Cocaine

11 3 0
                                    


Çok önemli bir not: Arkadaşlar bu bölüm yetişkin içerik bölümüne girmektedir. Küçük yaştaki , kolay manipüle edilen arkadaşlarım veya artık nasıl desem bilemiyorum bazı kişiler için uygun değildir. Onlardan bu bölümü okumamalarını istiyorum. Aynı zamanda aşağıda ki videolarda da geçerlidir bu. Bunlar için küçük sayılabilecek arkadaşlarım bakmasa iyi olur. Videolar bölüme kıyasla iyi niyetli olsada aynı sebeplerden sizden izlememenizi istiyorum. Hani yapma denilen şeyleri insanın yapası gelir ya bu bölümde de bu geçerli ama lütfen arkadaşlar kendinize hakim olup yapmayın bunu. Belirli bir yaştan sonra bende bu konuların anlatılması taraftarıyım ama okuyucularımın yaşlarını doğal olarak bilmediğim için bunu belirtmek istedim. Teşekkürler.









Yürüdü sessizce boş sokakta. Kafasını kaldırıp bakmadan , gittiği yönü umursamadan , düşüncelerini umursamadan , iç sesini susturarak. Görünüşü sıradandı , kolayca kalabalığa karışabilirdi.

You are in pain (Acı içindesin)

Cebinde ki paketi yokladı yavaşça , kullanımı basit ve hızlıydı. Elinde ki doz buna yeterdi.

Take your life , take your life with cocaine ( Hayatını al , hayatını kokainle al)

Biraz daha yürüdükten sonra sonunda uygun bir yere gelmişti. Paketi çıkararak bir süre onunla bakıştı , eksik bir şey vardı sanki. Aradığı son cevap. Sahi neydi o cevap , sorusunu bile unuttuğu , o son ve nihai cevap.

But I am who I am (Ama ben kim olduğum)

Şimdiye kadar yaşamasının tek bir nedeni vardı , yarın yeni bir gün olacaktı. Yeni olaylar , yeni bir kendisi , yeni bir an , yeni bir nefes. Yenilik.

So I do what I can , when I can (Bu yüzden elimden geleni yaparım , ne zaman yapabilirim)

Her zamanki sahte kahkahalarına rağmen bu sefer gerçek bir kahkaha attı. Hepsi bir yalandı; koca , sahte , çaresizce uydurulan bir yalan. Gülünçtü.

But I can't really do a damn thing! (Ama gerçekten lanet bir şey yapamam!)

Çaresizce uydurduğu bu aptalca yalanına inandığı ilk günlerini düşündü sakince. O sözde yeni güne uyandığında yüzüne bir gülücük kondurup zihninde gün boyunca tekrarlamıştı. Hafiften eğlenmemiş de değildi hani.

So fine this day (Bu gün çok iyi)

All your problems has gone away (Tüm sorunların ortadan kalktı)

Ve sonunda o gün bitmişti. Yatağına yatıp gözlerini kapattığında benliğini bir endişe kaplamıştı. Peki ya yarın? Yarında bu yalana devam edebilir miydi? Bunu yapabilir miydi?

But tomorrow , when you wake up (Ama yarın , uyandığında)

Yapamadı.

All your problems are back to stay (Tüm problemlerin geri döndü)

Bir süre bu gerçekliğe dönüşü umursamadan bu oyuna devam etmeye karar vererek hayatını umursamazca içinde kaybolacağı o son oyuna harcamıştı. Son kumarını oynamıştı.

Your life , a game (Hayatın , bir oyun)

Eh , kumarı kaybetmişti. Sonra aklına son bir çözüm gelmişti , bu da sahte bir çözümdü elbette ama bu bile ona yeterdi. 

Aoba (Anime)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin