Fire Force

34 3 7
                                    


Bu animeyi daha bitirmedim ama dayanamadım ehehe.

Benim burda faw karakterim joker sonra da licht di geçen gün bi kaç fanart gördüm ikisinin shipiydi, bu fanartları görmeden önce shiplemiyodum aslında ama görünce dedim neden olmasın? 

Ve sonuç.

İyi okumalar~


Start bebeq ->

Licht' in 8. tugaya katıldığından beri yapması gereken çok fazla şey vardı. Tugayın kendisinden önce hiçbir şekilde bilimsel açıdan ilerlememesi herkes için kötü bir durum olsa da Licht için eğlenceli sayılabilirdi, sonuçta kendisi bir bilim insanıydı. Vulcan kendine göre bir kaç şey yapmıştı ama ciddi anlamda kayda değer bir şey yoktu.

Yapay ateş insanların böcekler sayesinde oluştuğu keşfedildiğinden beri şehrin uzağında ki ormanda böcek türleri hakkında araştırma yapmak istiyordu. Araştırmalarını genelde tek başına yürüttüğü için yanına birini almayı gerek duymadan orman yoluna doğru ilerledi. Normalde komutanın onu yalnız göndermeyeceğinden emindi bu yüzden özellikle herkesin işinin olduğu bir zaman dilimi bulup fırsattan yararlanarak tugaydan ayrılmıştı. 

Yaklaşık bir saat kadar yoluna devam etti. Sonunda ormanın girişine ulaştığında derin bir nefes aldı ve ilk adımını attı. Araştırmasının kalitesi için ormanın derinlerindeki böceklere ulaşması gerekiyordu ki bu onun gibi biri için zorlayıcı bir şeydi; ne diğerleri gibi ateş gücü vardı ne de Vulcan ve komutan gibi üstün fiziksel gücü. Sırıttı. O bir bilim insanıydı, bunlara ihtiyacı da yoktu. Hayatı kolaylaştırmak onun işiydi ve buraya gelene kadar işine yaraması için bir kaç tane alet tasarlamış ve yapmıştı. Bunlar yanında olduğu sürece bu araştırmasında zorlanmayacakdı. Ayrıca herhangi bir tehlike anında güvenlik önlemi olarak tugaya konumuyla birlikte haber gönderecek bir cihaz bile hazırlamıştı. Yine sırıttı, beynini seviyordu. 

Normal bir tempoyla ormanın derinliklerine doğru yöneldi. Patikayı takip etmekte zaman zaman zorlansa da şimdilik durumu iyiydi. Zaman zaman devrilen ağaçlar patikadan ilerlemesini zorlaştırıyordu; etrafından dolanarak veya üzerinden atlayarak atlatabileceği engelleri atlatıyor kalanını ise ağır şeyleri kaldırmak için icat ettiği bir aleti kullanarak geçebileceği kadar bir boşluk oluşturuyordu. Bu aleti yanına aldığı için mutluydu. Birden karşısına çıkan bataklık benzeri bölgeyle duraksadı. Bu bataklık benzeri yerden haberi vardı, orman haritasını incelerken görmüştü ve burayı geçebilmek için yeni bir şey tasarlamıştı. Şekli normal bir silaha benzese de onu diğer silahlardan ayıran şey mermi yerine ucunda kanca olan uzun bir halat fırlatmasıydı. Adını kancalı tabanca koymuştu.       (Mabel: Kancalı tabanca!*).  Normalde icatlarını güvenli bir ortamda denemeden kullanmazdı ama kancalı tabancası biraz aceleye gelmişti, bu ilk kullanışıydı.

Etrafı inceleyerek gözleriyle uygun yükseklik ve kalınlıkta bir ağaç dalı aradı, buldu da. Dikkatle nişan alarak tetiğe bastı, başarmıştı. Kanca dalın etrafında bir kaç tur atıp sabitlendiğinde halatı bir kaç kez sertçe çekiştirdi. Her şey olması gerektiği gibi gözüküyordu. Yanında getirdiği cihazların bir kısmını karşı tarafa fırlatmış bir kısmı ise hala üzerindeydi. Yüksek bir kayaya tırmandı,gözlerini yumdu, derin bir nefes aldı, kendini bıraktı, gözlerini açtı, bataklığa düşüyordu. Lanet etti. Bataklıkla arasında az bir mesafe kala biri tarafından kucaklandığını hissetti (olleeyyyy), ince ama güçlü kollar tarafından sarmalanmıştı.

Yere indiklerini hissettiğinde kafasını kaldırarak kim olduğuna baktı, tugaydan biri olamazdı çünkü acil durum cihazını kullanmaya fırsatı olmamıştı. Gördüğü yüzü tanımıyordu. İncelemeye devam edecekken konumunu farkederek yabancı kollardan hızla ayrıldı. Üzerindeki hayali tozları silkelermiş gibi yapıp kafasını kaldırdığında bilinçsizce bir-iki adım geriledi. Karşısındaki adam elleri ceplerinde kendisinin yüzüne doğru eğilmiş, dudaklarındaki sigarasından garip şekilli dumanlar çıkararak mor renkli gözleriy- hayır bir gözü kullandığı şapka sayesinde kapanmıştı, kendisini inceliyordu.

Aoba (Anime)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin