4.měsíc -21

1.2K 54 0
                                    

Jess:

Už jsou to čtyři měsíce, co jsem odjela z Londýna teď jsem v šestém měsíci. Ve škole mám zase peklo. Všichni si o mě šuškají a nadávají mi. Hlavně holky, nejen kvůli Zaynovi, ale taky kvůli tomu, že jsem těhotná. Všem, hlavně Niallovi, jsem zakázala říct Zaynovi, že jsem stále doma, v Irsku. Sice mě hodněkrát přemlouval, ať si s ním promluvím, že ho to mrzí, ale já si prost stála za svým. Úspěšně jsem dokončila prvák a už tři měsíce jsem ve druháku. Prázdniny jsem strávila zavřená doma v pokoji, posloucháním písniček a hledáním informací o těhotenství.

"Čaute vy dva," objala mě se smíchem Kate, moje nejlepší kámoška, která se mnou teď nastoupila do druháku. Přistěhovala se sem z Česka a jako jediná mě vidí takovou, jaká opravdu jsem.

"Ahoj," usmála jsem se na ni a zvedla se z lavičky, na které jsem doteď seděla.

"Tak jdeme do toho nákupáku?" vypískla Aleně a já přikývla. Ona je jak posedlá nakupováním dětských věciček. Kort teď, když jsem zjistila, že čekám holčičku.

"Ty jsi fakt blázen. Pořád bys něco kupovala," zasmála jsem se a ona se na mě uraženě podívala.

"Ale no tak, já to tak nemyslela," začala jsem se jí omlouvat. Do obchďáku jsme jely autobusem a docela jsem se i divila, že mě nějakej kluk pustil sednout.

"Jé, hele a co tohle." Přiběhla ke mně Kate a v ruce držela růžové bodíčko s nápisem I'A SWEET.

"Kate a nemyslíš, že už toho máme dost?" zasmála jsem se a ukázala na tři tašky plné dětského oblečení.

"Tak fajn. Teď jdeme kouknout na oblečení pro tebe." Kývla a už mě táhla do dalšího obchodu. Vážně jsme si ten den spolu užily. Sice jsem si musela po půl hodinách odpočinout, jak mě bolela záda, ale jinak to bylo fajn.

"Tak co si dáte?" usmála se na nás servírka, když jsme si sedly do kavárny.

"Já si dám caramelové latté," řekla Kate hned a já ještě chvíli koukala do nabídky.

"Já si dám ten rybízový čaj." Ona se na nás usmála a odešla. Všimla jsem si novin, které ležely na nedalekém stolku. Natáhla jsem se pro ně a hned mě zaujal první titulek.

CO SE STALO MEZI ZAYNEM MALIKEM A JEHO PŘÍTELKYNÍ JESSICOU HORAN? JE PRAVDA, ŽE SE TENTO PÁR ROZEŠEL, PROTOŽE HO JESSICA PODVEDLA A ČEKÁ DÍTĚ S JINÝM?

"No to si dělají prdel!" vykřikla jsem naštvaně. Kate na mě nechápavě koukala, a tak jsem jí ty noviny podala a ona začala číst.

"Nic si z toho nedělej. Vždyť víš, jaký bulvár je," uklidňovala mě, ale moc to nepomáhalo. Celou dobu, co jsme seděly v té kavárně, jsem nad tím musela přemýšlet. Hlavně tedy na Zaynem. Na internetu se psalo, že je teď často opilý a i od Nialla jsem zaslechla, že kašle na nahrávání. Tohle jsem nechtěla, ale to on po mně chtěl, abych dala naše dítě pryč. S Kate jsme došly do auta, ale já si ještě vzpomněla, že jsem zapomněla koupit něco k večeři.

"Počkáš ještě chvilku? Mamka chtěla, abych koupila něco na večeři." Koukla jsem se na Kate a ta jen přikývla. Vyběhla jsem z auta a zamířila jsem rovnou do potravin. Koupila jsem věci na salát a šla jsem zpět k autu. Když jsem ale přecházela přes silnici, vyřítilo se proti mně auto. Rozeběhla jsem se na stranu, ale byla jsem moc pomalá. Slyšela jsem kvílení pneumatik a potom tupou ránu. Narazila jsem do čelního skla toho auta a odkutálela jsem se na stranu. Strašně mě bolela hlava a noha, ale to mu teď bylo jedno. Instinktivně jsem se chytla za břicho a modlila se, aby se nic nestalo té malé. Poslední, co si pamatuju je, že na mě Kate křičela a potom už jsem se ponořila do temnoty.

Little sister which  I loveWo Geschichten leben. Entdecke jetzt