ručník. Vypadal děsně sexy.

„J-já…chtěla jsem si promluvit.“ Špitla jsem roztřeseně, ne ze strachu, ale z toho pohledu na jeho nádherně vypracovanou hruď. ¨“Sedni si, jen si vezmu něco na sebe.“ Pokynul mi k posteli a sám přešel ke skříni, kde si natáhl tepláky a triko a potom si sednul vedle mě.

„Tak, o čem jsi chtěla mluvit?“ Promluvil po chvilce ticha, která mezi námi zavládla.

„Já…chtěla jsem si promluvit o….o nás.“ Řekla jsem nejistě a sklopila jsem pohled k zemi. Tohle byl pěkně blbej nápad.

„Jess já, chtěl jsem se ti omluvit.“ Začal mluvit Zayn a já se na něj překvapeně podívala. „Když jsme se naposledy viděli, slíbil jsem ti, že na tebe počkám a já….nedodržel jsem to. Když jsem tě potom uviděl, jak jsi stála mezi těmi dveřmi a v očích jsi měla smutek, když jsi viděla Perrie, píchlo mě u srdce. Uvědomil jsem si, že tě opravdu miluju a….ale bál jsem se ti to říct. A když jsem tě potom viděl s Lukem….já, měl jsem na sebe nehorázný vztek, že….“ Nenechala jsem ho domluvit. Přitáhla jsem si ho k sobě a začala jsem ho líbat. Chvíli byl zaskočený, ale potom mi začal hned polibky oplácet. Pomalu mě položil na postel, ale nepřestával mě líbat. Zajela jsem mu rukou do vlasů, za které jsem ho jemně tahala. On mi jednou rukou zajel pod triko a druhou jezdil po mém boku. Po chvíli už jsem to nemohla vydržet a převalila jsem ho pod sebe. Začala jsem ho líbat na krku a on mi obě ruce položil na zadek. Po chvíli jsem se od něj odtáhla a šla jsem ke dveřím.

KOukám, že Vás to asi moc nezaujalo....no nic snad se to někomu zalíbí až tu bude celá povídka :) A i té hrstce lidí, co to čte bych chtěla poděkovat :)

Little sister which  I loveWhere stories live. Discover now